Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja stwierdziłam ze albo schudnę albo zajde dlatego tak mi na luzie bo chciałabym do ciąży z 15 kilo a dopiero 8 za mną
-
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Ja już na lipcówkach pisałam, że odkładamy starania... bo na cud to nie liczę
Mam nadzieję, że za 3-4ms dołączę do was ciężarnych... -
No oficjalnie jestem sierpniówką dzisiaj @ zawitała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kibicuje wszystkim i trzymam kciuki za pozytywne testy ja oczekuje pazdziernikowych testowan (o ile gin pozwoli i bedzie wszystko ok) ale mam nadzieje ze Was tam widziec nie bede chyba ze z radami jak zyc by zajsc w ciaze
AJA_S, vitae13 lubią tę wiadomość
-
Witam drogie Panie pozwolilam sobie do Was dołączyć, bo jedna nogą juz jest u mnie @, także w lipcu juz nic nie uskutecznie, ale mam nadzieję na sierpien
Wszystkim tutaj obecnym życzę pozytywnych tescikow;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 12:11
-
Zołza:) wrote:Dzień doberek ... w sumie to już wieczór
U mnie dziś @ więc oficjalnie przechodzę na sierpniowa strone mocy
Jeśli mmie przyjmiecie oczywiścieZołza:) lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:Witam kibicuje wszystkim i trzymam kciuki za pozytywne testy ja oczekuje pazdziernikowych testowan (o ile gin pozwoli i bedzie wszystko ok) ale mam nadzieje ze Was tam widziec nie bede chyba ze z radami jak zyc by zajsc w ciaze
To może od razu je założymy? U mnie też do października a nawet do listopada nic się nie wyklujePaulette lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:To może od razu je założymy? U mnie też do października a nawet do listopada nic się nie wykluje
AJA_S lubi tę wiadomość