Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Farmaceutka udanych wakacji
Ja wlasnie wracam z trzydniowego wypadu nad nasze morze w ramach relaksu po greckich wczasach i piekny bociek nad nami lecial oby cos przynioslfarmaceutka77, AJA_S lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Haha, ojejku, dobrze prawisz!!!!!
A jak tam Twoje trojaczki?
Zastrzyk miałam dokładnie 1 sierpnia, dziś jest 11, teoretycznie widziałam ich dziś ostatni razSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:ostatnie ich podrygi, jeszcze wyskakuj ą na testach, mają na imię Oliwia i Trelek (po swym stwórcy Ovitrelle), ale widzę, ze znikają konkretnie. Przez chwilę nawet się tym przejęłam, ale dzięki temu mam przed sobą wakacje z alkoholem potem już tylko herbatki, pieluszki i kupki
Zastrzyk miałam dokładnie 1 sierpnia, dziś jest 11, teoretycznie widziałam ich dziś ostatni raz -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Głupoty gadasz ! Mam być matką chrzestną! Ovitrelle paruje, a teraz dziedzice zaczną dawać czadu
Dobra, skoro tak, to w poniedziałek sikam już prawdziwymi. Ale to tego czasu pielęgnuję endo czerwonym winemMorwa, Corcula, sandri_1 lubią tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Założę chyba hodowlę bocianów, chociaż tyle pożytku będzie z podmoklej działki - dziś już dwa!
cookiemonster, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Właśnie jakie winko polecacie? najlepiej słodkie
Ja lubię Castello ale ono jest polslodkie:)
Teraz na weselu pilam musujące, jasnorozowe, niemieckie ale pyszne!!farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:Właśnie jakie winko polecacie? najlepiej słodkie
Ja lubię Castello ale ono jest polslodkie:)
Teraz na weselu pilam musujące, jasnorozowe, niemieckie ale pyszne!!farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Produkujesz te jajeczka , oj produkujesz ! 10 dc, a bociany podpowiadają, że już są dwa i są gotowe na wiosnę je przynieść :p
Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Morwa, ja zachłanna nie jestem, niech jedno będzie, a skutecznie zapłodnione i rozwijające się, a tym drugim (w sensie, że bocianem) to mogę się podzielić, ba! nawet oddać (za np kawałek dobrego ciacha ;p)
Morwa, cookiemonster lubią tę wiadomość