Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia_80 wrote:A u mnie wyjątkowo nie ma zadnych bóli!!! ZAWSZE, co miesiąc, miałam dość silne bóle miesiaczkowe, albo brzucha, albo głowy. A teraz NIC. dzien i dwa dni po owu miałam jednorazowe bóle jak wracałam z pracy, codziennie o tej samej porze.
A teraz jedyne co odczuwam to lekkie ciagniecie w pachwinach, ale to nie ból.
Poza dzisiejszym spadkiem energii czuję sie jak młody Bóg!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej. Wczoraj beta 3.54, progesteron 0.34 i silne krwawienia. Lekarz mój powiedział, że już po wszystkim. To mój pierwszy cykl starań i od razu cios prosto w serce. Zastanawia mnie ten progesteron. Odstawiłam niedawno tabletki (Letrozol - endometrioza). Myślicie czy może to być przyczyną?
-
nick nieaktualny
-
Corcula wrote:Potforzasta widze, ze mialas testowac 14go wiec chwila jeszcze jest.
Co do znikania z forum to rozumiem. Bo choc dziewczyny sa cudowne to jednak wentyl psychiczny od tematu jest potrzebny. -
nick nieaktualnyk.k. wrote:Hej. Wczoraj beta 3.54, progesteron 0.34 i silne krwawienia. Lekarz mój powiedział, że już po wszystkim. To mój pierwszy cykl starań i od razu cios prosto w serce. Zastanawia mnie ten progesteron. Odstawiłam niedawno tabletki (Letrozol - endometrioza). Myślicie czy może to być przyczyną?
k.k. przykro mi również.
Co do letrozolu, to jest wyraźnie napisane ze w czasie ciazy się nie stosuje, wiec nie sadze zeby jego odstawienie pogorszyło sprawe, ale o szczegółach swojego przypadku powinnaś porozmawiać ze swoim lekarzem. Wiem, ze teraz pewnie Ci bardzo ciężko ale wierz mi, to daje nadzieje ze nastepnym razem tez szybko sie uda i wszystko bedzie ok. Trzymam kciuki zeby tak było. -
nick nieaktualny
-
Ja atakuję testy owu od wczoraj. Robię w dwóch godzinach między 12 a 13 pierwszy i około 20 drugi. Wczorajszym do pozytywu brakowało niewiele , a dzisiaj już z testu pierwszego mam pozytyw zobaczymy co będzie wieczorem , a tymczasem lecę działać :p
Edit:
Tak wyglądają po wyschnięciu - ten po lewej z dzisiaj ten po prawej z wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 14:42
Corcula, farmaceutka77, Mona_M, Sylwia_80, vitae13, emerald_m, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No morwa dzis spisz nago!
Co jq gadam, ty nie spisz tylko <3!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 14:49
sandri_1, Morwa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja atakuję testy owu od wczoraj. Robię w dwóch godzinach między 12 a 13 pierwszy i około 20 drugi. Wczorajszym do pozytywu brakowało niewiele , a dzisiaj już z testu pierwszego mam pozytyw zobaczymy co będzie wieczorem , a tymczasem lecę działać :p
Edit:
Tak wyglądają po wyschnięciu - ten po lewej z dzisiaj ten po prawej z wczoraj
Ty leć się seksić a nie tu czas tracisz!!!!!sandri_1, Morwa lubią tę wiadomość
-
rosax3 wrote:No morwa dzis spisz nago!
Co jq gadam, ty nie spisz tylko <3!
Także my robimy małego Boba budowniczego na budowie. Seksy ograniczone, ale dajemy rade
Może będzie ich dwóch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 15:04
ZakreconaŻona, vitae13, Milka1991, emerald_m, AJA_S, Sylwia_80 lubią tę wiadomość