Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się w ogóle zastanawiam czy testować czy czekać na @... tak się boję zobaczyć jedną kreskę...
Dziwne te jajniki, raz bolą raz nic. I jeszcze u każdej z nas to inaczej wygląda. O wiele łatwiej było gdyby był jedne sprawdzony schemat to od razu byśmy wiedziały czy ciąża, czy nie
farmaceutka77 - przykro mi, głupia @...AJA_S, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
AJA_S wrote:Ale ponuro się zrobiło
Ja zmienię temat...
Czy któraś po owu miała od razu nabrzmiałe piersi?! Mój organizm mnie w ch*** robi, noo A jeszcze żeby było ciekawiej jak spałam krew mi z nosa poszła aż się obudziłam! To jakiś kiepski żart w tym cyklu
Ja z piersiami mam tak w każdym cyklu. Po tym wiem, że po owu jużAJA_S, Corcula lubią tę wiadomość
-
Marteczka trzymam kciuki.
A ja zaraz ukatrupię tych debili z rynku... Od 6rano sprawdzają nagłośnienie choć wszyscy dobrze wiedzą że kit wyjdzie z tego mojego Eneja bo zamiast zmienić nagłośnienie to oszczędzają nie wiem na co
I oczywiście jak to w zwyczaju część dróg dojazdowych do nas zablokowana robotami >[17.11.17-poronienie całkowite -
Bylam na zakupach wlasnie. I tak sobie kupuje i kupuje podchodze do kasy i slysz "a ja? Kup mnie! Przeciez tu wisze! Widzisz mnie, kup, poluz na lade! " i tak oto tym dzwiekiem i wzrokiem tego oto opakowania nie powstrzymalam sie. Wisial nad lada i prosil, bym go wziela..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/124e90390f5c.jpg
Uzaleznilam sie.. Portfel mi placze juz nie wspominajac o karcie meza haha.an.kie.tyk, Omon lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax hahhahahaha
Ja zbieram siły na wrzesień niech no przyjdzie @ to juz ja jej pokaże gdzie jej miejsce...pipa jedna darmowych wczasow jej sie zachcialo! Ja jej dam!
W kazdym razie we wrzesniu czekam potulnie z jakimkolwiek testami do terminu @ -
nick nieaktualny
-
O farmaceutko teraz przeczytalam.. Przykro mi ze Cie nawiedza.. ;(
Corcula u mnie czasem spada w 2 dniu @. Temperatura nie zawsze przed musi spasc.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:O farmaceutko teraz przeczytalam.. Przykro mi ze Cie nawiedza.. ;(
Corcula u mnie czasem spada w 2 dniu @. Temperatura nie zawsze przed musi spasc.
W moim przypadku też tak właśnie jest W konia mnie robi i zawsze jeszcze testuje w niu @ no bo przecież temperatura wysoko hehe -
farmaceutka77 wrote:Moja spada dzień przed, czyli jutro:)
Ech ide na zakupy, kupię sobie jakas nagrode pocieszenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 09:50
07.11.2012 Julian
No, no może pampersy beda w promocji, to kupię juz na zaś hahaha;D
Fakt faktem to moj trzeci wykres na OF i jak na razie najladniejszy, przedtem byly zygzaki, gory, doliny i jeszcze inne cuda:) dlatego kolejny bedzie zielony;)Sylwia_80, rosax3, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCorcula, mnie też się wydaje że gdyby nie moja córa byłoby duzo gorzej. No i tak naprawde nie ma czasu za duzo myslec. Ja co prawda zadnej straty pozniej nie przezyłam, ale porażka tez boli.
Aja_s- ja może nie nabrzmiałe, ale jednym, jedynym objawem w ciazy z córa były wrażliwe brodawki juz od samej owulacji , wiec trzymam kciuki!
rosax- a kto Ci zabroni? , jak masz potrzebe testowania rób to codziennie, bez sensu sie meczyc i sobie odmawiać
Farmaceutka...a moze to jeszcze nie@ ? Kurcze, myslałam ze ta beta była duzo za wczesnie. Mimo wszystko jeszcze trzymam kciuki!
A u nas dzis ładna pogoda, ale zimno , czuje jesień, w ogóle, jakas taka przybita dziś jestem. Moje ciążowe-urojone dolegliwości dzis dają znać. Mdli mnie, popłakałam sie rano nad- UWAGA- m jak miłosc, bo umierała dziewczyna która rodziła, takze widzicie...łatwo nie jest
A teraz mam niemoc totalna i leze sobie w salonie i dumam nad wszystkim , a musze zabrac sie w koncu za prace. Poprosze motywacyjnego, wirtualnego kopniaka!