Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to już nie wsłuchuję się w objawy, bo ciało robi mnie ciągle w balona. W poprzednim miesiącu w terminie @ miałam takie mdłości, że gdyby nie to, że mieliśmy przymusową abstynencję, to bym sobie ciążę wkręcała. Czekam do spóźnienia i dopiero testuję. Jestem twarda i się nie wyłamię.
-
farmaceutka77 wrote:No, no może pampersy beda w promocji, to kupię juz na zaś hahaha;D
Fakt faktem to moj trzeci wykres na OF i jak na razie najladniejszy, przedtem byly zygzaki, gory, doliny i jeszcze inne cuda:) dlatego kolejny bedzie zielony;)
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Umnie tez juz od 4 dni i tak mysle ze to wina castagnusa bo pierwszy raz mam takie cos a tez zaczelam go brac no ale na ulotce pisze ze lagodzi pms a tu odwrotnie cycki tez bola i tak w sumie nie wiem czy sobie wmawiam ze bola czt faktycznie bola. Glupieje juz dobrze ze to kwestia paru dni.][/url]
-
Hej dziewczyny. Jak tam dzien mija?
Mierzylam dzis spodenki w ciucheksie i zwrocilam uwage na moj brzuch. Kurde, zbrzydło mu sie od tamtego roku. Musze poprawić jego kondycje w 2 tyg ! Do wczasów. Kupiłam krem ujedrniajacy, zaraz bede parzyc kawe, fusami zrobie pilling, i obłorze cynamonem sie na pol godz, a potem kremik. Myslicie ze pomoze ? Chce ujedrnic skórę. -
Izu93 wrote:Umnie tez juz od 4 dni i tak mysle ze to wina castagnusa bo pierwszy raz mam takie cos a tez zaczelam go brac no ale na ulotce pisze ze lagodzi pms a tu odwrotnie cycki tez bola i tak w sumie nie wiem czy sobie wmawiam ze bola czt faktycznie bola. Glupieje juz dobrze ze to kwestia paru dni.
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Hej dziewczyny. Jak tam dzien mija?
Mierzylam dzis spodenki w ciucheksie i zwrocilam uwage na moj brzuch. Kurde, zbrzydło mu sie od tamtego roku. Musze poprawić jego kondycje w 2 tyg ! Do wczasów. Kupiłam krem ujedrniajacy, zaraz bede parzyc kawe, fusami zrobie pilling, i obłorze cynamonem sie na pol godz, a potem kremik. Myslicie ze pomoze ? Chce ujedrnic skórę.
Jak masz dużo siły woli to polecam oprócz tego skakankę , ja swego czasu, przed ciążą skakałam i robiłam brzuszki i ciałko szybko zrobiło się mmmmmniam
Po 2 tygodniach bardziej uwidoczniła się talia, no i generalnie wszystko bylo na+. Kolana troche bolały, ale czasem przesadzałam, bo chciałam szybko miec efekt -
U mnie stosowanie Castangnusa dało efekt przeciwny. Zawsze moja prolaktyna była w normie , raz w górnej, raz pośrodku. Kuracja Castangnusem dała taki efekt ,że prolaktyna wyskoczyła w górę ponad normę laboratoryjną, a ja "załapałam się" na kuracje bromegdonem. Taka jestem dziwna
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:U mnie 25 dc i coraz większe bóle @..
A u mnie wyjątkowo nie ma zadnych bóli!!! ZAWSZE, co miesiąc, miałam dość silne bóle miesiaczkowe, albo brzucha, albo głowy. A teraz NIC. dzien i dwa dni po owu miałam jednorazowe bóle jak wracałam z pracy, codziennie o tej samej porze.
A teraz jedyne co odczuwam to lekkie ciagniecie w pachwinach, ale to nie ból.
Poza dzisiejszym spadkiem energii czuję sie jak młody Bóg! -
nick nieaktualny