Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki

Gratuluję wszystkim zaciążonym, niech bobaski spokojnie siedzą w inkubatorach przez 9 miesięcy i zdrowo rosną.
Pati87, wrzucaj fotkę! Po cichutku gratuluję i bardzo się cieszę. Piękny prezent ślubny się szykuje
Rosax, czasem takie sraczki mogą podobno towarzyszyć zagnieżdżaniu się zarodka, więc może to dobry znak
Omon, nie wkręcaj się w złe myślenie, beta jest w normie, groszek ładnie się dzieli i rośnie.
Mało się udzielam, ale jestem na bieżąco z Wami i za wszystkie mocno trzymam kciuki. U mnie owulka za rogiem, czekam na skok. Wiadomo, że nie bezczynnie
pati87 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Pati gratuluję! Spokojnie, nie musisz skakać z radości, bo niestety duża część z nas tutaj jest po przejściach i bardzo dobrze Cię rozumiemy. My się teraz za ciebie cieszymy, a ty powoli dojrzejesz do radości, mimo, że podszytej strachem. Trzymam kciuki!
pati87 lubi tę wiadomość

-
Cień to nie jest !!! Piękna druga wyraźna kreska!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje pati
Nie stersuj się tylko wypoczywaj.
Mi dzisiaj jakoś słabo i mdłości jakieś mam. Piersi już normalne, nie wrażliwe tylko ciężkie się zrobiły. Palec nie boli ale brzydko wygląda i jakiś taki zdrętwiały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 08:52
pati87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdzie Ci temperatura spadła ? Jest dobrze i więc myśl pozytywnie :*:* wiem ,że jest ciężko , dobrze Cię rozumiem ,ale zamartwiając się nie pomagasz sobie , wam, a myśląc pozytywnie przyciągasz to co dobre :*Omon wrote:A ja mam złe przeczucia
Wczoraj powtórzyłam betę i się rozczarowałam. Niby jest przyrost, niby w normie ale jakoś sobie wmówiłam, że się podwoi. W poprzedniej ciąży się prawie potroiła beta...
No i jeszcze temperatura spada
Omon, ojejku lubią tę wiadomość
-
Fotka wrzucona kilka postow wyzejemerald_m wrote:Cześć dziewuszki

Gratuluję wszystkim zaciążonym, niech bobaski spokojnie siedzą w inkubatorach przez 9 miesięcy i zdrowo rosną.
Pati87, wrzucaj fotkę! Po cichutku gratuluję i bardzo się cieszę. Piękny prezent ślubny się szykuje
Rosax, czasem takie sraczki mogą podobno towarzyszyć zagnieżdżaniu się zarodka, więc może to dobry znak
Omon, nie wkręcaj się w złe myślenie, beta jest w normie, groszek ładnie się dzieli i rośnie.
Mało się udzielam, ale jestem na bieżąco z Wami i za wszystkie mocno trzymam kciuki. U mnie owulka za rogiem, czekam na skok. Wiadomo, że nie bezczynnie
-
Na bete dzis nie polece bo po 48h nie bede miala jak zrobic powtorki.Luccecita wrote:Pati gratulacje!! leć na betę!!
Poniedziałek swieto. Wiec jak cos wtorek i czwartek beta. -
Pati teraz bedzie dobrze bo limit waszych cierpien juz wyczerpany.glowa do gory
Omon bo ci zdziele po tylku za zamartwianie sie!!!
pati87, Omon lubią tę wiadomość
Demsik

synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati87 wrote:Dziewczyny zrobilam test w 30dc u mnie cykle zawsze nieregularne w tym roku 32-39dniowe.
Jest blada 2 kreska. Nawet aparat ja widzi.
Tyljo nie wiem jak zdjecie sie wstawia.
Mam jeszcze 1test jutro rano zrobie powtorke czy ciemniejszy.
Zamiast sie cieszyc to nie wierze i sie boje. Kto czytal moj pamietnik wie oco chodzi.
Poczekam do jutra. Nikomu nic nie powiem dzis. Nawet mojemu.
Osądzam że Twój test jest zdecydowanie pozytywny
Gratuluję!
pati87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati piekny tescik!!!
Masz za soba trudne doswiadczenie wiec Twoj lek jest naturalny. Ale nie pozwol mu zdominowac radosci. Ciesz sie tym co tu i teraz, nie mamy wplywu na wszystko, niestety. Bedzie super, zobaczysz
pati87 lubi tę wiadomość