Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki
Gratuluję wszystkim zaciążonym, niech bobaski spokojnie siedzą w inkubatorach przez 9 miesięcy i zdrowo rosną.
Pati87, wrzucaj fotkę! Po cichutku gratuluję i bardzo się cieszę. Piękny prezent ślubny się szykuje
Rosax, czasem takie sraczki mogą podobno towarzyszyć zagnieżdżaniu się zarodka, więc może to dobry znak
Omon, nie wkręcaj się w złe myślenie, beta jest w normie, groszek ładnie się dzieli i rośnie.
Mało się udzielam, ale jestem na bieżąco z Wami i za wszystkie mocno trzymam kciuki. U mnie owulka za rogiem, czekam na skok. Wiadomo, że nie bezczynniepati87 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Pati gratuluję! Spokojnie, nie musisz skakać z radości, bo niestety duża część z nas tutaj jest po przejściach i bardzo dobrze Cię rozumiemy. My się teraz za ciebie cieszymy, a ty powoli dojrzejesz do radości, mimo, że podszytej strachem. Trzymam kciuki!
pati87 lubi tę wiadomość
-
Cień to nie jest !!! Piękna druga wyraźna kreska!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje pati
Nie stersuj się tylko wypoczywaj.
Mi dzisiaj jakoś słabo i mdłości jakieś mam. Piersi już normalne, nie wrażliwe tylko ciężkie się zrobiły. Palec nie boli ale brzydko wygląda i jakiś taki zdrętwiały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 08:52
pati87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Omon wrote:A ja mam złe przeczucia Wczoraj powtórzyłam betę i się rozczarowałam. Niby jest przyrost, niby w normie ale jakoś sobie wmówiłam, że się podwoi. W poprzedniej ciąży się prawie potroiła beta...
No i jeszcze temperatura spadaOmon, ojejku lubią tę wiadomość
-
emerald_m wrote:Cześć dziewuszki
Gratuluję wszystkim zaciążonym, niech bobaski spokojnie siedzą w inkubatorach przez 9 miesięcy i zdrowo rosną.
Pati87, wrzucaj fotkę! Po cichutku gratuluję i bardzo się cieszę. Piękny prezent ślubny się szykuje
Rosax, czasem takie sraczki mogą podobno towarzyszyć zagnieżdżaniu się zarodka, więc może to dobry znak
Omon, nie wkręcaj się w złe myślenie, beta jest w normie, groszek ładnie się dzieli i rośnie.
Mało się udzielam, ale jestem na bieżąco z Wami i za wszystkie mocno trzymam kciuki. U mnie owulka za rogiem, czekam na skok. Wiadomo, że nie bezczynnie -
Luccecita wrote:Pati gratulacje!! leć na betę!!
Poniedziałek swieto. Wiec jak cos wtorek i czwartek beta. -
Pati teraz bedzie dobrze bo limit waszych cierpien juz wyczerpany.glowa do gory
Omon bo ci zdziele po tylku za zamartwianie sie!!!pati87, Omon lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati87 wrote:Dziewczyny zrobilam test w 30dc u mnie cykle zawsze nieregularne w tym roku 32-39dniowe.
Jest blada 2 kreska. Nawet aparat ja widzi.
Tyljo nie wiem jak zdjecie sie wstawia.
Mam jeszcze 1test jutro rano zrobie powtorke czy ciemniejszy.
Zamiast sie cieszyc to nie wierze i sie boje. Kto czytal moj pamietnik wie oco chodzi.
Poczekam do jutra. Nikomu nic nie powiem dzis. Nawet mojemu.
Osądzam że Twój test jest zdecydowanie pozytywny
Gratuluję!pati87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati piekny tescik!!!
Masz za soba trudne doswiadczenie wiec Twoj lek jest naturalny. Ale nie pozwol mu zdominowac radosci. Ciesz sie tym co tu i teraz, nie mamy wplywu na wszystko, niestety. Bedzie super, zobaczyszpati87 lubi tę wiadomość