Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:ile masz brać? Ja dzis konsultowałam, ma m brać trzy dupki i w miarę możliwości 1-2 luteiny 100 (bo dawka potrójna mnie podrażnia, ale kupiłam żel iladian i jest o niebo lepiej i nawet daję radę 2x100)
luteina x2 i dupek 3 razy dzienniex2.
no i musze powtórzyc badanie w czwartek, po to tez zeby sprawdzic czy progesteron przyrasta, ale mam nadzieję ze bedzie ok -
Alexiaa wrote:Tak bobo żółty najlepszy nigdy mnie nie zawiódł a cd piersi to ja w szczęśliwym cyklu miałam zaraz po owu ciężkie a zaraz przed okresem zrobiły sie flakowate i typowo okresowe i do tego bóle jak na @ takie ćmienia z tylu i z przodu ,myslalam ,ze znów sie nie udało ,a jaka była moja radość jak 14 dpo zobaczyłam 2 kreski po 1,5 roku starań i szyjka tez była jak przed @ dopiero poszła w gore 2 dni po teście ,także nic nie jest przesadzone dziewczyny ,trzymam za Was bardzo kciuki i polecam żel conceive plus bo podejrzewam , ze pomógł armii przetrwać w dobrych warunkach i teraz dzieki niemu druga kochana córeczka w brzuchu sie rozpycha a to był 1 cykl z żelem
Dziewczyny tylko Was zostawić i kolejne fasoleczki na liczniku!!!! GRATULUJĘ przyszłym mamuśkom!
Co do postu to natchnął mnie optymizmem (a okres podniecania się pojedynczym ukłuciem w jajniku mam zdecydowanie za sobą). Pierwszy raz napęczniały mi cycki zaraz po owulce! Alexia, oby finał był taki jak u Ciebie...
Co do żelu, to też rozważałam zakup, ale postanowiłam najpierw wypróbować siemię lniane... i jestem w szoku! Śluzu dwa razy więcej. Aż mnie to wkurza, bo nawet po owulce mam kremowy śluz i to sporo. Któraś ma podobne doświadczenia z siemieniem? Ale jak teraz nie wyjdzie to kupię conceive plus, bo też dużo dobrego słyszałam! -
Gratuluję nowych fasolek:)
Ja juz znam przyczynę utraty mojego grosia, przyszly wyniki z czwartku i moj progesteron zaczal spadac...gdybym to wiedziala wczesniej, to moze bym go jeszcze uratowala..
No nic jak wroce zamawiam pake bobotestow i od wrzesnia bede zafasolkowana:) -
Roza86 wrote:Dziewczyny tylko Was zostawić i kolejne fasoleczki na liczniku!!!! GRATULUJĘ przyszłym mamuśkom!
Co do postu to natchnął mnie optymizmem (a okres podniecania się pojedynczym ukłuciem w jajniku mam zdecydowanie za sobą). Pierwszy raz napęczniały mi cycki zaraz po owulce! Alexia, oby finał był taki jak u Ciebie...
mi też od razu po owu zrobiły się tkliwe i szybko zaczęły się bóle okresowe -
farmaceutka77 wrote:Gratuluję nowych fasolek:)
Ja juz znam przyczynę utraty mojego grosia, przyszly wyniki z czwartku i moj progesteron zaczal spadac...gdybym to wiedziala wczesniej, to moze bym go jeszcze uratowala..
No nic jak wroce zamawiam pake bobotestow i od wrzesnia bede zafasolkowana:)
tego Ci kochana życzę :***farmaceutka77 lubi tę wiadomość