Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bira,Sylwia, Ania-nowa Gratuluję
Tak pisałyście o progesteronie. Jakie miałyście normy. Ja miałam 78,04 normy do chyba (5,82-75,9) w fazie lutealnej. Biorę Dupka 2x1 tabl. Chyba ok. Tak zaczęłam się zastanawiać jak zobaczyłam wasze dawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 20:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja co prawda wpisalam sie na 18.08 na test ale testuje juz jutro dzis 12dpo okresu brak za to od kilu dni bole miesiaczkowe, temperatury w tym cyklu nie mierzylam ale dzis z rana 36,89 to wysoko jak na mnie dodatkowo szyjka twarda i zamknieta a zazwyczaj ok 11-12dpo byla miekka i pojawial sie gesty sluz a po nim plamienie i okres. Oczywiscie nakrecam sie na wszystkie mozliwe sposoby ale za waszymi rqdami kupilam bobo test i jutro sikam trzymajcie kciuki!
P.s nie udzielam sie z braku czasu ale czytam - gratuluje kolejnyvh ciaz i trzymam kciuki za wszystkie testujace!
s1985, She86, Morwa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny na poczatku che bardzo pogratulowac kolejnych kropeczek super
Ja w końcu musze wrócić do świata żywych choć łatwo nie jest ... dziękuje wzytkim za słowa wsparcia i kondolencję
Dopiero do nas dochodzi to co sie stało ale wiemy ze tak jest lepiej mimo że 61 lat to stanowczo za wcześnie na smierć z tego wszytkiego nie brałam leków nie robiłam testów nic ale dziś coś mnie tknęło i robiłam cały dzień i takie oto cos mi wyszło niby pozytyw ale raczej nic z tego nie bedzie bo moj ma nocki rano julka juz nie śpi a wieczorem jak zasypia to moj juz musi wychodzić ale jest nadzieja ze sobie załatwi wolne do końca tyg dziś musiał iść do pracy ale seksik był przez ostatnie 3 dni co dziennie jakos musieliśmy odreagować dziś mam 15dc seksik był 12,13,14 dc może cos z tego bedzie zobaczymy choć wątpie że plemniki tak długo wytrzymają
https://naforum.zapodaj.net/8bd96738f256.jpg.html