Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bira,Sylwia, Ania-nowa Gratuluję
Tak pisałyście o progesteronie. Jakie miałyście normy. Ja miałam 78,04 normy do chyba (5,82-75,9) w fazie lutealnej. Biorę Dupka 2x1 tabl. Chyba ok. Tak zaczęłam się zastanawiać jak zobaczyłam wasze dawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 20:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja co prawda wpisalam sie na 18.08 na test ale testuje juz jutro
dzis 12dpo okresu brak za to od kilu dni bole miesiaczkowe, temperatury w tym cyklu nie mierzylam ale dzis z rana 36,89 to wysoko jak na mnie
dodatkowo szyjka twarda i zamknieta a zazwyczaj ok 11-12dpo byla miekka i pojawial sie gesty sluz a po nim plamienie i okres. Oczywiscie nakrecam sie na wszystkie mozliwe sposoby
ale za waszymi rqdami kupilam bobo test i jutro sikam
trzymajcie kciuki!
P.s nie udzielam sie z braku czasu ale czytam - gratuluje kolejnyvh ciaz i trzymam kciuki za wszystkie testujace!
s1985, She86, Morwa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny na poczatku che bardzo pogratulowac kolejnych kropeczek super
Ja w końcu musze wrócić do świata żywych choć łatwo nie jest ... dziękuje wzytkim za słowa wsparcia i kondolencję
Dopiero do nas dochodzi to co sie stało ale wiemy ze tak jest lepiej mimo że 61 lat to stanowczo za wcześnie na smierćz tego wszytkiego nie brałam leków nie robiłam testów nic ale dziś coś mnie tknęło i robiłam cały dzień i takie oto cos mi wyszło niby pozytyw ale raczej nic z tego nie bedzie bo moj ma nocki
rano julka juz nie śpi a wieczorem jak zasypia to moj juz musi wychodzić
ale jest nadzieja ze sobie załatwi wolne do końca tyg dziś musiał iść do pracy ale seksik był przez ostatnie 3 dni co dziennie jakos musieliśmy odreagować
dziś mam 15dc seksik był 12,13,14 dc może cos z tego bedzie zobaczymy choć wątpie że plemniki tak długo wytrzymają
https://naforum.zapodaj.net/8bd96738f256.jpg.html