Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86b569bccd01.jpg
marciaa lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
U mnie poza dwiema betami nic się nie dzieje... wizyta dopiero jutro chociaż nie u lekarza u którego będę prowadziła ciążę bo ten jak na złość ma urlop do 03.09. Powinnam pewnie znów mieć clexane ale nikt poza lekarzem prowadzącym który "mnie zna" nie chce mi go przepisać
-
Luz Maria wrote:U mnie poza dwiema betami nic się nie dzieje... wizyta dopiero jutro chociaż nie u lekarza u którego będę prowadziła ciążę bo ten jak na złość ma urlop do 03.09. Powinnam pewnie znów mieć clexane ale nikt poza lekarzem prowadzącym który "mnie zna" nie chce mi go przepisać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
serdeczne gratulacje dla wszystkich ktorym sie udało. A widzę że jest Was dużo koleżanki;). Mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej i ja sama tez dołączę. Prossze zerknijcie na moj wykres. Dzis jakis sadek tem. Oczywiscie łudze się ze to dobry znak(imlantacja) Faza lutealna 10 dni. Myślicie ze 10 dpo juz może sie wyjasnic? Ile dni po spadku temp(implantacji)mialyscie pozytywny test ciazowy?
-
nick nieaktualny
-
Camille Gratulacje !!! Uwielbiam sierpień
Migracja powodzenia na wrześniówkach
Mona M Twój kropek nieśmiały od samego początku Nie chce się ujawnić kiedy zaczął się rozgaszczaćMona_M, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuz Maria wrote:Camille gratuluję znów będziemy miały dzieci w tym samym wieku. Znam Cię z forum z filetowej strony z sierpniowe mamusie (2014) i lipcowe mamusie 2014 chodź wtedy byłam tylko skryty podglądaczem.
Hihi ja kojarze Twoj nick syn sierpniowy a kolejny dzidzius poczety w sierpniu
Luz Maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Wiecie ile dziennie można brać tabletek luteiny?
Mój lekarz był zdania, że luteina nie pomoże jak niedobór progesteronu będzie tak duży, że grozi poronienie. I że luteina to takie bardziej placebo.
Ale różne mają podejście do tematu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny