Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jagah wrote:To byl Nasz cykl ostatniej szansy. W zasadzie, malo staran bylo, ze wzgledu na bardzo intensywny czas zwiazany z praca, jak i odwiedzinami rodziny. Dzisiaj rano, mielismy jechac do kliniki zlozyc dokumenty w sprawie procedury IVF. Temperatura podskoczyla, a ja dla swojej pewnosci zrobilam test, i bach, DWIE KRESKI
16 dpo test Check & Go
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8292e18d06d1.jpg
Strach sie cieszyc, bo endometrioza zawsze moze jeszcze kilka groszy dolozyc. Poki co, walczymy zeby zrobili bete i progesteron. No, ale poki co, jest pieknie
PS.
Moja corka w niedziele skonczyla 4 lata, kiedy zdmuchnela swieczki na torcie powiedziala do wszystkich gosci, ze w prezencie chce brata. I kilka dni pozniej, zjawia sie Pan OrzeszekJagah lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Jeśli kiedykolwiek jeszcze będę w ciąży to nie mam zamiaru robić bety. Nie dość że to badanie jest dużo droższe niż test to nic nie wnosi. Miałam idealny przyrost bo 180% a ciąża poroniona. Tylko usg. Koło 5tc czy jest w macicy i kolo 7tc czy jest serce.
Mona_M, emerald_m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Wszystko pięknie ładnie ale beta niestety jest mega przydatna np przy powtarzających się poronieniach. To jedyny dowód na to ,że było się w ciąży, bo testy dla lekarzy to właśnie strata kasy
Dagn_ lubi tę wiadomość
-
Jagah piękne kreski, gratuluję
Sierpień na prawdę jest szczęśliwy, dla mnie w pierwszym testowaniu nie był łąskawy ale może w drugim terminie który też przypada na sierpień się udaJagah, Morwa lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Teraz dziekuje Wam, tak polowicznie za ten pierwszy sukces II kresek. Wirusy rozesle, jak tylko uslysze serduszko
Madziulla - nie poddawaj sie, droga do pokonania endomendy jest dluga i trudna, ale to sie udaje! My zdecydowalismy sie na IVF, bo prawy jajnik ma widoczne zmiany nawracajacej endo.. a tymczasem natura sama rozprawi sie z tym faktem
BitterSweetSymphony - moja mina byla niczym ten czlowiek na moscie, z obrazu 'Krzyk' E. Munda Za to mina Meza byla taka, jakby ducha zobaczyl i pocieral test, zeby sprawdzic, ze kreski nie domalowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 11:46
Morwa, BitterSweetSymphony, emerald_m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Co do endometrozy czy lekarz na usg może zobaczyć jakieś zmiany które mogą świadczyć o endometriozie?
Jak to u WAs było, jak ją zdiagnozowali?
mi zdiagnozowali po tym ze mialam torbiel endometrialna ipodwyzszony mocno poziom C125. no i wiadomo inne objawy jak dlugie bardzo bolesne @ plamienia pomiedzy @ bole przy oddawaniu moczu. ale te objawy nie musza swiadczyc o endo ale u mnie wszystko zlepilo sie w jedna calosc i potwierdzilo przypuszczenia ginaIsia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:halo halo? pomoże ktoś z testem?
jak na teście jest napisane np "wykrywa nawet 6 dniową ciążę"
to oznacza że od owulacji czy zagnieżdzenia?
Chyba od zagniezdzenia bo 6dpo może jeszcze nie być implantacji tylko później więc wtedy nic nie wykaże
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny