X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpień- testujemy!
Odpowiedz

Sierpień- testujemy!

Oceń ten wątek:
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula wrote:
    Marmurkowa :(

A tu moj dzisiejszy test ale nadal ten superczuly

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f1dc0874986.jpg
    Pięknie ciemnieje to najważniejsze ;)

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula piękny teścik :-D oj ja mi się marzy.... Cóż to za tes, tzn jakiej firmy?
    U mnie typowo @ ból w krzyżu i w podbrzuszu :-( Od następnego cyklu wracam do mierzenia temperatury, bo w tym miesiacu śluz mnie wykiwał i tak na prawdę nie wiem czy owu była, a jeśli była to kiedy?.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 09:08

dev142pfs__.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:37

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula wrote:
    Marmurkowa :(

A tu moj dzisiejszy test ale nadal ten superczuly

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f1dc0874986.jpg
    Corcula, no dzis to juz porzadna krecha ;)
    A bedziesz szła sprawdzać bete?

ja juz po upuszczeniu krwi, wynik niestety dopiero po południu.
    jakoś specjalnie się nawet nie stresuje, po prostu czekam...
    no i nie bede powtarzac, chyba ze lekarz zadecyduje inaczej. Bo co to da. Zrobiłam tez proga i jeśli bedzie ok, no to pozostaje tylko czekać na rozwój sytuacji ;)
    A moje nitki krwi z wczoraj zniknęły ;), ufff :)
    Dzis powtórzyłam testy: kupiłam taki duet bobotest, strumieniowy i płytkowy. Na płytkowym ładna krecha, na strumieniowym kreska jest, ale duzo bledsza niz na płytkowym. Także dziewczyny, jak chcecie wcześniej testować to tylko bobo żółty! :)
    Trzymam kciuki za kolejne pozytywy!

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bobo żółty najlepszy nigdy mnie nie zawiódł :-) a cd piersi to ja w szczęśliwym cyklu miałam zaraz po owu ciężkie a zaraz przed okresem zrobiły sie flakowate i typowo okresowe i do tego bóle jak na @ takie ćmienia z tylu i z przodu ,myslalam ,ze znów sie nie udało ,a jaka była moja radość jak 14 dpo zobaczyłam 2 kreski po 1,5 roku starań :-) i szyjka tez była jak przed @ dopiero poszła w gore 2 dni po teście ,także nic nie jest przesadzone dziewczyny ,trzymam za Was bardzo kciuki i polecam żel conceive plus bo podejrzewam , ze pomógł armii przetrwać w dobrych warunkach i teraz dzieki niemu druga kochana córeczka w brzuchu sie rozpycha :-) a to był 1 cykl z żelem :-D

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula dzisiaj to już śliczna krecha ;)
    Sylwia czekamy na wynik bety.

Ja też stosuję conceive plus, niestety puki co bez skutku

Corcula lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też stosowałam conceive, ale to dlatego, ze po czerwcowym poronieniu miała istną saharę...

• Corcula Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ❤.
    co do hcg to idę w przyszłym tygodniu przed wizytą u gina. Nie chce sie stresowac ;)

Sylwia_80 lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, no właśnie stosujecie conceive?Jakie są Wasze opinie?

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie, ja, jakby co, to nie wiem w sumie kiedy iść do lekarza...
    Rozum podpowiada zeby dopiero wtedy, jak bedzie juz coś widać, czyli serducho. Chcialabym dotrzymac do tego terminu.

Ojejku, a Ty kiedy idziesz? Bo u Ciebie to grubsza sprawa, moze byc wiecej dzieciorków :D, wiec pewnie lepiej wiedzieć wczesniej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    no ja bladziocha nie wysikałam... na pewno nie bladziocha :P
    .
    .
    .
    wysikłam to co w obrazku ;)

a teraz sie przyznam w sobotę wysikałam bladziocha, poszłam na bete, wynik 15 - z obawy przed tym, ze to jeszcze działanie zastrzyku, nie zaznaczałam żadnych zielonych kropek.

Dziś powtórka bety... chabetka z dziś to 57,41 średni dwudniowy wg kalkulatora belly przyrost to 87 mlU/ml (307%). Która mi policzy, ilu dziedziców moge się spodziewac ?? :o :D

http://iv.pl/images/20379401450151092023.jpg

Pomimo wspaniałego wyniku, mój entuzjazm jest niewielki, ponieważ to jest już czwarta ciaża w ciągu roku, zacznę się cieszyć w październiku, jak skończę szczęśliwie 1 trymestr.

Ojejku jejku cos ty najlepszego narobila!! :D gratulacje!!! tym razem napewno wszystko bedzie dobrze nudnych 9 mies!

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    No własnie, ja, jakby co, to nie wiem w sumie kiedy iść do lekarza...
    Rozum podpowiada zeby dopiero wtedy, jak bedzie juz coś widać, czyli serducho. Chcialabym dotrzymac do tego terminu.

Ojejku, a Ty kiedy idziesz? Bo u Ciebie to grubsza sprawa, moze byc wiecej dzieciorków :D, wiec pewnie lepiej wiedzieć wczesniej ;)

Ja idę za dwa tygodnie, 30 sierpnia, nie widzę sensu wcześniej iść, tylko zadzwoniłam dziś aby mi receptę wypisał na dupka, skonsultowałam resztę i czekam... najdłuższe dwa tygodnie w życiu, bety już nie badam, tsh tylko i ft4 w piątek zbadam

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia trzymam kciuki za bete!!!

Sylwia_80, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam od lekarza. Rozlozylo mnie i malza :/ Leon na razie zdrowy.
    Teraz to juz w ogole.nici z tego cyklu :(

• Bira_92 Debiutantka

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Dziewczyny cieplutko ;)
    Wczoraj robiłam test i dwie kreski <3 Okres powinnam dostać 14, ale nie dostałam. Chciałam się Was zapytać kiedy powinnam pójść do ginekologa? To jest moja druga ciąża, w pierwszej miałam puste jajo i zabieg był 21.04.

Isia93, Nikiana, VillemoVilo, Teklaa lubią tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bira gratulacje ;) Oby tym razem było dobrze ;)

Zyrcia mnie też próbuje rozłożyć, od kilku dni walczę z kartarem ale dziś to już masakra, nos zatkany i ciągle z husteczkami, do tego oczy mi łzawią, głowa boli i to oczywiśćie wszystko przed owu ;/ Do tego jak kichałam tak mi coś łupło tak jakby w prawym jajniku że teraz jak się prostuję to mnie kłuje ;/ W zeszłym cyklu też przed owu mnie rozłożyło, pech jakiś;/

ZGWAp2.png
  • Bira_92 Debiutantka

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia93 mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze, ale strasznie się boję :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bira_92 wrote:
    Witam Was Dziewczyny cieplutko ;)
    Wczoraj robiłam test i dwie kreski <3 Okres powinnam dostać 14, ale nie dostałam. Chciałam się Was zapytać kiedy powinnam pójść do ginekologa? To jest moja druga ciąża, w pierwszej miałam puste jajo i zabieg był 21.04.
    ja miałam puste jajo w czerwcu. Do lekarza idę dopiero za dwa tygodnie, wg mnie i wg niego, nie ma wcześniej sensu. Ale każdy robi jak uważa ;)
    Trzymam kciuki <3

Bira_92 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem to ale staraj się myśleć pozytywnie bo strach w niczym nie pomoże ;) Musi być dobrze:)

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze kuz ovu bylo wiec chociaz tyle. Lekarce powoedzialam ze sie staramy wiec nie dala zadnego antybiotylu tylko mam sie leczyc sokiem z malin i dwentualnie tantum verde.
    Kupilam dwa testy na pocieszenie zeby sie na nie pogapic przez tydzien ;d

Corcula lubi tę wiadomość

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ