Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Corcula wrote:Marmurkowa
A tu moj dzisiejszy test ale nadal ten superczuly
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f1dc0874986.jpg2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Corcula piękny teścik oj ja mi się marzy.... Cóż to za tes, tzn jakiej firmy?
U mnie typowo @ ból w krzyżu i w podbrzuszu Od następnego cyklu wracam do mierzenia temperatury, bo w tym miesiacu śluz mnie wykiwał i tak na prawdę nie wiem czy owu była, a jeśli była to kiedy?.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 09:08
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Marmurkowa
A tu moj dzisiejszy test ale nadal ten superczuly
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f1dc0874986.jpg
A bedziesz szła sprawdzać bete?
ja juz po upuszczeniu krwi, wynik niestety dopiero po południu.
jakoś specjalnie się nawet nie stresuje, po prostu czekam...
no i nie bede powtarzac, chyba ze lekarz zadecyduje inaczej. Bo co to da. Zrobiłam tez proga i jeśli bedzie ok, no to pozostaje tylko czekać na rozwój sytuacji
A moje nitki krwi z wczoraj zniknęły , ufff
Dzis powtórzyłam testy: kupiłam taki duet bobotest, strumieniowy i płytkowy. Na płytkowym ładna krecha, na strumieniowym kreska jest, ale duzo bledsza niz na płytkowym. Także dziewczyny, jak chcecie wcześniej testować to tylko bobo żółty!
Trzymam kciuki za kolejne pozytywy! -
Tak bobo żółty najlepszy nigdy mnie nie zawiódł a cd piersi to ja w szczęśliwym cyklu miałam zaraz po owu ciężkie a zaraz przed okresem zrobiły sie flakowate i typowo okresowe i do tego bóle jak na @ takie ćmienia z tylu i z przodu ,myslalam ,ze znów sie nie udało ,a jaka była moja radość jak 14 dpo zobaczyłam 2 kreski po 1,5 roku starań i szyjka tez była jak przed @ dopiero poszła w gore 2 dni po teście ,także nic nie jest przesadzone dziewczyny ,trzymam za Was bardzo kciuki i polecam żel conceive plus bo podejrzewam , ze pomógł armii przetrwać w dobrych warunkach i teraz dzieki niemu druga kochana córeczka w brzuchu sie rozpycha a to był 1 cykl z żelem
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo własnie, ja, jakby co, to nie wiem w sumie kiedy iść do lekarza...
Rozum podpowiada zeby dopiero wtedy, jak bedzie juz coś widać, czyli serducho. Chcialabym dotrzymac do tego terminu.
Ojejku, a Ty kiedy idziesz? Bo u Ciebie to grubsza sprawa, moze byc wiecej dzieciorków , wiec pewnie lepiej wiedzieć wczesniej -
nick nieaktualnyojejku wrote:no ja bladziocha nie wysikałam... na pewno nie bladziocha
.
.
.
wysikłam to co w obrazku
a teraz sie przyznam w sobotę wysikałam bladziocha, poszłam na bete, wynik 15 - z obawy przed tym, ze to jeszcze działanie zastrzyku, nie zaznaczałam żadnych zielonych kropek.
Dziś powtórka bety... chabetka z dziś to 57,41 średni dwudniowy wg kalkulatora belly przyrost to 87 mlU/ml (307%). Która mi policzy, ilu dziedziców moge się spodziewac ?? :o
http://iv.pl/images/20379401450151092023.jpg
Pomimo wspaniałego wyniku, mój entuzjazm jest niewielki, ponieważ to jest już czwarta ciaża w ciągu roku, zacznę się cieszyć w październiku, jak skończę szczęśliwie 1 trymestr.
Ojejku jejku cos ty najlepszego narobila!! gratulacje!!! tym razem napewno wszystko bedzie dobrze nudnych 9 mies!ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:No własnie, ja, jakby co, to nie wiem w sumie kiedy iść do lekarza...
Rozum podpowiada zeby dopiero wtedy, jak bedzie juz coś widać, czyli serducho. Chcialabym dotrzymac do tego terminu.
Ojejku, a Ty kiedy idziesz? Bo u Ciebie to grubsza sprawa, moze byc wiecej dzieciorków , wiec pewnie lepiej wiedzieć wczesniej
Ja idę za dwa tygodnie, 30 sierpnia, nie widzę sensu wcześniej iść, tylko zadzwoniłam dziś aby mi receptę wypisał na dupka, skonsultowałam resztę i czekam... najdłuższe dwa tygodnie w życiu, bety już nie badam, tsh tylko i ft4 w piątek zbadam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Dziewczyny cieplutko
Wczoraj robiłam test i dwie kreski Okres powinnam dostać 14, ale nie dostałam. Chciałam się Was zapytać kiedy powinnam pójść do ginekologa? To jest moja druga ciąża, w pierwszej miałam puste jajo i zabieg był 21.04.Isia93, Nikiana, VillemoVilo, Teklaa lubią tę wiadomość
-
Bira gratulacje Oby tym razem było dobrze
Zyrcia mnie też próbuje rozłożyć, od kilku dni walczę z kartarem ale dziś to już masakra, nos zatkany i ciągle z husteczkami, do tego oczy mi łzawią, głowa boli i to oczywiśćie wszystko przed owu ;/ Do tego jak kichałam tak mi coś łupło tak jakby w prawym jajniku że teraz jak się prostuję to mnie kłuje ;/ W zeszłym cyklu też przed owu mnie rozłożyło, pech jakiś;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyBira_92 wrote:Witam Was Dziewczyny cieplutko
Wczoraj robiłam test i dwie kreski Okres powinnam dostać 14, ale nie dostałam. Chciałam się Was zapytać kiedy powinnam pójść do ginekologa? To jest moja druga ciąża, w pierwszej miałam puste jajo i zabieg był 21.04.
Trzymam kciukiBira_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mysle ze kuz ovu bylo wiec chociaz tyle. Lekarce powoedzialam ze sie staramy wiec nie dala zadnego antybiotylu tylko mam sie leczyc sokiem z malin i dwentualnie tantum verde.
Kupilam dwa testy na pocieszenie zeby sie na nie pogapic przez tydzien ;dCorcula lubi tę wiadomość