Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz jeszcze nie ma ale cos wykombinuje
Landryneczka nie wyjechala cZasami na urlopik z tego co kojarze???Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyJa juz nie kumam jak to jest z tym sluzem.
Rano kremowy teraz rozciagliwy , lekko boli prawy jajnik...
Te moje obserwacje to sa do dupy.
Ide sie sexic bo moze jednak cos wyjdzie.
Jedyne co to martwi mnie ze jestem lekko przeziebiona skocze rano do lekarza
Ja to jednak.nie powinnam.nic planowac bo zawsze wychodzi inaczej -_- -
nick nieaktualnyHej wam:*
Mewka, potforku, farmaceutko i aagaaa jak u was sytuacja?
Marmurkowa wybacz, uzupełniam listę z telefonu i ciężko mi trochę i wpierniczyla mi.się u cb @ ale już usunęłam. Mam nadzieję że jest ok teraz.
Gratuluję dla nowych mamusiek slijcie mi na wrzesień wiruski -
Farmaceutko ale myslisz ze juz na pewno przesadzone? Moze sie odbbije jutro?
U mnie delikatnie juz tez spada po malutku.
A powiedzccie mi jak dlugo sie czeka na termin i ile sie placi prywatnie za badanie nasienia? Mezu chce isc skontrolowac jak bylibysmy w polsce jak by dalo rade.. Ale potrzebunemy jakiejs informacji.
Ile mniej wiecej, jak dluga kolejka i ile dni musialby sie wstrzymac od
Ed.
Po przeanalizowaniu wykresow moj maz stwierdzil ze tylko w sam dzien jajeczka nam wychodzi dzien przed nici z ciazy. I dlatego podejrzewa ze ma slabe nasienie ktore chce skontrolowac. Wczesniej o tym mowil juz ze chce ale myslalam ze zartuje a teraz tak powaznie oznajmil ze chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 06:48
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Tak, zaczyna mnie bolec brzuch i plecy jak na okres. Piersi juz flaki no i caly czas plamię. ..
Testy juz nie wychodzą na krew nie ma sensu isc..
Trzymam nadal kciuki i nie puszczam. Ale jeśli okaze się, ze trzeba robić dziedzica w kolejnym miesiacu, to też są plusy, bo majowe dzieci są super !
edyta
Eleni, siknij oprzed wylotem
Rosa, na badanie nasienia można się właściwie umówić z dnia na dzień, pamiętajcie aby zrobić badanie nasienia z morfologią, bo czasami robią bez morfologii, a takie badanie nic nie mówi.
Koszt jakieś 170zł (plus-minus)
Ja też mam przypuszczenie, ze zachidzę tylko z serduszkiem na wykresie pokrywajacym się z owulacją, a nasienie mamy słabe. To jednak nie musi byc regułaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 07:19
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
Farmaceutka ja tez mocno wierze i trzymam kciuki.
Rosax no jak to cycki nie ciazowe? Cycki? Moj maz owszem umie rozpoznac po moich cyckach kiedy bede miala okres ale maca je kilka razy dziennie
U mnie krecha juz jest konkretna, bez cieni. Tylko tel mi sie rozsypal ale sprobuje zrobic fote pozniej.farmaceutka77, pati87, Eleni, emerald_m lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa
A tu moj dzisiejszy test ale nadal ten superczuly
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f1dc0874986.jpgMigracja, ojejku, an.kie.tyk, Sylwia_80, emerald_m, Demsik, pati87, Kjopa3, PaulaG lubią tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Kochane a piwiedzcvie mi jeszcze ile czasu przed badaniem powinnien byc bez sexu?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18