Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za dopisanie mnie do listy. Gratuluję wszystkim zaciążonym i trzymam kciuki za pozostałe testujące. U mnie program wyznaczył owulacje. Teraz czas oczekiwania na test.
P.s ja też używam ten żel , o którym pisałyście i jestem w sumie zadowolonaMorwa lubi tę wiadomość
-
Spojrzałam sobie na wykres temperatur Corculi i porównałam z moim. FAKTYCZNIE MAM CO PORÓWNYWAĆ, BIORĄC POD UWAGĘ, ŻE TEMP MIERZĘ 3 DZIEŃ ale dobra, dystans do siebie to podstawa Analizując jakże złożony wykres trójtempkowy doszłam do wniosku, że podobny spadek, jak Corcula miałam wczoraj, bo 36,8, tj. 4 dzień po owulacji. Dzisiaj, w 5 dpo jest 36,9. W 3 dpo miałam 37,1, a dzień wcześniej, wieczorem poczułam bardzo mocne dwukrotne ukłucie w lewym jajniki z którego miałam w tym miesiącu jajecznicę.
Dobra, i teraz zagadka za 100 pkt, czy ten spadek temp, który miałam i poprzedzający go przeszywający ból mógłby oznaczać zagnieżdżenie? Nie czuję się okresowo kompletnie, skóra ładna, piersi nie bolą, humor cudowny. Zwykle w tych dniach cyklu nie lubię lustra, ale dzisiaj tak patrzę i całkiem fajna ze mnie samiczka
Czy to ciąża, czy rozjechana wyobraźnia?
Teraz już będę obserwować temp. Fajna zabawa Nigdy nie wiesz jaki wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 14:02
Corcula lubi tę wiadomość
-
Bira gratulacje
Ja też wiele lat temu (pierwsza ciąża) miałam puste jajo, ale później zaszłam w ciąże i urodziłam syna. Koleżanka też miała puste ale zaraz znowu zaszła i ma teraz 1,8 córę. Więc myśl pozytywnie, będzie dobrze. Zadzwoń do lekarza i powiedz ze test masz pozytywny sam powinien wyznaczyć Ci termin tak żeby było już coś widać.Morwa, Bira_92, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bira_92 wrote:Witam Was Dziewczyny cieplutko
Wczoraj robiłam test i dwie kreski Okres powinnam dostać 14, ale nie dostałam. Chciałam się Was zapytać kiedy powinnam pójść do ginekologa? To jest moja druga ciąża, w pierwszej miałam puste jajo i zabieg był 21.04.Bira_92 lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Gratulacje dla zafasolkowanych..
Prosze powiedzcie mi czy jesli od 3ech miesiecy biore kwas foliowy.. nie zaszlam jeszcze w ciaze o czy powinnam kontynuaowac branie?
czy przestac.. oczywsicie dalej sie staramy o dzidzie.
Dziekuje
BraćOlciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie za chwile szlag trafi! Czekam na te bete z tej durnej Diagnostyki, wyniki miały byc najpóźniej do 14 i co? Oczywiście nie ma!!!!!!!!!
Ostatni raz robie tam badania, wole Brussa, który idealny nie jest i chyba droższy, ale przynajmniej wszystkie wyniki mam w ciagu 3h, a tu sie grzebia jak nie wiem co. Już mi ciśnienie podnieśli! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Zaloguj sie po numerze zlecenia.
Ed. I nie denerwuj się bo w ciąży jesteś
Haha, własnie tak sobie pomyślałam ze nieźle zaczynam , nerwy od początku
Ojejku, a Ty badałaś progesteron? Bo ja nie wiem czy te niecałe 17 u mnie to nie za mało? Może kolnę dzis do doktorka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCookie, ja biore lutke setke, ale oprócz tego biore tez dupka, bo miałam stymulacje mocniejszymi lekami. No i własnie teraz nie wiem, bo dupka i tak nie wykaze mi w badaniu, wiec tak naprawde, to sama luteina wyszła. Jak juz tę cholerna bete dostane to wtedy poradze sie lekarza.