Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny! Słyszałam, ze tu jest wysyp fasolek piękna jest pierwsza strona. Jakieś czary mary sie tu dzieją. postanowiłam, ze moze i ja dołącze? @ na 27 jest planowana. Moze sie uda, jesli nie to popsuje statystyki
Gratuluje wszystkim zaciazonym!Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySówka a ja tam nic nie widze oprócz miejsca gdzie powinna byc kreska. Tak jak piszą dziewczyny idź na betę i będziesz miała czarno na białym, zwłaszcza że widzę ze to początek cyklu. Bo jak krwawisz to testy ciążowe będą średnim dowodem dla lekarza, a tak będziesz miała wyniki w ręku.
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sowka jest tam jakis cien ale moze zatestuj innym. Allegrowe czesto sa do dupy. Cien w allegrowym pokazal mi sie podczas gdy na innych byla wyrazna druga krecha.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Sowka ja też bym poszła na betę. Nie chce Ci robić nadzieji ale kurcze ja mam wrażenie ze coś tam widzę ale ja z telefonu patrze.
Leć na betę, a potem po proga żeby zatrzymać krwawienie
ed. a potem udostępnij wykres ciążowy z ciążą w 2dc to będzie świetna nakrętka dla nowych trollinekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 14:26
Sówka35, Corcula, Kejsi1988 lubią tę wiadomość
-
Sówka35, dla porównania wrzucam mój test, który teoretycznie mógłby wskazywać cień, jednak jest to tylko odznaczone miejsce w linii testowej. Test jest zdecydowanie negatywny w moim przypadku.
Poczekaj kilka dni jeśli masz siłę i wtedy powtórz test. Czytałam tutaj, że dziewczyny bardzo bobo polecają
Ten, który ja robiłam to PINK.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0016b8b020ca.jpgSówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjesli masz krwawienia ja bym nie czekala kilku dni tylko najlepiej jeszcze dzis lub jutro z rana poleciala na bete z progiem aby w przypadku ciazy zaczac dzialac aby krwawienie ustalo. Tu nie ma co czekac! trzymam kciuki z calej sily!!
Sówka35, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim8 wrote:Sówka35, dla porównania wrzucam mój test, który teoretycznie mógłby wskazywać cień, jednak jest to tylko odznaczone miejsce w linii testowej. Test jest zdecydowanie negatywny w moim przypadku.
Poczekaj kilka dni jeśli masz siłę i wtedy powtórz test. Czytałam tutaj, że dziewczyny bardzo bobo polecają
Ten, który ja robiłam to PINK.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0016b8b020ca.jpg