Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku - na szczescie mieszkam w domu z czteroletnia wrozka, trudno dyskutowac, braciszek zamowiony i basta Mielismy nic nie mowic, az do wizyty, ale stwierdzilismy, ze musimy przyciagac pozytywne emocje i, ze to jest wspolny czas i radosc
ojejku, Morwa lubią tę wiadomość
-
Jagah wrote:s1985 - Holandia
ojejku - dobry patent, co?! kazda metoda ma jakis sens, by nie zwariowac.. czekajac do 8 tc Ogolnie w takich sprawach jak ciaza naturalna - lekarze chca jak najmniej ingerowac. Cos w stylu, jesli natura dala, to zostawi albo wyrzuci. Ide skreslac krzyzyki na scianie w odliczaniu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marciaa wrote:Demsik, raczej wątpię bo piersi już nie są takie pełne. Bolą ale nie są pełne jak były.
Rosax, nic a nic
Jak to mowia nadzieja umiera ostatnia tak wiec poki @ nie ma wierzymy, że się ukaza dwie kreski
Moj mezulek ze mnie zlewa dzis bo wczoraj jak o 12 wychodzil do pracy to poszlam spac i wstalam o 15 i twierdzi, ze czekam, az wyjdzie zeby znowu sie polozyc spac nie wspominam o tym, że drugi dzien chodze po domu w polarze bo poprostu mi zimno -
nick nieaktualny
-
Ogolnie to nic złego. Może ja to tak odbieram bo chodzi o moją 3cia a nie pierwsza ciążę.
Generalnie główny temat to omawianie objawow i jaranie się nimi. Co jest oczywiście zrozumiałe i nie chce tym nikogo urazić. Ale tu jest fajniej. Są emocje, merytoryczne dyskusje itp itds1985, Demsik, Luz Maria, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie. Która bardziej senna, więcej wymiotuje, gorzej/lepiej reaguje na potrawy, część w 5tc ma brzuch jak pod koniec 5go ale miesiąca. Potem dzieci takich osób chodzą w wieku 6msc, mówią jeszcze w brzuchu i czytają około roku. Ja nie chce brać udziału w wyścigu ale co kto lubi
ojejku, Isia93, s1985, Sówka35, Mona_M, Karolczyk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Corcula, hahaha.
No tak trochę jest ale ja przymykam oko bo każda z nas jest inna i tak jak mówisz, niektóre dziewczyny po prostu się martwią / nakręcają bardziej niż inne.
Byłoby nudno na świecie gdyby każdy był taki sam
PS. Ja też ciągle wracam na różową. Bardzo kibicuję wszystkim przyszłym mamusiomWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 12:35
aciulka, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marcia ja mysle ze masz jeszcze czas na testiwanie. @ nie ma jest nadzieja.
A mnie cos rozklada.. Gardlo boli i tak jakos slabo sie czuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 12:56
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny