Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKim8 wrote:W ogóle śmiszny mam ten cykl, owulacja z 16dc przesunięta na 22 dc. Jutro powinnam mieć @, ale coś tego nie czuję. Przedwczoraj śluz kremowy, wczoraj sucho, dzisiaj wodnisty. I zrozum tu mój cykl człowieku
-
Moj tez dziwny. Cos mi przedluzylo fl.. Powinna byc juz krew a jej nadal nie ma.. Zwykle 28 dc zaczynalo sie krwawienie czyli cykle 27 dniowe a dzis juz 29 dc i nic.
Sówka35 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Wszystko będzie dobrze. Przeglądałam lipcówki i niektóre z dziewczyn, które nawiedziła w lipcu @ już w sierpniu mają dwie kreseczki i ładną betę. Na wszystkie przyjdzie czas. Jestem pewna. Będzie dobrze, a w sierpniu jeszcze chcę widzieć jakieś ładne podwójne krechy. Z każdej się ciocia cieszy
Sówka35, Kejsi1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:ja mam takie samo zdanie jak Madziulla
Leć na betę, a potem po proga żeby zatrzymać krwawienie
ed. a potem udostępnij wykres ciążowy z ciążą w 2dc to będzie świetna nakrętka dla nowych trollinekKim8, s1985 lubią tę wiadomość
-
U mnie test owu o 12 pozytywny prawie takie same wiec kolejnego juz nie robie tylko trza dzialac zeby pierwszego wysikac dla was dwie kreseczki
Corcula lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Sówka35 wrote:Myślę że zeswirowalam i tyle.Za długo już czekam.hehe jutro pójdę na betę dla świętego spokoju.
A ja widzę drugą bladą kreseczke i powiem Ci więcej, jak robiłam 2 lata temu ten test to też ta druga kreseczka była taka blada a teraz ta kreseczka biega koło mnieCorcula, Sówka35 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Morwa wrote:Jupi a nie mówiłam ,że zzieleniejesz i będziesz zieloną sówką? gratuluję z całego serca :*:*
Sówka35, Morwa lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Głowa mi pęka z obliczeń , wyliczeń i analiz cykli. Wiece do czego doszłam obserwując swoje ciało przez tyle czasu ? Występuje u mnie taka zależność odnośnie temperatur , albo to tylko zbieg okoliczności. W dwóch cyklach ciążowych zaczęłam cykl od temperatury poniżej 36.5 , a we wszystkich innych zaczynam w granicach 36,6. Ciekawa jestem jak temperatura wpływa na poziom hormonów w moim cielsku, a potem jak one wpływają na to ,że dany cykl okazuje się tym szczęśliwym, a inny niestety nie. W kilku cyklach miałam potwierdzoną owulację, ale nie pykło. Idę szukać kolejnych zależności , bo objawy ciążowe zawsze mam podobne, więc nie mam co się nimi sugerować :p aaa tak naprawdę to się nudzę i dlatego mi tak na dekiel wali
Sówka35, marciaa, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
Morwa wpadaj do mnie poczytasz sobie rozporzadzenia a co!zajmiesz glowe czyms innym
Sówka35 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Morwa wpadaj do mnie poczytasz sobie rozporzadzenia a co!zajmiesz glowe czyms innym
ZakreconaŻona, Sówka35 lubią tę wiadomość
-
Na fiolecie stres Idę jutro na pierwszą wizytę do lekarza, ale zdążyłam już wyczytać, że mój ból brzucha to same tarapaty. Nie jest lekkk miłe Panie:)
Gratuluję wszystkim zaciążonym!
Pozostałe, nie poddawać się, działać, bo ja bardzo liczę na przeniesienie zwartą grupąSówka35, aciulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolczyk wrote:Na fiolecie stres Idę jutro na pierwszą wizytę do lekarza, ale zdążyłam już wyczytać, że mój ból brzucha to same tarapaty. Nie jest lekkk miłe Panie:)
Gratuluję wszystkim zaciążonym!
Pozostałe, nie poddawać się, działać, bo ja bardzo liczę na przeniesienie zwartą grupą
Tez potwierdzam, ze na fiolecie jest jeden wielki stres. Nie zapisuję się tam nawet na zadną liste, bo osiwieję do porodu. Tym bardziej, ze moja ciaża jest jedna z najmłodszych tam. Zadałam jedno pytanie o to, czy wg nich bedę musiała powtórzyć badania wirusowe, bo robiłam wszystkie w kwietniu, to nikt nawet pytania nie zauważył. Może za duży ruch tam jest?
W ogóle zadziwia mnie skąd tam tyle dziewczn się bierze, jak u nas na różu pewnie większośc testujacych jest zapisana na listę, a jeśli nie jest to też raczej na fioletnie idzie.
No cóż, może im przejdzie
Ja marzę o wątku na fiolecie z LWD (luzem w dupie), wróżeniem ze zdjeć usg i gifami z ripostą na każdą próbę nakręcania sieAJA_S, ZakreconaŻona, Morwa, emerald_m lubią tę wiadomość