Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kejsi1988 wrote:A co to LWD bo moze jestem jakos w tyle ;>
AJA_S, Sówka35, Corcula, s1985, aciulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolczyk wrote:Na fiolecie stres
Jestem świadoma, że dziewczyny mają różne historie, ale ten stres, niepokój i wzajemne spory o to, co szkodzi bardziej nikomu nie służą.
Karolczyk trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęCorcula, Sówka35, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli, mam otworzyć nowy "Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD – wróżby z wykresów, zdjeć usg i Jakupów oraz Blejków dziedziców" ? czy coś w innym charakterze ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 16:35
Morwa, AJA_S, ZakreconaŻona, Sówka35, VillemoVilo, Kejsi1988, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Czyli, mam otworzyć nowy "Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD – wróżby z wykresów, zdjeć usg i Jakupów oraz Blejków dziedziców" ? czy coś w innym charakterze ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 16:37
ojejku, ZakreconaŻona, Sówka35, Corcula, s1985, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Luz w dupie tego w całości w nazwie nie możemy dać ,bo tak jak szybko pojawi się wątek tak szybko administracja go usunie ale LWD to skrót tylko dla wybranych i nikogo nie zgorszy czekam na wasze propozycje
Morwa lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:to jak tylko dotrę do domu to robię co mi rozkazano
-
nick nieaktualnyto pokażę Wam coś z ostatniej chwili, jako namiastka fioletowego nastroju
http://iv.pl/images/93573713369241463313.png
dla Tych, Które nie wierzą w to, jak bardzo tam jest źle. Naprawimy toWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 16:43
Corcula, ZakreconaŻona, s1985, Luz Maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Laski jesteście niesamowite podoba mi się wasz LWD hahhaha
ja jak tylko zobaczę dwie krechy kieeeedyś to dołączę do WasWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 16:45
Sówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dołącza wcześniej tam nie będą tylko zaciążone, tylko również te które na zaciążenie czekają
Morwa, AJA_S, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dołącza wcześniej tam nie będą tylko zaciążone, tylko również te które na zaciążenie czekają
Morwa każda z nas jest w ciąży tylko niektóre z nas o tym jeszcze nie wiedząMorwa, AJA_S, Sówka35, Kejsi1988, s1985, aciulka lubią tę wiadomość