Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:Jagah skonsultuj się z endo, mi tsh skoczyło poprzednio w ciaży, ale endo kazała zostawić dawkę wuthyroxu 25 i obserwować, po pierwszym skoku ciązowym tsh powinno wracać do swojego poziomu przy stałej dawce.
Najlepiej będzie jak się skonsultujesz ze swoim.
Ja w tej ciaży nie odstawiam tez metforminy, a tsh badam jutro dopiero, nie cierpię tego badania bo muszę iśc tam głodna
Camille, nie sugeruj się tym, czy kreska jest jasna czy ciemna, jedynie badanie beta h\cg z krwi pokaże prawidłowy przyrost. Sama też siedzę i patrze czy mi testy ciemnieją (już niem, obsikałam wszystkie
) ale wiem, ze to nie ma sensu 
Ojejku co lekarz to inaczej. Ja z drugą betą od razu zrobiłam TSH,Ft4 i wieczorkiem do endo. Wyniki miałam dobre bo TSH 1.3 a Ft4 -50% wysycenia a i tak powiedziała,że chce żeby Ft4 było bardziej wysycone nawet w 90% a na TSH nie będziemy tak patrzeć bo w ciąży norma chyba od 0,1 więc może jeszcze spaść. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja widzę wcięcie, też tak kiedyś miałam. Nie dochodzi o odbarwienia jak przy pozytywnych, ale mimo wszystko widać kreskę w punkcie testowym. Cień, cień cienia i inne tego typu odbarwiają się na różowo. Tutaj jak na moje oko po prostu odznaczyło się miejsce testowe.
Choć chciałabym się mylić. Jak masz przeczucie, powtórz test
Sówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Jagah skonsultuj się z endo, mi tsh skoczyło poprzednio w ciaży, ale endo kazała zostawić dawkę wuthyroxu 25 i obserwować, po pierwszym skoku ciązowym tsh powinno wracać do swojego poziomu przy stałej dawce.
Najlepiej będzie jak się skonsultujesz ze swoim.
Ja w tej ciaży nie odstawiam tez metforminy, a tsh badam jutro dopiero, nie cierpię tego badania bo muszę iśc tam głodna
Camille, nie sugeruj się tym, czy kreska jest jasna czy ciemna, jedynie badanie beta h\cg z krwi pokaże prawidłowy przyrost. Sama też siedzę i patrze czy mi testy ciemnieją (już niem, obsikałam wszystkie
) ale wiem, ze to nie ma sensu 
Tylko czego moge oczekiwac od konsultacji, skoro nie mam zadnych wynikow tarczycy. W zeszlym cyklu bylo tsh 2, ft4 spoko, ft3 srednio i kazal w weekend brac Letrox 50.
A teraz mozecie sie posmiac, bo w szpitalu kazali mi kupic dwa testy z tej samej firmy, i zrobic w piatek oraz niedziele, jesli oba pokaza pozytyw to spokojnie moge poczekac na wizyte z serduszkiem, w 8 tygodniu
Takze oni chyba gleboko wierza w moc ciemniejacych kresek 
ojejku, Corcula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Anglia? HihiJagah wrote:Tylko czego moge oczekiwac od konsultacji, skoro nie mam zadnych wynikow tarczycy. W zeszlym cyklu bylo tsh 2, ft4 spoko, ft3 srednio i kazal w weekend brac Letrox 50.
A teraz mozecie sie posmiac, bo w szpitalu kazali mi kupic dwa testy z tej samej firmy, i zrobic w piatek oraz niedziele, jesli oba pokaza pozytyw to spokojnie moge poczekac na wizyte z serduszkiem, w 8 tygodniu
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyAle czad! Czyli moje domowe laboratorium porównywania odcieni kresek na teście może uzyskać rekomendację Instytutu Matki i DzieckaJagah wrote:A teraz mozecie sie posmiac, bo w szpitalu kazali mi kupic dwa testy z tej samej firmy, i zrobic w piatek oraz niedziele, jesli oba pokaza pozytyw to spokojnie moge poczekac na wizyte z serduszkiem, w 8 tygodniu

Wiedziałam, wiedziałam że jest w tym jakiś sens

Jagah, Madziulla, ZakreconaŻona, Corcula, AJA_S, Mona_M, Milka1991, Kim8, vitae13, VillemoVilo, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
s1985 - Holandia

ojejku - dobry patent, co?! kazda metoda ma jakis sens, by nie zwariowac.. czekajac do 8 tc
Ogolnie w takich sprawach jak ciaza naturalna - lekarze chca jak najmniej ingerowac. Cos w stylu, jesli natura dala, to zostawi albo wyrzuci. Ide skreslac krzyzyki na scianie w odliczaniu
ZakreconaŻona, Morwa, ojejku lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny