Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:Jagah skonsultuj się z endo, mi tsh skoczyło poprzednio w ciaży, ale endo kazała zostawić dawkę wuthyroxu 25 i obserwować, po pierwszym skoku ciązowym tsh powinno wracać do swojego poziomu przy stałej dawce.
Najlepiej będzie jak się skonsultujesz ze swoim.
Ja w tej ciaży nie odstawiam tez metforminy, a tsh badam jutro dopiero, nie cierpię tego badania bo muszę iśc tam głodna
Camille, nie sugeruj się tym, czy kreska jest jasna czy ciemna, jedynie badanie beta h\cg z krwi pokaże prawidłowy przyrost. Sama też siedzę i patrze czy mi testy ciemnieją (już niem, obsikałam wszystkie ) ale wiem, ze to nie ma sensu
Ojejku co lekarz to inaczej. Ja z drugą betą od razu zrobiłam TSH,Ft4 i wieczorkiem do endo. Wyniki miałam dobre bo TSH 1.3 a Ft4 -50% wysycenia a i tak powiedziała,że chce żeby Ft4 było bardziej wysycone nawet w 90% a na TSH nie będziemy tak patrzeć bo w ciąży norma chyba od 0,1 więc może jeszcze spaść. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja widzę wcięcie, też tak kiedyś miałam. Nie dochodzi o odbarwienia jak przy pozytywnych, ale mimo wszystko widać kreskę w punkcie testowym. Cień, cień cienia i inne tego typu odbarwiają się na różowo. Tutaj jak na moje oko po prostu odznaczyło się miejsce testowe.
Choć chciałabym się mylić. Jak masz przeczucie, powtórz testSówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Jagah skonsultuj się z endo, mi tsh skoczyło poprzednio w ciaży, ale endo kazała zostawić dawkę wuthyroxu 25 i obserwować, po pierwszym skoku ciązowym tsh powinno wracać do swojego poziomu przy stałej dawce.
Najlepiej będzie jak się skonsultujesz ze swoim.
Ja w tej ciaży nie odstawiam tez metforminy, a tsh badam jutro dopiero, nie cierpię tego badania bo muszę iśc tam głodna
Camille, nie sugeruj się tym, czy kreska jest jasna czy ciemna, jedynie badanie beta h\cg z krwi pokaże prawidłowy przyrost. Sama też siedzę i patrze czy mi testy ciemnieją (już niem, obsikałam wszystkie ) ale wiem, ze to nie ma sensu
Tylko czego moge oczekiwac od konsultacji, skoro nie mam zadnych wynikow tarczycy. W zeszlym cyklu bylo tsh 2, ft4 spoko, ft3 srednio i kazal w weekend brac Letrox 50.
A teraz mozecie sie posmiac, bo w szpitalu kazali mi kupic dwa testy z tej samej firmy, i zrobic w piatek oraz niedziele, jesli oba pokaza pozytyw to spokojnie moge poczekac na wizyte z serduszkiem, w 8 tygodniu Takze oni chyba gleboko wierza w moc ciemniejacych kresek
ojejku, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagah wrote:Tylko czego moge oczekiwac od konsultacji, skoro nie mam zadnych wynikow tarczycy. W zeszlym cyklu bylo tsh 2, ft4 spoko, ft3 srednio i kazal w weekend brac Letrox 50.
A teraz mozecie sie posmiac, bo w szpitalu kazali mi kupic dwa testy z tej samej firmy, i zrobic w piatek oraz niedziele, jesli oba pokaza pozytyw to spokojnie moge poczekac na wizyte z serduszkiem, w 8 tygodniu Takze oni chyba gleboko wierza w moc ciemniejacych kresek2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyJagah wrote:A teraz mozecie sie posmiac, bo w szpitalu kazali mi kupic dwa testy z tej samej firmy, i zrobic w piatek oraz niedziele, jesli oba pokaza pozytyw to spokojnie moge poczekac na wizyte z serduszkiem, w 8 tygodniu Takze oni chyba gleboko wierza w moc ciemniejacych kresek
Wiedziałam, wiedziałam że jest w tym jakiś sens
Jagah, Madziulla, ZakreconaŻona, Corcula, AJA_S, Mona_M, Milka1991, Kim8, vitae13, VillemoVilo, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
s1985 - Holandia
ojejku - dobry patent, co?! kazda metoda ma jakis sens, by nie zwariowac.. czekajac do 8 tc Ogolnie w takich sprawach jak ciaza naturalna - lekarze chca jak najmniej ingerowac. Cos w stylu, jesli natura dala, to zostawi albo wyrzuci. Ide skreslac krzyzyki na scianie w odliczaniuZakreconaŻona, Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny