Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
prawda co do strony fioletowej jest taka, że statystycznie roni się 20-30% ciąż, czyli w każdym wątku miesięcznym część kobiet po prostu odpadnie. To rulatka, na kogo padnie na tego bęc. Można uciekać z fioletowych stron przed pesymizmem na początku, ale problemy mogą się pojawić na każdym etapie a wtedy nikt nie doradzi i nie wesprze jak inne babki w ciąży. Wtedy chętnie będzie wykorzystywane wsparcie z fioletowych stron miesięcznych. Dasz wsparcie komuś, sama je dostaniesz gdy będziesz go potrzebowała.
-
Qasha wrote:Trzymam kciuki mocno! Ja dziś mam mieć wyniki pierwszej bety, a jutro wyniki dzisiejszej powtórki
Arwi lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w październiku zobaczyłam moje najpiękniejsze dwie kreskix2 które teraz sprawiają że chce mi się życ
Arwi lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
No, wreszcie znam wynik wczorajszej bety z 98,35 urosła po 72h do 511,80! Babki z laboratorium to chyba próbowały mnie wykończyć... Coś im sie spitolilo i wyniki były tak późno wrzucone do systemu, ze już spałam. Pierwsze myśl - beta już musi być! No i na szczęście była To teraz bede oczekiwać pierwszego usg Miłego dnia, dziewczyny!
s1985, ZakreconaŻona, doty22, ojejku, Corcula, Kim8, Sylwia_80, Madziulla, Migracja, Morwa, justyna14, Marteczka93, Mosia, Kjopa3, Isia93, Jagah, Demsik, kate88:) lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!