Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
prawda co do strony fioletowej jest taka, że statystycznie roni się 20-30% ciąż, czyli w każdym wątku miesięcznym część kobiet po prostu odpadnie. To rulatka, na kogo padnie na tego bęc. Można uciekać z fioletowych stron przed pesymizmem na początku, ale problemy mogą się pojawić na każdym etapie a wtedy nikt nie doradzi i nie wesprze jak inne babki w ciąży. Wtedy chętnie będzie wykorzystywane wsparcie z fioletowych stron miesięcznych. Dasz wsparcie komuś, sama je dostaniesz gdy będziesz go potrzebowała.
-
W takim razie też trzymam kciuki mocno!Qasha wrote:Trzymam kciuki mocno! Ja dziś mam mieć wyniki pierwszej bety, a jutro wyniki dzisiejszej powtórki

Arwi lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju! 

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w październiku zobaczyłam moje najpiękniejsze dwie kreskix2 które teraz sprawiają że chce mi się życ
Arwi lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
No, wreszcie znam wynik wczorajszej bety
z 98,35 urosła po 72h do 511,80! 

Babki z laboratorium to chyba próbowały mnie wykończyć... Coś im sie spitolilo i wyniki były tak późno wrzucone do systemu, ze już spałam. Pierwsze myśl - beta już musi być!
No i na szczęście była
To teraz bede oczekiwać pierwszego usg 

Miłego dnia, dziewczyny!
s1985, nick nieaktualny, doty22, nick nieaktualny, Corcula, Kim8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Migracja, Morwa, justyna14, Marteczka93, nick nieaktualny, Kjopa3, Isia93, Jagah, Demsik, kate88:) lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju! 

przykro mi