Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, nie odzywasz się na Trollach, więc napiszę tutaj - super!!! naprawdę ogromnie się cieszę
Ojejku, jutro wizyta?? dasz znać tu albo na wątku CLO? bo bez tych zakładek to ciężko mi Cię zlokalizować - trzymam kciuki, żeby było ok!Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na jutro zrobie rano yest yen z allegro a jak malpy nie bedzie to kupie z apteki test i zrobie w czwartek na razie mdli mnie jestem slaba blada nic mi sie nie chce ale zwalam to na wirus bo maz ma jakas jelitowke zobaczymy jutro jak sie sprawy maja trzymajcie kciuki ale jakos nie wierze by sie udalo
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Sylwia, nie odzywasz się na Trollach, więc napiszę tutaj - super!!! naprawdę ogromnie się cieszę
Ojejku, jutro wizyta?? dasz znać tu albo na wątku CLO? bo bez tych zakładek to ciężko mi Cię zlokalizować - trzymam kciuki, żeby było ok!
Kurcze, cookie, podczytywałam własnie dziś co tam słychać i nawet myslałam o tym zeby napisać , juz tyle tych watków że sie gubię
Muszę trochę nadrobić ale zgłoszę się tam jutro po wizycie i dam znać co i jak -
nick nieaktualny
-
Madziulla przykro mi, wrzesień będzie ostatnim miesiącem:)
Mosia gratulacje i każdej zaciążonej z osobna. Życzę zdrówka, bezproblemowych, bezobjawowych i szybkigo porodu
Aaa teraz czas na wrzesień, więc trzymajcie za nas kciuki i wysyłajcie wiruski. Z góry dziękujęMosia lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:A ja czekam na kilka pozytywów dziś jeszcze. Trzeba ten sierpień ładnie zamknąć
A ja dodatkowo czekam, na informacje od Ciebie o ilości Dziedziców (możesz napisać pod swoim wykresem).
Trzymam za was wszystkie kciuki!!!!
PS https://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegAWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 07:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:Ja czekam na jutro zrobie rano yest yen z allegro a jak malpy nie bedzie to kupie z apteki test i zrobie w czwartek na razie mdli mnie jestem slaba blada nic mi sie nie chce ale zwalam to na wirus bo maz ma jakas jelitowke zobaczymy jutro jak sie sprawy maja trzymajcie kciuki ale jakos nie wierze by sie udalo
Karola, i jak???? -
Sylwia_80 wrote:Karola, i jak????
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Okresu nie ma zrobilam ten z allegro i cos tam przebija oczywiscie maz nic nie widzi poszedl do apteki po testy ma kupic dwamjeden zrobie jak wroci a drugi rano jak nadal okresu nie bedzie nie czuje sie jak na okres brzuch nie boli mam duzo sluzu dziwnego no nic czekam na meza i zobaczymy bo ktos mi powiedzial ze te z allegro co sa w gratisie do owunto pozno pokazuja krski
-
nick nieaktualny