Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Okresu nie ma zrobilam ten z allegro i cos tam przebija oczywiscie maz nic nie widzi poszedl do apteki po testy ma kupic dwamjeden zrobie jak wroci a drugi rano jak nadal okresu nie bedzie nie czuje sie jak na okres brzuch nie boli mam duzo sluzu dziwnego no nic czekam na meza i zobaczymy bo ktos mi powiedzial ze te z allegro co sa w gratisie do owunto pozno pokazuja krski
Póżno nie póżno u mnie ten z allegro co był gratisowy do owulacyjnych naronił troche nadzieji. Pierwszego dnia kreska pokazała sie po czasie a następnego już w ciągu pierwszych 5 minut ale ledwie widoczna. Bobo test negatyw a i kolejne z allegro negatywy. A najlepsze ze zobaczyłam tą kreske na teście w dniu gdy podejrzewałam owulacje (i pewnie tak własnie było). Zrobiłam test tylko dlatego ze ovu wyznaczyło owulacje wcześniej a to był dzień gdy mieliśmy małego zapisywać do żłobka.
Bilans jest taki ze zgłupiałam do reszty. Utrzymuje wersje że jestem teraz w 2dpo a nie w 11 jak pokazuje ovu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny no coz trzeba chyba oficjalnie zamykać watek...ale bedziemy na wrzesniowkach;)
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Sylwia_80 wrote:No właśnie, Karola, my tu czekamy :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 15:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Quasha co ty opowiadasz to nie mogl cie wziasc na obserwacje do szpitala?albo leki na podtrzymanie?no nie wierze w to co przecYtalam.mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadkuDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Dziękuję ci kochana. Ja w tej chwili to już w nic nie wierzę, nic nie myślę. Ale na mój rozum to jeśli w pon beta była 152 to jakim cudem mialaby być dzisiaj w okolicach 1000? Bez przesady...
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm