Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Okresu nie ma zrobilam ten z allegro i cos tam przebija oczywiscie maz nic nie widzi poszedl do apteki po testy ma kupic dwamjeden zrobie jak wroci a drugi rano jak nadal okresu nie bedzie nie czuje sie jak na okres brzuch nie boli mam duzo sluzu dziwnego no nic czekam na meza i zobaczymy bo ktos mi powiedzial ze te z allegro co sa w gratisie do owunto pozno pokazuja krski
Póżno nie póżno u mnie ten z allegro co był gratisowy do owulacyjnych naronił troche nadzieji. Pierwszego dnia kreska pokazała sie po czasie a następnego już w ciągu pierwszych 5 minut ale ledwie widoczna. Bobo test negatyw a i kolejne z allegro negatywy. A najlepsze ze zobaczyłam tą kreske na teście w dniu gdy podejrzewałam owulacje (i pewnie tak własnie było). Zrobiłam test tylko dlatego ze ovu wyznaczyło owulacje wcześniej a to był dzień gdy mieliśmy małego zapisywać do żłobka.
Bilans jest taki ze zgłupiałam do reszty. Utrzymuje wersje że jestem teraz w 2dpo a nie w 11 jak pokazuje ovu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny no coz trzeba chyba oficjalnie zamykać watek...ale bedziemy na wrzesniowkach;)
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
Demsik

synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
No u mnie @ przyszla wczoraj test z apteki negatywny wiec wiedzialam ze malpa przyjdzie nomi przyszla 30 minut po tescie walczymy dalej ale juz nie kupije testow owu nie sprawdzam nie mysle nie obserwuje biore tylko kwas foliowy i koniec co bedzie to ma byc i juz ciesze ze sie ze dostalam okres bo moge ze spokojem robic przemeblowanie malowanie no i co dobre to to ze znowu cykl kest 29dniowySylwia_80 wrote:No właśnie, Karola, my tu czekamy :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 15:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Quasha co ty opowiadasz to nie mogl cie wziasc na obserwacje do szpitala?albo leki na podtrzymanie?no nie wierze w to co przecYtalam.mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadkuDemsik

synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Kochana za wcześnie ta wizyta. Na usg widać pęcherzyk przy becie około 1000. I rzeczywiście do dziś mogła tak nie wzrosnąć. Zbadaj betę i jak będzie najpewniej kolo 2tys idź do lekarza.Qasha wrote:Dziękuję ci kochana. Ja w tej chwili to już w nic nie wierzę, nic nie myślę. Ale na mój rozum to jeśli w pon beta była 152 to jakim cudem mialaby być dzisiaj w okolicach 1000? Bez przesady...

Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm