Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/504e3efd140d.jpg
Demsik najpierw ja Ci mówilam jak oznaczać testy owu a teraz ja potrzebuje porady bo wczorajszy i dzisiejszy test jest bardzo podobny. Jak to rozumieć????
Od dołu przedwczorajszy, wczorajszy i na samej górze dzisiejszy. Czy dziś tez pozytywny? Jak to się ma do tego wczorajszego? Kiedy ta ovu?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
A ja się zaczęłam martwić jak nosiłam małego to mnie kluc zaczęło w dole brzucha i nie wiem czy owu cz się martwić ze coś mi złego się podzialo
-
nick nieaktualny
-
To idę zaraz męczyć męża lewe jajko boli więc pewnie owulacja nadciąga
ojejku, Omon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:To idę zaraz męczyć męża lewe jajko boli więc pewnie owulacja nadciąga
potforzasta, a robiłaś sobie test owu także w późniejszych dniach? 11-12-13?
Bo Twoje testy owu sa dość wcześnie.
Może owulacja jest wczesniej, a moze masz to, co ja, czyli niekontrolowany wyrzut na poczatku cyklu, nie mającego nic wspólnego z owulacją, a który niszczy komórki jajowe.
Nie chcę Cię straszyć, ale najlepiej by było podejść teraz do ginekologa i sprawdzic czy ten pik to faktycznie owu czy nie, -
A mnie całą poprzednią fazę lutealną brzuch bolał prawie codziennie, jajniki kłuły, i w macicy jakby dziwnie ciągnęło i śluz do okresu był biały i nic! Zawód taki że szok. Normalnie @ przyszła. Także ja się chyba już nie doszukuje niczego tylko będę czekać na rozwój sytuacji.
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkrzydlata wrote:A mnie całą poprzednią fazę lutealną brzuch bolał prawie codziennie, jajniki kłuły, i w macicy jakby dziwnie ciągnęło i śluz do okresu był biały i nic! Zawód taki że szok. Normalnie @ przyszła. Także ja się chyba już nie doszukuje niczego tylko będę czekać na rozwój sytuacji.
Skrzydlata lubi tę wiadomość