Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Rosax a co u ciebie wiadomo ze nie mozesz donosic bo w ciaze zachodzisz?
Lekarze nic z tym nie chca tu robic.
Od tego cyklu mamy sprobowac. Jesli sie uda to dobrze jesli nie to dopiero zabiara sie za jakies badanoa oczywiscie gdy ciaza sie powtorzy x3 czyli brakuje jednej cp by byly trzy i jednego poronienia by tez byly 3... Ahh idioci. Ale 26.08 mam termon u lekarza w polsce, on zleci kilka badan ale wszystkie prywatnie. Wiec mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda i bedzie juz na zawsze..
Jesli cykl skpnczy sie krwia okresowa to rozpoczne badania w polsce a jesli wyjda dwie kreski bede modlic sie by bylo wszystko dobrze.
Dziwie sie ze teraz zachodze bo przez ponad 2 lata nie moglam w ogole.. A teraz sie udaje ale niestety zle konczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 14:10
Corcula lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
S1985 witaj , sierpień to taki piękny letni miesiac. Kto wie kto wie .
W podpisie widze, ze wiele przeszlas. Bardzo mi przykro. Też staram się o 3 dziecko. U Ciebie dwie pierwsze ciaze przebiegaly bez zarzutu? -
Corcula wrote:S1985 witaj , sierpień to taki piękny letni miesiac. Kto wie kto wie .
W podpisie widze, ze wiele przeszlas. Bardzo mi przykro. Też staram się o 3 dziecko. U Ciebie dwie pierwsze ciaze przebiegaly bez zarzutu?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Jestem.jedna z mlodzSzych staraczek ktora od zawsze chviala zalozyc rodzine, miec swoj dom i dzieci 04.94
Mezatka 4 lata i synnek 3. Szyyybko doroslam chyba hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 14:28
AJA_S lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3, s1985 tyle nieszczęść Ja jeszcze pół roku temu myślałam, że z jednego poronienia się nie podniosę a u Was tyle tego... Dzielne z Was kobiety :*
Mam pytanie. Nie miałam jeszcze owulacji i cholera wie kiedy będę ją miała - kalendarz księżycowy, który któraś tu wrzucała, pokazuje mi 30 lipca. Aplikacja w moim telefonie pokazuje 25 (ale już bardziej wierzę tym fazom księżyca, bo ta aplikacja mi pokazuje jeszcze równy miesiąc od owu do okresu ) no i wykupiłam abonament na ovufriend i tutaj statystyka pokazuje mi z kolei 29-31 SIERPNIA i 1 września @ - wtf? No więc za chiny nie przewidzę tej owulacji.
A 31 lipca świętujemy rocznicę ślubu - ja mam umówiony skok spadochronowy, mąż jeszcze dogaduje lot zapoznawczy za sterami samolotu. I tak się zaczęłam zastanawiać - jeśli owulacja będzie w przyszłym tygodniu to mogę tym sobie zaszkodzić? Wiem, że skakanie w ciąży jest niewskazane, ale może to mieć jakiś wpływ na zagnieżdżenie?rosax3 lubi tę wiadomość
-
S1985 bo czytalam, ze robilas badania genetyczne i wyszlo cos nie tak. Nie orientuje sie kompletnie w kwestii genetyki ale moze tak byc, ze z tym samym partnerem 2 pierwsze ciaza pod tym względem byly ok a teraz cos sie zmienilo? Mialam cicha nadzieje, ze kwestie genetyczne wychodza od razu.
-
Corcula wrote:S1985 bo czytalam, ze robilas badania genetyczne i wyszlo cos nie tak. Nie orientuje sie kompletnie w kwestii genetyki ale moze tak byc, ze z tym samym partnerem 2 pierwsze ciaza pod tym względem byly ok a teraz cos sie zmienilo? Mialam cicha nadzieje, ze kwestie genetyczne wychodza od razu.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
rosax3 wrote:Jestem.jedna z mlodzSzych staraczek ktora od zawsze chviala zalozyc rodzine, miec swoj dom i dzieci 04.94
Mezatka 4 lata i synnek 3. Szyyybko doroslam chyba hihi
to ja jestem 93, i 2 lata po ślubie, 0 dzieci póki corosax3 lubi tę wiadomość
-
Robię testy, cały czas mam dwie kreski, ale testowa jest leciutka - mój lekarz powiedział, że przy PCOS mogę mieć podwyższone LH więc te testy u mnie mogą mocno fałszować. Cały czas je robię, bo przed lekarzem kupiłam ich hurtową ilość
A skok muszę zadeklarować jak najszybciej. I oczywiście go opłacić - to niemała kasa, więc szkoda byłoby się w niedzielę wycofać gdyby w sobotę był skok temperatury... Z kolei teraz zrezygnować to jak owulacji nie będzie jeszcze w tym tygodniu to będę sobie pluła w brodę. No ale z drugiej strony jak w tygodniu będzie owulacja, skoczę w niedzielę i nie będzie dwóch kresek to będę się zastanawiała czy po prostu nie wyszło, czy zaszkodziłam skokiem... -
Omon to ja niestety nie pomoge.. U mnie cykle 27-28 dni. Zawsze ovu jak ma byc a no i u mnie testy tez czesto wychodza ciemne.. Nie do konca pozytywne ale prawie.. Mowisz ze to moze miec zwiazek z pcos? Czy przy cpos zawsze musza byc oznaka nieregularne miesiaczki? gdzie mozna to zbadac?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp