Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja mialam wczoraj test ovu pozytywny dzien wczesniej i dzisiaj slabsze kreski wiec na wykresie zaznaczam je jako negatywne a ten z wczoraj tylko pozytyw(dwie takie same krechy)?i od tego testu wczoraj do dzisiaj juz moze byc po owu prawda? Wiec ja najwczesiej testuje na staraczkach wrzesniowych jak sie utworza bo w sierpniu wyczekuje tylko @Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:A na wykresie zaznaczam tylko ten jeden mocny jako pozytyw czy te slabe tez jako plusik?
Te slabsze ja zaznaczam jako minus bo to nie sa pozytywne testy. test ovu jest pozytywny jak jest kreska taka sama lub mocniejsza.
Tez wczoraj mialam pozytywny test ;P dzis jeszcze nie robilamDemsik lubi tę wiadomość
-
sandri_1 wrote:Demsik, a kiedy twoj wraca?Demsik
hormony ok
-
Przytulilabym cie gdybym mogla! Mocno! Wiem co czujesz. U nas tez roznie bywa. Nie nastawiaj sie negatywnie. Sroka radził żeby bzykac sie nad ranem, lub rano. Że sa największe szanse na poczęcie. Wiec moze uda sie mily poranek Przynies sniadanko do łóżka mezusiowi, moze w ladnym stroju... Wiesz co mam na myśli. Na pewno sie uda!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 21:03
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDemsik lepiej tak niż na siłę. Przyjdzie czas, spokojny miesiąc pogadajcie na spokojnie jak on widzi te starania w ogóle, i wtedy może na spokojnie się uda. Jak się kłócicie to nie ma sensu się na siłę starać. U nas też kiedyś kilka cykli przepadło przez sprzeczki ale to jeszcze przed operacją męża. Od maja ubiegłego roku jest już naprawdę dobrze. ATzn są sprzeczki ale nie odbija się to na staraniach. Zobaczymy jak teraz będzie bo ja cosik nerwowa więc może być różnie hahahah
-
A poza tym ostatnio lekarz kazal nam zaraz po wizycie i na drugi dzien poprawic to juz mu sie nie chcialo a jak mowilam ze test zaczyna byc pozytywny i powinnismy dzialac to nawet nie zareagowal.jest zmeczony rozymiem ale mi tez nie jest latwo.on zyje ostatnio naszym wyjazdem na wczasy,lecimy na krete ale dzis mu powiedzialam ze ma zyc zyciem a nie wyjazdem i d...a.Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/504e3efd140d.jpg
Demsik najpierw ja Ci mówilam jak oznaczać testy owu a teraz ja potrzebuje porady bo wczorajszy i dzisiejszy test jest bardzo podobny. Jak to rozumieć????
Od dołu przedwczorajszy, wczorajszy i na samej górze dzisiejszy. Czy dziś tez pozytywny? Jak to się ma do tego wczorajszego? Kiedy ta ovu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 21:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFaceci po prostu przeżywają to inaczej bo hmmm to nie oni dostają co miesiąc dowód że się nie udało. Chodzi mi o to że my dostajemy @ i dla nas to większe odczucie ze znów nic a oni no cóż... powiedzieć im że znów nici to powiedzą że następnym razem się uda i ooo. Ja już przywykłam powoli do podejścia mego męża chociaż widzę że i jego coraz bardziej to boli jednak nie wymagam od niego zbyt wiele bo wiem że sam na swój sposób to przechodzi. Do tego stres w pracy. Najlepiej samemu wyluzować bo nic innego nam nie pozostaje. Przyjdzie czas na nas albo i nie i już ja powoli staram się też przygotować na to że nigdy nam nie będzie dane mieć dziecka bo rożnie może być. Niestety państwo przyczyniło się do tego że nie ma pomocy dla par które mają problemy i refundacja in vitro jest zniesiona. A na prywatnie nas póki co nie stać
-
nick nieaktualny