Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
A więc może jednak coś jest w tym podnoszeniu nóg Wreszcie nie czuję się jak wariatka
Muszę się Wam pożalić - od dwóch dni teściowa zaczyna dogadywać o dziecku "bociany na dachu siadają, może coś przyniosą". Ok, raz powiedziała, można się uśmiechnąć i zapomnieć, ale to zdanie padło od wczoraj przynajmniej 5 razy. Przed poronieniem było to samo, jak trafiłam do szpitala to dziecko automatycznie stało się tematem tabu, ale minęło ponad pół roku i znowu się zaczyna Moja mama pewnie też zaraz znowu przy każdej okazji będzie pytać. Moja kuzynka w poniedziałek też w żartach spytała czy nie pracujemy nad 500+. Czasem mam wrażenie, moja macica jest w centrum zainteresowania wszystkich wokół. No z wyjątkiem lekarzy, którzy uważają, że jestem młoda więc co tu jeszcze leczyć. -
Przykro mi
Ja to pewnie wyskoczyłabym z tekstem typu "żeby przypadkiem pani Julki nie przyniósł" (nie jesteśmy po ślubie, a Julką miał być najmłodszy brat Ale to jestem ja... Nie jestem miła... A bardzo nie lubię jak tesciowie się wpierniczają...17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu upojnej nocy niech będzie owocna :*
ja robię BANANATA na jutro coś ala kopiec kreta tylko z bananem i kremem
do dziewczyn które są w sierpniowym testowaniu a nie są na liście bo nie podały terminu jeszcze jak będziecie znały już to podajcie to dopiszę wasmarciaa lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Madziu upojnej nocy niech będzie owocna :*
ja robię BANANATA na jutro coś ala kopiec kreta tylko z bananem i kremem
do dziewczyn które są w sierpniowym testowaniu a nie są na liście bo nie podały terminu jeszcze jak będziecie znały już to podajcie to dopiszę was
oki
ja na razie czekam na lipcową @ żeby podać terminLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcia spoksik
jak mija wieczór? Ja jestem po piwku byliśmy ze znajomymi i ich ponad rocznym dzieckiem u nas na rynku i wypiłam jedno. Chłodno się zrobilo to wróciliśmy do domu bo młody chciał spać. Nasze oczko w głowie póki co uwielbiam go wręcz hehhe mamy kogo rozpieszczać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny