Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia93 wrote:Cześć
Obliczycie mi też ten kalendarz? 6.07.1993 bo ja dalej głupia z tego jestem ;/
21.08-24.08 22 najbardziej płodny według kalendarza księżycowegoIsia93 lubi tę wiadomość
-
U mnie i w tym i w przyszłym wychodzi w @ ale to nic nie szkodzi owu i tak swoje zrobi
-
Pamiętajcie,że jeśli chodzi o cykle księżycowe to wg. tych którzy na nie wpadli to:
"Największa trafność poczęć ma miejsce wtedy, gdy oba cykle płodności nakładają się na siebie."
U mnie oba się nakładały lub prawie z niewielką różnicą i wtedy zaszłam w ciążę. Teraz też mam księżycowe w czasie @. Potwierdzenie metody mogłabym potwierdzić jeśli znów będą pokrywały się (lub prawie) i zajdę w ciążęAJA_S lubi tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Pamiętajcie,że jeśli chodzi o cykle księżycowe to wg. tych którzy na nie wpadli to:
"Największa trafność poczęć ma miejsce wtedy, gdy oba cykle płodności nakładają się na siebie."
U mnie oba się nakładały lub prawie z niewielką różnicą i wtedy zaszłam w ciążę. Teraz też mam księżycowe w czasie @. Potwierdzenie metody mogłabym potwierdzić jeśli znów będą pokrywały się (lub prawie) i zajdę w ciążę
U mnie się prawie nakładają! Mam nadzieję, że to działa hehe:D Do tego to mój miesiąc urodzin, nie widzę innej opcji, muszę być w ciąży i już!
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
sandri_1 wrote:Mozecie mi obliczyć ten ksiezycowy cykl ? Moja data urodzin 10.11.1989.
Urodziłaś się trzy dni przed pełnią więc Twoje dni płodne to:
15-18 lipca a najbardziej 16 lipca
a w sierpniu
14-17 sierpień a najlepszy 15 sierpnia.
Isia na pewno nie może być inaczej -
hejka a ja sie czuje do dupy latam siku co chwile cycki bolą jak wstane szybko kreci mi sie w głowie ciagle bym spała i mam jopla na punkcie słonecznika hehe jak nie mam świeżego to kupuje w paczuszkach do łuskania na testach owu biel bieli sluz kremowy i jest go tyle że przy podcieraniu go widze a nigdy takiego nie miałąm chcolera już wie o co chodzi no nc zobaczymy 27 zrobie sikańca ciazowego może cos wyjdzie to bedzie 10dpo licząc od tego testu najmociejszego który robiłam zobaczymy ale na nic sie nie nastawiam
Omon lubi tę wiadomość
-
hej, ja mam jakies dziwne bole piersi, na poczatku wydawalo mi sie ,ze mi sie wydaje, ale jednak to coraz wyrazniejsze. Uczucie takie jakby sie ucisnelo mocno przez przypadek, takie dziwne rozpieranie wrecz. Oczywiscie nie dotykam ich, to sie pojawia nagle co jakis czas, napewno to inne ucxucie niz typowe pms, bo wtedy to bola z ociezalosci inaczej, kurcze jesli nie okaze sie to ciaza, to zaczynam sie bac..
Pozdrawiam, i szczescia w testowaniuNadzieja umiera ostatnia!