Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:i w moje musza byc 2 krechyDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nie dziękuję
jutro rocznica więc idealny dzień ;p
i chciałabym tak co 2 dni od jutra, ale wiadomo to takie suche plany bo ogólnie chce się cieszyć chwilą i robić to kiedy mamy ochotę
a że zazwyczaj mi libido rośnie na płodne to mam nadzieję że tak będzie xD -
marciaa wrote:nie dziękuję
jutro rocznica więc idealny dzień ;p
i chciałabym tak co 2 dni od jutra, ale wiadomo to takie suche plany bo ogólnie chce się cieszyć chwilą i robić to kiedy mamy ochotę
a że zazwyczaj mi libido rośnie na płodne to mam nadzieję że tak będzie xD
To miłego świętowania życzę -
Ja mialam ostatnio falszymy alarm ze śluzem... Zapomnialam ze uzywalismy conceive plus, a on na drugi dzien wychodzi jak śluz plodny. Niestety mam problemy z wilgotnoscia w dni nieplodne Ostatnio jakby coraz gorzej. Ale dziś wyszedl czop śluzowy i zaczal sie prawdziwy śluz plodny. Wiec tez zaczynamy dzialania. Wczoraj bylo tiru riru ale to za wszesnie. Dzis zaczynam testy owulkowe. Zas cykl będzie dlugi jak zwykle, bo dzis 16dc. Więc owulka pewnie kolo 19-20. Zas @ kolo 34dc.
Dziewczyny zaczelam brac od wczoraj b6. Czy ktos bierze? Widzi efekty??? -
nick nieaktualnysandri ja nie biorę ale jak brałam to nie widziałam żadnych efektów
ja dziś ostatni zastrzyk miałam ufff chyba najbardziej bolesny. Nie mam sił już szczerze mówiąc. Odechciewa mi się już tych starań. Łażenia po lekarzach i tego wszystkiego. Byłam dziś u gina na nfz w szpitalu nawet usg nie zrobił bo po co? Że 9dpo to za wcześnie ptfff. Więc mu mówię, że ale sprawdzić nie zaszkodzi, a będziemy wiedzieli ile mniej więcej rośnie mi na dobę bo w czwartek mam mieć wizytę już z usg a on do mnie że nie widzi takiej potrzeby wkurwił mnie starsznie. Sorry za wyrażenie ale mam nerwa. -
Omon wrote:Karola -
A u mnie ovu chyba postanowiła pobawić się w kotka i myszkę. Test dwa razy pozytywny, wczoraj temperatura się lekko uniosła (ostatnie dni była w okolicach 36,11-36,16 a wczoraj 36,27), dziś już liczyłam na konkretny skok, ale znowu jest 36,17. Dziś nie robię testu, bo cały dzień jestem w trasie, chyba, że wieczorem, ale w tym cyklu robię je w południe więc wolę się tej jednej pory trzymać.
Omon nie martw się u mnie to samo- owulka się zebrać nie może już prawie była i się zmyla:/ tyle tylko że u mnie skoki temp duże. Czekam dalej w zeszłym cyklu była 26 dc wiec ma jeszcze 2dni:/
-
Omon wrote:Karola - tak właśnie zaczynała się moja ciąża - częstomocz i zawroty głowy, więc kto wie Trzymam kciuki
A u mnie ovu chyba postanowiła pobawić się w kotka i myszkę. Test dwa razy pozytywny, wczoraj temperatura się lekko uniosła (ostatnie dni była w okolicach 36,11-36,16 a wczoraj 36,27), dziś już liczyłam na konkretny skok, ale znowu jest 36,17. Dziś nie robię testu, bo cały dzień jestem w trasie, chyba, że wieczorem, ale w tym cyklu robię je w południe więc wolę się tej jednej pory trzymać.
Wczoraj przy bocian nam tak głośno klekotał za oknem A ogólnie to wszyscy dookoła nam mówią, że bocian kilka razy dziennie na kominie siada - jest jakiś przesąd, że jak siada na kominie to podrzuca dzidziusia. Przesąd przesądem, ale i tak uważam, że to nie jest odpowiedni temat do gadania osobom trzecim. Więc te gadki mnie już porządnie irytują, ale sama obecność bociana mnie jednak cieszy
hejka no zaczynam miec nadzieję cycki bolą jak cholera latam siku co chwile wszystko mnei wręcz wkór... masakra jakaś na dodatek w środę mamy gości moi rodzice i jeszcze bedzie spać u nas moja siostrzenica Boże daj mi siły i Julka w środe ma imieninki a mąż 40 jaki stray już hehe no i musze zrobić 2 placuszki i sałatkę cos do przegryzienia i jeszcze w czwartek siora przyjedzie zwariuje do tego czasu -
u mnie to jest dziwnie bo zawsze tak mi sie wydawało miałam owu koło 22-26 dc jak byłam w czerwcu u gina w 22 dc to właśnie byłam przed owu teraz na testach wychodziła 2 kreska w 15 dc i miałam typowe objawy owu okres według obliczeń powinien byc 6 lipca ale cholera go wie przed ciążą w którą zaszłam w lutym cykle miałam co 32 dni zabieg miałam 22 kwietnia po 39 dniach dostaąłm okres i po okresie byłam u gina w 22 dc były jajeczka okres dostałam 4 lipca więc teraz już sama nie wiem kiedy czy cykle są 32 , 34 czy 39 dniowe więc czekam
-
Dziewczyny, strasznie bolą mnie dziś sutki Wręcz pieką ogniem, nie mogę dotknąć, dziś cały dzień w aucie spędziłam i myślałam tylko o tym, żeby biustonosz zdjąć - wróciłam do domu, zdjęłam i było jeszcze gorzej, bo w biustonoszu tylko dotyka a o koszulkę ociera się przy każdym ruchu, więc założyłam z powrotem. Nigdy czegoś takiego nie miałam... To może być zwiastun owulacji? Wcześniej na owu bolały mi jajniki, w tym cyklu w ogóle ich nie czuję
-
nick nieaktualny