Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kopulujcie kopulujcie zeby mi tylko z tego fasolinki byly
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19fd9e7ceca3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:40
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
demsik, haha
my dziś mamy rocznicę i mąż mi (nam) życzył bobaska
to było takie słodkie
do tego on chyba się bardziej zaangażował niż myślałam
1. nie mówiłam mu że poród w tym cyklu miałabym na ślub siostry ciotecznej
a dzisiaj powiedział że tak by było (czyli wyliczał ;p)
2. jak mówię o czymś co pomaga ponoć a co nie to mówił że ponoć to nie ma znaczenia itd xDOmon lubi tę wiadomość
-
Marciaa kochany mąż I wszystkiego najlepszego, oby jak najwięcej rocznic przed Wami :*
My mamy w poniedziałek rocznicę. I mój mąż też się angażuje, tylko nie wiem czemu to przede mną ukrywa Jak wyszłam ze szpitala to chciałam znaleźć jakąś stronę i weszłam w historię przeglądarki - a tam milion różnych stron o krwawieniach w ciąży, krwiakach, torbielach, poronieniach itd. A przy mnie cały czas uśmiechnięty, mówił, że wszystko będzie dobrze itd. a jednak cały czas przeżywał. Nic a nic nie dał po sobie poznać.
I jakiś czas później jeszcze powiedział, że to on będzie wynosił kuwetę kota, żebym ja się toxo nie zaraziła - też musiał to sam wyczytać bo nie rozmawialiśmy o tym
Faceci często myślą i przeżywają tak samo jak my, tylko się nam nie przyznająmarciaa lubi tę wiadomość
-
Omon wrote:Marciaa kochany mąż I wszystkiego najlepszego, oby jak najwięcej rocznic przed Wami :*
My mamy w poniedziałek rocznicę. I mój mąż też się angażuje, tylko nie wiem czemu to przede mną ukrywa Jak wyszłam ze szpitala to chciałam znaleźć jakąś stronę i weszłam w historię przeglądarki - a tam milion różnych stron o krwawieniach w ciąży, krwiakach, torbielach, poronieniach itd. A przy mnie cały czas uśmiechnięty, mówił, że wszystko będzie dobrze itd. a jednak cały czas przeżywał. Nic a nic nie dał po sobie poznać.
I jakiś czas później jeszcze powiedział, że to on będzie wynosił kuwetę kota, żebym ja się toxo nie zaraziła - też musiał to sam wyczytać bo nie rozmawialiśmy o tym
Faceci często myślą i przeżywają tak samo jak my, tylko się nam nie przyznają
oczywiście że tak po prostu tego po sobie nie pokazują
pierwsze co to mój powiedział że warto byłoby nasienie zbadać (jeszcze jak się dowiedział o lipcowej darmowej akcji to już w ogóle)
a teraz jak mu mówiłam o tej kofeinie co dziś jest w poradach czy o pozycjach to mówi że ponoć właśnie wcale to nie ma znaczenia a co do kofeiny to też nie koniecznie itd itd xD czyli czyta na te tematy ;p
słodcy sąOmon lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Mogę dołączyć? Testuję 6 sierpnia, tak ovu przepowiada mi @ Gdyby się udało, to mój mąż miałby najpiękniejszy urodzinowy prezent!
Chociaż spróbuję już w najbliższą sobotę (chociaż chyba szanse na pozytyw małe, bo będzie to 8 dpo???), bo zapowiada się na imprezę zakrapianą alkoholem. Tak czy siak, będę uważała, ale zobaczę co tam słychać
Ciekawe rzeczy piszecie, poczytałam o tych fazach księżyca, wyliczyłam i kurcze, rozbieżności są duże. Teraz wypadło mi, że oba cykle pokrywają się. No, zobaczymy...
-
nick nieaktualnyKarolczyk wrote:Cześć dziewczyny!
Chociaż spróbuję już w najbliższą sobotę (chociaż chyba szanse na pozytyw małe, bo będzie to 8 dpo???), bo zapowiada się na imprezę zakrapianą alkoholem. Tak czy siak, będę uważała, ale zobaczę co tam słychać
nie testuj 8 dpo...to za szybko. poczekaj przynajmniej 3-4 dni dluzej. -
A co do mężów to mój też dużo podczytuje. Czasem przychodzi i mówi, że znalazł to czy to Ostatnio powiedział, że koniec z piwem, że jak coś to wypije lampke wina ale wytrzymał niecały tydzień. No ale też nie o to chodzi żeby sobie odmawiać wszystkiego, ważne, że nie przesadza;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
marciaa dokładnie.
Ja kiedyś sobie myślałam, że mój w ogóle tym się nie interesuje i że chyba tylko mi zależy na dziecku. Ale teraz wiem, że jest inaczej tylko oni dużo zachowują dla siebie.
Zamówiłam sobie testy ciążowe, w przyszłym tygodniu będę sikać na zielono! Nie ma innej opcji!rosax3, Omon lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:marciaa dokładnie.
Ja kiedyś sobie myślałam, że mój w ogóle tym się nie interesuje i że chyba tylko mi zależy na dziecku. Ale teraz wiem, że jest inaczej tylko oni dużo zachowują dla siebie.
Zamówiłam sobie testy ciążowe, w przyszłym tygodniu będę sikać na zielono! Nie ma innej opcji!
Ja też dzisiaj zamówiłam! Udało mi się dorwać w super cenie:)Isia93 lubi tę wiadomość
-
Isia93 wrote:A co do mężów to mój też dużo podczytuje. Czasem przychodzi i mówi, że znalazł to czy to Ostatnio powiedział, że koniec z piwem, że jak coś to wypije lampke wina ale wytrzymał niecały tydzień. No ale też nie o to chodzi żeby sobie odmawiać wszystkiego, ważne, że nie przesadza;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;