Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie bo musiałam zrezygnować z odwiedzin jadę do Sanktuarium Do Tuchowa Sandra pomodlę się i za was
-
nick nieaktualny
-
Będę się modlić za nas wszystkie tam ludzie z zagranicy na ten tydzień nawet przyjeżdżają, więc coś w tym musi być i czekam jeszcze na mszę w Sanktuarium dzieciątka Jezus w Jodłowej raz w roku jest msza dla par starających się o dziecko
-
ok spadam będę jakoś wieczorem
-
Landryneczka wrote:Omon strata dziecka to ciężki temat przykro mi strasznie i życzę by Bóg Wam ją wynagrodził.
Ja sobie tak często myślę, że jakbym ja straciła dziecko to nie poradziłabym sobie. Jak są ciąże biochemiczne to jeszcze człowiek się tak nie przyzwyczaja bo to początek ale już jakbym usłyszała serduszko i zobaczyła na usg to ja nie wiem podziwiam osoby które radzą sobie.
Też myślałam, że nigdy się z tym nie pogodzę, płakałam po nocach, nie mogłam patrzeć na inne dzieci itd. Ale ze wsparciem męża jakoś dałam sobie radę. Teraz przede mną tylko jeden ciężki dzień, czyli przybliżony termin porodu wyliczony przez ovufriend. No i wiadomo, że pewnie już do końca życia będę myśleć - teraz często sobie wyobrażam w którym tygodniu bym była, na jakim etapie rozwoju byłoby dziecko, jakbym wyglądała, jakbym się czuła, co bym kupowała itd. Tak samo pewnie w przyszłości będę myśleć w jakim wieku by było, jak by wyglądało itd. Ale chyba trzeba nauczyć się z tym żyć -
potforzasta wrote:Będę się modlić za nas wszystkie tam ludzie z zagranicy na ten tydzień nawet przyjeżdżają, więc coś w tym musi być i czekam jeszcze na mszę w Sanktuarium dzieciątka Jezus w Jodłowej raz w roku jest msza dla par starających się o dziecko
-
nick nieaktualny
-
witajcie dziewczyny moge dołczyc do sierpniowego testowania ? właśnie jestem w trakcie 2 @ po zabiegu łyżeczkowania straciłam maluszka w 14 tc juz 2 raz mam juz 2 aniołków w niebie i jeda 4letnią diablicę na ziemi zaczynamy starania o rodzeństwo dla Juleczki testujemy 7 sieprnia
-
Bardzo proszę mnie wpisać na 5 sierpnia;)
współczuję kochane doświadczeń tak bardzo dla was przykrych...przytulam;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
o kurcze tego to nie wiem a co to jest ten Miovarian i inofem ja chciałam kupic witamine B6 magnez i wapno bo wyczytałam ze to pomaga na krótką faze lutealna a ja niby taka mam
-
Jestem objechalam i prawie 3 godziny w sanktuarium ale jak mam zostać wysłuchana to warto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 21:44
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny w ten piękny, wietrzny dzień
Potforzasta- pewnie, że warto, dla polepszenia samopoczucia rownież
Dziewczyny, oczywiście sierpień jest nasz
Ja również zamówilam wczoraj inofem, mam nadzieje, że pomorzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 08:25
-
Ja zamówiłam wczoraj witaminę D i witaminę k po 60 tabletek i zapłacę mniej niż w aptece stacjonarnej teraz chyba wszystko przez neta będę zamawiać