Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:z tej stumulacji wynika, ze ten 17mm jednak będzie pękał... te dwa są za małe, ale kto wie, moze dogonią. Dostanę ćpanie na pęknięcie i zobaczymy ile pęknie.
To zwykłe clo,. podstawa taka w stymulacji, chyba wszyscy od tego zaczynają, potem są ciekawsze proszki a czasem i zastrzyki
Ja jestem w pierwszym cyklu starań po poronieniu, wątpę aby się udało, ale zabawa jest przednia
ojejku, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Morwa ale się zmieniłas, nie poznałam cię
AJA_S, farmaceutka77, Omon, Mona_M, Kjopa3, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
Jeju w końcu nadrobiłam
Wróciłam do domu i już mam dość
Co do witaminek. Ja-magnezB6, Miovarian rano i Inofem wieczorem. B-Androvit, Salfazin, Wit C i magnezB6
Mój je wszystko, uwielbia warzywa i owoce. to ja potrzebuje mięcha i wszystko co zdrowe kuje w ząbki.
A co do chorób, mi gin mówił że wszystko wygląda świetnie nie ma wręcz się do czego przyczepić17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Musisz się przyzwyczaić, bo ten już zostaje na stałe :p Mąż stwierdził ,że idealnie odzwierciedla on mój wygląd z rana a tak na serio to ten poprzedni ciągle kojarzył mi się z pozamacicznych ninją z czerwcowego cyklu. Czas zamknąć przeszłość otwierając się na przyszłość czas zajść w ciążę!!! Taką fajną i zdrową, którą powitamy za 9 miesięcy na świecie, co nie ?
Co no
W sierpniu zachodzimy na 100% tylko niech ta @ przyjdzie. -
Mona_M wrote:No to ślicznie wyglądasz z rana tylko pozazdrościć.
Co no
W sierpniu zachodzimy na 100% tylko niech ta @ przyjdzie.
Edit: zdjęcie z avatarka nie jest w całości widoczne, a wygląda tak..
polowanie na zieloneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 16:55
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
farmaceutka77 wrote:Kate88 gdzie Ty takiego chlopa wyrwalas? bo moj to z warzyw to tylko golonke:)
Coś ty mój golonki nie tknie- za tłusta;) a co do obiadów zjada co ugotuję bo wie że jak będzie marudzić to resztę tygodnia stołuje się na mieście:) -
nick nieaktualnyTo mój też lubi warzywa i owoce i właśnie też nie lubi jeść tłusto. Wręcz prosi żebym częściej robiła nalesniki ze zdrowymi farszami do pracy. Kalarepki i marchewki lubi pochrupac choć wiadomo czasem lubi kawał tresciwego mięsa. Ale tym sposobem z rozmiaru XXL szedł do L a niektóre ciuchy nawet M.
-
Mój raczej fast food, a słodycze naprawdę sporadycznie... Fast food raz może dwa razy w miesiącu. Raczej to ja jestem mięsna i strasznie dużo jem słodyczy... Wręcz jestem uzależniona
Edit. Isiu jakiego macie pieska?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 18:09
17.11.17-poronienie całkowite