X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpień- testujemy!
Odpowiedz

Sierpień- testujemy!

Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:34

Ania-nowa lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ten problem... zwłaszcza że pracuje w markecie...
    My mamy amstaffa ;)

Isia93 lubi tę wiadomość

17.11.17-poronienie całkowite
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha tule :*

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo groźnie :)

Mój jest całkiem podobny do tego co mam na suwaczku ;)

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej :) ja dziś byłam na wizycie na nfz. Generalnie zapomniałam z którego jajnika ovu będzie bo tak miotał się że dużo małych pęcherzyków, że jeden tylko 15mm w ogóle to zbytnio nie gmerał żeby poszukać może byłoby więcej :/ serio ale taki lekarz to ...... nie będe tu brzydko mówiła. W sobotę zlecił zastrzyk. Ale jutro mam wizytę w naszej klinice więc tam lepiej sprawdzi i da chociaż usg żebym mogła zobaczyć a tu zdjęcia w ogóle :/

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka masz przecudne zdjęcie na avatarka ;) Normalnie nie mogę się napatrzeć :D

ZGWAp2.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie odwrotnie...
    Jest takim mięczakiem że szok. Potrafi tylko ujadać, a warczy z zamkniętymi wargami :D

Wgl psy uznawane za groźne wcale takie nie są ;) Dużo zależy od wychowania psa. Taka moja obsesja... Interesuje się behawiorystyką i sama doświadczyłam kilku sytuacji gdzie to małe psy były problemem i to nie małym :/

• farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee moj musi mieć mięsko :) ja tez lubię :) ale słodyczy nie jem, od wielkiego postu:) wczesniej zarlam kilogramami, dzien zaczynalam od czekolady, jak zobaczylam slodkie to od razu odruch Pawlowa:) teraz nic, nawet napoje sa dla mnie za slodkie, ale na szczescie lody nie;P
    Moj slodycze tez uwielbia, jak wyjezdza to sobie robi zapas:) fast foodow tez nie odmowi, jak kebaby tonod razu dwa i mnie tylko nakusza, choc najbardziej mnie ciagnie do surowek z fast foodow :)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizytę w klinice:) Na pewno zrobia Ci dokładne usg:)

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia o takiego potworka jak na zdjęciu walczymy :P hahahhaha :D cieszę się że się podoba :)
    a za kciuki dziękuję <3 przydadzą się
    Jak u ciebie? :)

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha przesyłam gwiazdki mocy ---> *******
    W tym cyklu zachodzisz :D

xnw4krnt7935gj3w.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farmaceutka zdradź swój sekret? Ja tydzień nie jem słodkiego to trzepie się jak alkoholik na odwyku.
    Landryneczka no to trzymamy kciuki za PRAWDZIWĄ wizytę :*

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    No właśnie odwrotnie...
    Jest takim mięczakiem że szok. Potrafi tylko ujadać, a warczy z zamkniętymi wargami :D

Wgl psy uznawane za groźne wcale takie nie są ;) Dużo zależy od wychowania psa. Taka moja obsesja... Interesuje się behawiorystyką i sama doświadczyłam kilku sytuacji gdzie to małe psy były problemem i to nie małym :/

Zdecydowanie dużo zależy od wychowania :) Mi zawsze amstaffy kojarzyły się groźnie ale wiem, ze roznie bywa:)
    Mój to na wszystkich szczeka ale jak ktoś obcy do niego podejdzie to się chowa haha a jak już pozna to może zalizać na smierć :)

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Farmaceutka zdradź swój sekret? Ja tydzień nie jem słodkiego to trzepie się jak alkoholik na odwyku.
    Landryneczka no to trzymamy kciuki za PRAWDZIWĄ wizytę :*

Właśnie zdradz :) choc ja mam fazy. czasem potrafie nie jesc naprawdę długo a potem nagle wpierdzielam az się uszy trzesa :D no i potem wyrzuty sumienia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie umiem wytrzymać bez słodyczy :( i wychodzi mi to w postaci brzuszka buuuuuu
    mogę się poczuć jakby w ciąży hahahahha
    ale nie jadłam kiedyś pół roku na początku starań. Kupowałam sobie owoce i jak miałam ochotę na coś słodkiego to brałam owoca :) i dużo wody piłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 18:47

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farmaceutka ja fast foodem nie pogardzę ;) Uwielbiam tortille, na samą myśl mi ślinka cieknie ale oczywiście nie za często ;)

Landryneczka na pewno niedługo się doczekacie ;)
    A co u mnie, czekam na paczkę z testami ciążowymi bo od przyszłego tygodnia zaczynam sikać na zielono i nasikam na wszystkie żeby mieć pamiątkę ;) Nie widzę innej opcji.

AJA_S lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie napitala prawy jajnik.. 7 dpo dzis.

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie powiedziałam nie jem i koniec :) tak z dnia na dzień, potem doszły ćwiczenia z Chodakowska , matko jaka byla motywacja aż sama się sobie dziwię :D podobnie przestalam slodzic herbate jakies 15 lat temu, wmowilam sobie, ze nie slodze i teraz na slodzona herbate nawet nie spojrze:)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od stycznia miałam biegać z psem... kupiłam buty, a motywacja mnie opuściła :'D

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia93 wrote:
    Zdecydowanie dużo zależy od wychowania :) Mi zawsze amstaffy kojarzyły się groźnie ale wiem, ze roznie bywa:)
    Mój to na wszystkich szczeka ale jak ktoś obcy do niego podejdzie to się chowa haha a jak już pozna to może zalizać na smierć :)

Ja jako dziecko miałam rottweilera w domu. Ta suka była tak pojaźliwa, że moja siostra musiała ją bronić jak kundel się na nią rzucił.
    Z moim Astem miałam sytuację w parku. York rzucił mu się na krtań kiedy mój psiak miał jakieś 8ms. jak w końcu kopnęłam psa by odpuścił to kobieta z mordą do mnie skoczyła... Myślałam że mnie rozniesie, zwłaszcza że to było w parku koło policji...

‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ