Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Omon powiem Ci że Polska to Polska. Czego się po niej spodziewać . Państwo będzie dawać na 500+ dla patoli a Ci którzy pragną mieć dziecka, starają się wydają kupę kasy są pozbawieni pomocy bo po co
Co jak co ale niesprawiedliwością jest pisanie ze 500+ jest dla "patoli". Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka! -
Hej Dziewczyny , ciężko Was nadgonić ale udało się
Mój mąż jest wszystko jadalny, owoce i warzywa też bardzo lubi.
Za to ja po rzuceniu fajek przytyłam 10 kg !!! właśnie na słodyczach i najgorsze jest to że jak sobie wmawiam że idę na dietę to ciągnie jeszcze bardziej (już trochę schudłam, ale marzy mi się znowu moje 52 kg mmmmmm )
Jeśli chodzi o objawy endometriozy to jednym z nich jest ból przy współżyciu.
Też stosuję borowiny nie wiedząc czy coś tam z tym endo u mnie się dzieje, ale jak na razie wszystko jest ok.
O tej durnowatej ustawie coś chyba ucichło ale kto wie co przegłosowali w nocy gdy był ten bum o podwyżkach?
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Robiłam dzis test owu ok 15, wyszedl cień cienia. Dzis 4dzien śluzu. Chcialam dzis podzialac na dziewczynkę ale moj nie ma ochoty... Myslicie ze jak jutro wyjdzie test pozytywnie to będzie jeszcze dobrze na dziewczynkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 08:24
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:Co jak co ale niesprawiedliwością jest pisanie ze 500+ jest dla "patoli". Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka!
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Ja uważam, że 500+ to fajny pomysł tylko stanowczo niedopracowany;/
Wielu osobom rzeczywiście może pomóc, nie mówię tu o patologii ale o rodzinach, które nie mają zbyt dużo pieniędzy. Mogą w ten sposób swoim dzieciom zapewnić troszkę lepszy standard. Ile się słyszy, że zabrano dzieci rodzicom bo są zbyt biedni, ale chyba najważniejsze jest to, że się kochają i takim rodzinom trzeba pomagać a nie odbierać dziecko.
Głupotą jest to, że na drugie i kolejne dziecko 500+ przyznawane jest każdemu a na pierwsze Ci, którzy powinni dostać to mają z tym problem, powinni to bardziej dopracować.AJA_S lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Landryneczka, faktem jest ze na pierwsze dziecko niechętnie dają te pieniądze...
U nas podobno kilku rodzinom pozabierali i wydają w bonach a oni sprzedają bon na 500zł za 100zł i mają za co chlać to jakaś masakra! ( koleżanka pracuje w mops-ie)
Robią dzieci na potęgę,niektórzy dostają po 4 tyś plus inne świadczenia, a co będzie z tymi dziećmi jak skończą się rządy obecnej partii ? Ba tylko czy się skończą? Jeśli zmienią konstytucję to bardzo prawdopodobne że zostaną NA ZAWSZE ze swoimi (niektórymi)
idiotycznymi ustawami.... -
Dziewczyny, ale politycznie tutaj u nas się zrobiło;) Fajnie dostać kasiorę, ale mogliby to jakoś rozsądnie uregulować. Muszę przyznać, że "inwestycja" w ludzi, którzy nie pracują, zaniedbują dzieci nie jest najlepszą decyzją. A ile jest takich, którzy zarabiają niewiele, ciężko pracują, a brakuje im kasy na zajęcia dodatkowe, wypoczynek, kulturę czy porządną kurtkę dla dzieci. Niestety kochane, ale działa to tak, że jeśli gdzieś dają, to z czegoś zabierają. Nawet nie jesteśmy świadome, że my i nasi mężowie łożymy na te rewelacje. Życzmy sobie jak najszybciej dwójki dzieciaków, obyśmy my też dostały 500+ i zainwestujemy w pociechy ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:44
Omon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie niestety lipa będzie. Od wczoraj nic pęcherzyk nie urósł nadal ma 15mm ale okazało się że są dwa. Endo 9,5mm . WIęc jak nie urósł to już raczej nie urośnie. Zastrzyk zlecił w niedziele ale nie wiem czy jest sens robić. Do tego mieliśmy mieć IUI w poniedziałek a pewnie się nie odbędzie. Mam doła takiego że łoj :'( poryczałam się jak bóbr z bezsilności
-
Landryneczka tulę mocno ;* Idź na zastrzyk, może jeszcze nie wszystko stracone. Będzie dobrze, trzymam kciuki. A może wydaje się, że nie urósł przez inny sprzęt? Sama mówiłaś, że ten wczorajszy lekarz to do d...
Marmurkowa lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:U mnie niestety lipa będzie. Od wczoraj nic pęcherzyk nie urósł nadal ma 15mm ale okazało się że są dwa. Endo 9,5mm . WIęc jak nie urósł to już raczej nie urośnie. Zastrzyk zlecił w niedziele ale nie wiem czy jest sens robić. Do tego mieliśmy mieć IUI w poniedziałek a pewnie się nie odbędzie. Mam doła takiego że łoj :'( poryczałam się jak bóbr z bezsilności
-
nick nieaktualny
-
Aaaa juz za chwile poniedzialek!
1 sierpnia! Rozpoczynamy intensywne testowanie!! Zapelnijmy tablice z pierwszej strony tylko testami! Precz wrednym @! Witajcie nowo poczete bobaski!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 13:39
s1985, Isia93, AJA_S, Karolczyk lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp