Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Omon wrote:Ojejku ale super lekarz! Teraz tylko na trojaczki czekać
Madziulla przykro mi
Morwa - na jakiej stronie robisz te suwaczki? Świetne są! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie wszystkie Panie czy mogę się przyłączyć do testowania? prosiła bym o wpisanie mnie na 17 sierpnia z góry dziękuję i miłego dnia życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 06:16
Teklaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny!
Mamy pierwszego brzdąca
Morwa, Migracja, ZakreconaŻona, farmaceutka77, emaj, Omon, s1985, Kjopa3, SusannaDean, zyrcia, ktosiowa, Teklaa, cookiemonster, Karolczyk, Landryneczka, pati87, emerald_m, Cytrynka_, AJA_S, aaagaaa89, Corcula, marciaa, justyna14, Marteczka93, Luccecita, VillemoVilo, kate88:), Marmurkowa, rosax3, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mewka87 wrote:vitae13 a syn ma nietolerancję gluteny czy celiakię?
Do tego jest strasznie wybiórczy w jedzeniu więc u nas posiłki to dość duży problem.
Może spróbuj dodać więcej oleju. Ja zawsze daje ciut więcej tych płynnych składników bo zawsze można mąki dosypać i jest ok. W drugą stronę już nie bardzo wyjdzie. -
nick nieaktualnyja mam w okolicy gniazdo bociana, w weekend byłam u nich codziennie, byłam tez w pn, stały dwa i chyba szykowały się w podróż po dziedziceCanti 90 wrote:Dziękuję!! :*
aż się cała trzęsę, a M to w szoku wyszedł do pracy
Dziewczyny, sikajcie na potegę tak jak Canti, uczcie sie od mistrzyniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 06:50
Canti 90, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny