Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Canti, gratuluję już nie po cichutku I też łezka mi się zakręciła na tego smska. Co prawda u mnie to dopiero 1 tydzień, ale też czuję, że to cionsza
Canti 90, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Dopiero ogarnęłam że jest tu lista proszę o wpisanie mnie na listę tych szczęśliwców 7 sierpień testowanie
Canti 90 lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Canti Wielkie gratulacje :* I już mamy pierwszą jeżynkę
Czekaj na nas Wszytkie do Ciebie dołączymy
Zyrcia nie żałuj sobie, często baby przyczepia się właśnie po zakrapianych imprezkachCanti 90, zyrcia lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyCanti, ogromne gratulacje! Rośnijcie zdrowo u mnie wszystko się pokiełbasiło.. Testy owu prawie przez tydzień pozytywne a teraz juz się wkurzyłam i więcej nie robię :p poza tym to już drugi cykl,w którym nie widzę żadnego skoku tempki.. ;/ teraz nawet żadnych objawów owulki nie miałam. I to mnie martwi najbardziej... Nic mnie nie bolało,nie kłuło. Ten cykl spisuję na straty niestety,ale za Was dziewczyny micno trzymam kciuki ;*!
-
Dziewczyny, mam nietypowe pytanie.
Czy wierzycie, że są ludzie, którzy potrafią wyczytać ciążę z oczu?
Wiem jak to idiotycznie brzmi!
Dziś teściowa mi powiedziała, że chyba jestem w ciąży, bo tak mi z oczu patrzy. Normalnie bym to olała, ale to samo mi powiedziała w listopadzie - tylko wtedy już sama wiedziałam, bo miałam zrobiony test i byłam na 100% pewna, że mój mąż się wygadał, nawet się o to pokłóciliśmy. Twierdził, że nic nie mówił a ja mu nie wierzyłam. Teraz on sam nie wie, nawet ja nie wiem bo jest 10dpo.
Myślicie, że może być coś na rzeczy? Jeśli teraz to się potwierdzi to naprawdę zacznę się jej bać -
Canti, super!!!!!!! Mam nadzieje, ze rozpoczelaa wlasnie ogolnogrupowy trend .
Ja jestem w 17dc i jeszcze ovu nie wyznaczylo mi owulacji.
Omon chociaz daleka jestem od wiarybw takie rzeczy to sama osobiscie wywrozam ciaze kolezankom. Mam 100% skutecznosci. Sni mi sie, ze ktoras jest w ciazy i albo juz wtedy jest albo zachodzi za chwile .
Ale teaktuje to z przymrozeniem oka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 12:09
-
Omon, u mojej teściowej się to niestety nie potwierdza. Ona tak już pragnie wnuka ,że w taki sposób chce się dowiedzieć cokolwiek o jego przyszłym ,czy obecnym istnieniu żal mi jej czasami, ale jak u was już raz się sprawdziło to oby sprawdziło się i drugi :* kiedy testujesz ?
-
czy Pchelkaaa wpisana na testowanie 30.08 to mamusia grudniowa 2015? bo taki nick znajomy
edit: a nie mogę doszukać się wpisu, czy logo z serduszkiem?
no i powodzenia wszystkim testującym oby same pozytywne testy byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 12:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynki a ja zakrecona jestem cholera! nie pamietam w ktorym dniu mialam pozytyw albo czwartek albo piatek haha... normalnie szoook...
aaa pytanko czy jak na bieliznie widze miala serowata wydzieline? to sa uplawy prawda? nie zaden sluz... bo wychodzi na to ze sluzu wogole nie mam. .
a to biale jest prawie caly czas ze mna czy to normalne?
dziekuuje!
aaa Canti gratulacjeeee! Dbajcie o siebie! :*Canti 90 lubi tę wiadomość