Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciuska wrote:dziewczynki a ja zakrecona jestem cholera! nie pamietam w ktorym dniu mialam pozytyw albo czwartek albo piatek haha... normalnie szoook...
aaa pytanko czy jak na bieliznie widze miala serowata wydzieline? to sa uplawy prawda? nie zaden sluz... bo wychodzi na to ze sluzu wogole nie mam. .
a to biale jest prawie caly czas ze mna czy to normalne?
dziekuuje!
aaa Canti gratulacjeeee! Dbajcie o siebie! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyradość radośćią ale coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy wszystko jest w porządku. Zabojady robią takie halooo ze zrobienia bety że ręce oapdają Chyba przebookuję bilet na poniedziałek i wcześniej do polski polecę.
No ale jak dzisiejsze testy są dużo ciemniejsze niż ten wczorajszy to hcg pewnie rośnie nie?? -
Canti 90 wrote:radość radośćią ale coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy wszystko jest w porządku. Zabojady robią takie halooo ze zrobienia bety że ręce oapdają Chyba przebookuję bilet na poniedziałek i wcześniej do polski polecę.
No ale jak dzisiejsze testy są dużo ciemniejsze niż ten wczorajszy to hcg pewnie rośnie nie?? -
nick nieaktualny
-
a ja już dziś mogłabym test zrobić, ale boje się, że jestem w ciąży myślałam o 3 dziecku ale nie tak szybko a być może udało się cudo stworzyć zupełnym przypadkiem ostatnio cykl trwał 27 dni, dziś 28 i na razie cisza, brzuch nie boli, wzdęty jak zazwyczaj nie jest, nic nie boli i mam stresa z tego tytuły bo z dwójką ledwo się ogarniam a trójce to chyba nie podołam.
-
nick nieaktualny
-
canti 90 byłam dziś nawet w aptece ale testu nie kupiłam poczekam aż @ się do mnie doczłapie, a jak do soboty nie będzie to może jakoś popołudniu zrobię szczerze, to woalałbym zobaczyć 1 kreskę w tym miesiącu. Starania chciałam zacząć najwcześniej w przyszłym roku no ale jak Bóg da
-
nick nieaktualny
-
Canti tez mi sie lezka zakrecila, jak przeczytalam smsika:) faceci sie tak w środku cieszą, tak w sobie:)
Mi pulsowanie ustalo, ale odezwal sie na chwilę jajnik, na uspokojenie kupilam sobie torebke, ktora na sobote bedzie mi pasowac do sukienki:) i od razu lepiej:)justyna14, Canti 90, emerald_m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem smutna wsciekla i wogole mam ochote wyc! Wyzucilam termometr nie dalm rqdy mierzyc zbyt duzo nerwow stresu mnie tokosztuje w tym cyklu się serduszkowanie bylo codziennie pewnie i tak nic z tego nie wyszlo ale co tam widocznie tak juz ma być ze mam byc zdolowana bo inne zachodza a ja nie. Powolimam s trace nadzieje to juz 9 cykl sil coraz mniej okres 12/13.08 a 15 mamy rocznice slubu
Sw Rito modl sie za mna][/url] -
nick nieaktualny
-
Izu93 wrote:A ja jestem smutna wsciekla i wogole mam ochote wyc! Wyzucilam termometr nie dalm rqdy mierzyc zbyt duzo nerwow stresu mnie tokosztuje w tym cyklu się serduszkowanie bylo codziennie pewnie i tak nic z tego nie wyszlo ale co tam widocznie tak juz ma być ze mam byc zdolowana bo inne zachodza a ja nie. Powolimam s trace nadzieje to juz 9 cykl sil coraz mniej okres 12/13.08 a 15 mamy rocznice slubu
Sw Rito modl sie za mna
ja mam tak samo serduszkowanie przed i w czasie owu a i tak dupa z tego wyszła dziś rycze cały czas bo kur.. powinnam wózek prać ciuszki szykowac zastanawiać się gdzie postawie łóżeczko a co mam wielkie G .. i zamówione kolejne cholerne testy owu już mam dośc dziś kumpela ktyóra miała tak jak ja ciążę martwą i zabieg tydzień po mnie pokazała mi na FB test pozytywny ciążowy a ja ... dlaczego to wszytko jest takie trudne wszystkie powinnyśmy zachodzić wtedy kiedy chcemy a nie modlić się by okresu nie było oj mam dziś mega doła
A tak przy okazji gratulacje dla pierwszego groszka jest pierwszy może ja będe ostatnia w sierpniu z dwoma kreskami