Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczko, Karolczyk miała pozytywny test Dziś do 16 miała mieć wyniki bety, ale nie było mnie tu więc nie wiem czy pisała, bo wszystko zniknęło
Wysmarowałam wiadomość do of! Tam na dole strony jest "ZGŁOŚ PROBLEM"
kurcze, miałam darmowe konto to było wszystko ok, teraz wykupiłam abonament i jakieś kwiatki wychodzą. Mogliby zwrócić kasę albo przedłużyć o miesiąc, bo to już nie pierwszy raz...AJA_S lubi tę wiadomość
-
"Chcielibyśmy Was poinformować, że trwają aktualizacje, które mogą spowalniać funkcjonowanie serwisu oraz mogą powodować problemy z widocznością danych. Nasz zespół techniczny intensywnie pracuje nad rozwiązaniem problemów oraz przywróceniem poprawnego działania wszystkich funkcjonalności.
Zależy nam na ciągłym rozwoju - chcemy wprowadzać dla Was ulepszone rozwiązania, ale niestety właśnie wprowadzanie zaawansowanych, ulepszonych algorytmów wiąże się niekiedy właśnie z takimi problemami, jakie chwilowo występują w naszym serwisie.
Liczymy na Waszą wyrozumiałość i jednocześnie bardzo pragniemy przeprosić Was za niedogodności, jakie ta sytuacja może dla Was powodować.
Tak jak napisaliśmy, nasz zespół techniczny nieustannie pracuje nad przywróceniem pełnej funkcjonalności naszego serwisu - mamy ogromną nadzieję, że wkrótce wszystko będzie działało bez zarzutu!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend"17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny