Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
zyrcia wrote:Nie wiem co z ta moja temp. Dzis znowu 36,1. W sumie od ostatnch staran nie mierzylam moze ja po prostu tak mam zawsze ?
A dziś 13 dpo i 36,77
Wczoraj był spadek i już byłam pewna, że pozamiatane, ale odbiło, mam nadzieję, że owulacja u mnie była tak jak zaznaczyło of, bo mam wrażenie, że była dopiero teraz i wczoraj był spadek 3dpo... Najbliższe dni pewnie rozstrzygną. Mam nadzieję, że jednak ovu była tak jak na wykresie zaznaczyło, bo od ponad tygodnia nie ma Mój mąż trochę narozrabiał i jesteśmy na etapie zimnej wojny.
Imię_Róży gratuluję!! :* Beta to tylko formalnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 10:20
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mewka87 wrote:a ja mam dziś 8 dpo. Brzuch ciągnie jak na @ od dwóch dni, to nowość, bo zawsze bolał dzień przed tylko
wszystkie duphastonowe objawy też są więc jest gitara
Kusi mnie żeby jutro siknąć
Temp nie mierzylam ale juz 7dzien mam bialy gesty kremowy sluz a wcześniej mialam wodnisty. W srode bede miala 28dc i 10dpo? Chyba patrzac na sluz. I od 9 dni boli mnie codziennie jajnik o roznych porach.
Moje cykle sa zawsze nieregularne wiec nigdy nie przewidze terminu @
Wogole mialam sie nie nakrecac na ciążę ale chyba powoli sie nakrecam. Wczoraj w dzien zaczely mi smierdziec moje perfumy az mnie niezle zemdlilo. Poza tym te codziennie bole jajnika i czasami czuje takie klucia. A umysl potrafi platac figle niestety
Mam nadzieję ze jakos przezyje rozczarowanie.
Najgorsze te moje nieregularne cykle na @ moge czekac i czekac. 2 miesiace temu mialam 39dniowy cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 11:53
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Mnie kusi dzisiaj testować, mam 10 dzień po.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDlatego właśnie chyba zaczekam jeszcze troszkę wolę się nie rozczarować
Ojeju ale mam jakieś myśli, że tym razem będzie jakoś przez 6 miesięcy ostatnich takiego czegoś nie miałam
Zaczęło się układać w pracy i już tak nie myślę żeby to rzucić w pierony i może dlatego ha ha mówiłam będzie co będzie -
A ja sobie chyba jutro siknę Będzie 14dpo, miałam czekać do 15 ale jutro rano jedziemy na rynek więc przy okazji bym na betę wskoczyła po drodze jak będzie pozytyw
No chyba, że temperatura spadnie.Canti 90 lubi tę wiadomość
-
Omon wrote:A ja sobie chyba jutro siknę Będzie 14dpo, miałam czekać do 15 ale jutro rano jedziemy na rynek więc przy okazji bym na betę wskoczyła po drodze jak będzie pozytyw
No chyba, że temperatura spadnie.Omon lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny