Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Nie chcę się rozczarować jeszcze, dam sobie chwilę
Ale tych objawów....moc
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Imię Róży tutaj też Ci Gratuluję
Sussana ja też mam 10dpo. Przez chwilę zastanowiłam się czy siknąć bo to szczęśliwy dzień No ale jakoś mnie nie korci a moja temp. się zawiesiła
Sikasz jutro?
SusannaDean, Imię_Róży, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Canti, Karolczyk, Vitae, Tekla, Imię_Róży szykujcie nam wszystkim fajne miejscówki na kwietniowych mamusiach po fioletowej stronie mocy
Sierpień to czas żniw, więc będzie dużo brzdąców tutaj!Imię_Róży, rosax3, vitae13, Karolczyk, Milka1991, Canti 90, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny vitae, Tekla gratulacje! Zycze wam pieknych bezproblemowych ciaz
Susanna, ja mam to samo z brzuchem - dzis jest 3dpo (wg moich obserwacji, bo nie mierze temp, jedynie sluz i mam bol owulavyjny nie do pomylenia z niczym innym) i pobolewa mnie brzuch jak na @ brzuch jest do tego wzdety ale ja czekam fo tetminu @ bo z mojego doświadczenia wszelkie objawy moga dwiadczyc jak o ciąży tak o zbliżającym sie @ oby to bylo to pierwszeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 13:52
vitae13 lubi tę wiadomość
-
Ja również gratuluję zaciążonym i życzę szczęśliwych 9 miesięcy
Ja sama mam 7dpo i stwierdzam że to czekanie to najgorsze jest... też mnie brzuch pobolewa, jajniki kłują i też mnie wypryszczyło i tez biały śluz... na samą myśl, że bym się miała po tym wszystkim rozczarować to... i to jeszcze w miesiącu moich urodzin...vitae13 lubi tę wiadomość