Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Ech, pisałam już 5 sierpnia ale chyba wywaliło mój wpis!!!
A wiec jeszcze razm bo widzę ze od mojego poprzedniego wpisu sporo sie zmieniło . Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom! Będzie pieknie, zobaczycie
A mnie poproszę przepisanie na 19 sierpnia, bo mi się owulacja przesuneła!!Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Skrzydlata wrote:Ja również gratuluję zaciążonym i życzę szczęśliwych 9 miesięcy
Ja sama mam 7dpo i stwierdzam że to czekanie to najgorsze jest... też mnie brzuch pobolewa, jajniki kłują i też mnie wypryszczyło i tez biały śluz... na samą myśl, że bym się miała po tym wszystkim rozczarować to... i to jeszcze w miesiącu moich urodzin... -
cześć dziewczyny u nas w tym miesiącu nic nie bedzie już moge spisac cykl na stratę dzwoniła do mnie szwagierka siostra męża że teściowa już nie kontaktuje że nie poznaje ludzi że jest sina że ma godziny policzone z jednej strony ulga bo odejdzie i nie bedzie cierpieć ale z drugiej ... kurcze teściową miałam " mam " zajebistą zawsze bede pamietac jej usmiech jej kurwowanie i to że mówiła zawsze to co myslała ciezkie dni przed nami jutro maz jedzie do hospicjum sie z nia pożegnać mam nadzieje że zdązy ...
Ja nie jadę nie zabiera juz Julki musimy ja jakos do tego przygotowac nie wiem czy jakby co to zabrac mała na pogrzeb czy zostawić u znajomych ma już 4,5 roku jest madrą dziewczynką pamietam jak ja byłam na pogrzebach dziadków i mogłam sie z nuimi w jakis sposób pożegnać ale ... pamietam tez jak ja miałam 3,5 roczku i zmarł mój wujek ojciec chrzestny zmarł na raka w wieku 27 lat to mama dała mnie do ciotki i jakoś żle się z tym czuje do dziś bo pamietam go jak był w szpitalu i żałuje że nie zabrali mnie na pogrzeb bym mogła sie z nim pożegnać ...
ciezkie chwile przed nami ale wierze że mama sie wstawi za nami u tego na Górze i dane nam bedzie jeszcze być rodzicami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny jakos niby na to czekalismy i chcielismy tego bo mama sie tylko męczy ale teraz jestmi smutno ogladałam zdjęcia z naszego slubu oj wiwijała tam tesciowa wybawiła się a teraz ... to zycie jest nie sprawiedliwe ale ciesze się ze doczekała narodzin Julki i Komunii starszej wnuczki ...
-
nick nieaktualny
-
Sylwia_80 wrote:Karola...przykre to, gdy odchodzi człowiek nam bliski, szczególnie taki, z którym byliśmy mocniej związanie ;(. Ściskam kochana, trzymajcie się, nie myśl na razie o cyklu, pomyśl teraz o mężu i córeczce, musicie się nawzajem wspierać.
ale testy robie nadal wczoraj nie było 2 kreski a dziś rano pojawił się cień po południu mocniejszy a teraz tez mocniejsza jest kreseczka ale nadal nagatywna ciekawe kiedy teraz bedzie mocna krecha
dzięki dziewczyny za słowa otuchy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny byłam prysznic wziąć, wlazł mi do łazienki mąż bez szału bo chory chłop chory tzn uczulenie od płynu do płukania ma i już jest "nieczynny" 4 dni
no ale.. wchodzi i mówi "zbadaj sobie cycki!" przerażona patrzę, a tam ciemnobrązowe brodawki a zawsze był ledwo ciemniejsze od skóry oby oby to było toSusannaDean, rosax3, AJA_S, Canti 90, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymewka87 wrote:Dziewczyny byłam prysznic wziąć, wlazł mi do łazienki mąż bez szału bo chory chłop chory tzn uczulenie od płynu do płukania ma i już jest "nieczynny" 4 dni
no ale.. wchodzi i mówi "zbadaj sobie cycki!" przerażona patrzę, a tam ciemnobrązowe brodawki a zawsze był ledwo ciemniejsze od skóry oby oby to było to
Nie lubię jak nie macie udostępnionych wykresów bo nie mogę podejrzeć i nic wywróżyć :p
Życzę Ci, że To- bylo TO