Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia juz niedlugo i nam bedzie brzdac brykal po domku;p
tolcia narazie jest ok za tydzien bedzie widac cos wiecej (badz wczesniej) np czy potem bedzie skok tempki i czy bedzie sie utrzymywac. ale tez nie u kazdej ciezarnej jest to tak wyrazneIsia93 lubi tę wiadomość
-
Agga wrote:Isia juz niedlugo i nam bedzie brzdac brykal po domku;p
tolcia narazie jest ok za tydzien bedzie widac cos wiecej (badz wczesniej) np czy potem bedzie skok tempki i czy bedzie sie utrzymywac. ale tez nie u kazdej ciezarnej jest to tak wyrazne
Juz nie moge sie doczekac;)Tolcia25 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Hej dziewczyny... u mnie dziś znów pracowity i męczący dzień, temp dzisiaj ciut niższa i niestety (albo i stety) straszne mdłości. Wzdryga mnie na wszytsko... zaczęło się od zapachu kawy, teraz jestem po obiedzie i też co chwilę robię "łeeeee". Najgorsze to jest to że to chyba przez to że boli mnie trochę głowa i nic nie jadłam za bardzo dzisiaj gdziś do 14 ale nie ma co - zawsze można sobie wmówić że to ciąża
Gratuluję nowym mamusiom -
Hej Kochana na tym watku jestem nowa i chcialam sie pochwalic ja swoja fasolke nosze od lipca A staralismy sie ok 2 lat. Teraz szukam odpowiedniego forum dla siebie na ktorym bd mogla dzielic sie swoimi troskami itd macie jakis pomysl gdzie mogla bym dolaczyc ?
Ewelcia, Isia93 lubią tę wiadomość
:* :* -
Anonimowa555 zapraszamy na fioletową stronę mocy - https://bellybestfriend.pl/
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
A ja za to jestem dziś strasznie zmierzła. Aż sama ze sobą nie umiem wytrzymać. Po zjedzeniu obiadu też mdłości no i kłucie w brzuchu = wmawianie wszystkich ciążowych objawów idzie mi rewelacyjnie no ale ta zmierzłowatość jest zdecydowanie najgorsza ;p
Ewelcia, Ankara lubią tę wiadomość
-
karo_line u mnie to samo dzisiaj, przyjechał do mnie do pracy dzisiaj kumpel i po 20min rozmowy ze mną mówi, że dziś tylko marudzę i czy okres mi się nie zbliża!
Ja mam dzisiaj niagarę w majtkach oraz ciągnięcie w podbrzuszu i lekkie pobolewania jajników - co oczywiście może być objawem ciaży ;p
Psycha siada ;p
Kobietki - koniec pracy dzisiaj, jedziemy z M. na weekendzik.
Wracam w pon i ma tu być co najmniej z 15 boćków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 17:42
Ewa99, Agga, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kalo_line widzę że nie jestem sama Ja pewnie te mdłości mam z okazji bólu głowy - bardzo lekka dzisiaj forma migreny, albo się rozkręci i wtedy będzie po maksie albo da mi dzisiaj spokój Boże dlaczego trzeba tyle czekać na to testowanie... boję się po tym jak miscelle miała cień a beta-
-
Aktualizacja :
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine @ , SZANIA , Ania1986 @ , kamilka @ , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Aurelka , nejsi 88 ,
3.08 - Aga89 , Kaśka @ , Natka098 @ , marzen2210 @ , dziubasekk , Fasia ,
4.08 - vercia @ , Aga_502 @ ,
5.08 - Maluszek22 , BLANKA 90 ,
6.08 - aisza @ , Alinna , mf , littletwig ,
7.08 - shimmer_lip , kluska , Grepade ,
8.08 - Landryneczka @ , Lena 87 @ ,
9.08 - motyl1993 @ , kierzynka @ , małolata @ , soniuska ,
10.08 - madzianka @ , Natu 93 , pinka 425 , bianka , W ,
11.08 - MartaAlvi , czekolada , Niufka , adk_1989 , olga84 ,
12.08 - Jaga , Blue @ , 88macola ,
13.08 - miscelle , a1000 , polinka ,
14.08 - JusWik @ , Inezka* , Bąbelek86 , mySzqa , Dziubeek
15.08 - inezka , apaczka , roletka , tomania2806
16.08 - Kicia , BATTINKA , Edka
17.08 - Asiula 257 , sylwusia25 , lady_89 , angela2005
18.08 - Marteczka 91 , Ewelcia , Joanka466 , magda-ck ,
19.08 - Ankara ,
20.08 - kitaja , versense , Agga
21.08 - asiek191 ,
22.08 - karo_line , Nancy87
23.08 - nadia199191 , olka 281 , Isia93
24.08 - takasobieja , polkosia , Gosiaa , agus3004 , Gosiacu , Katarzynka87
25.08 - Maslanka , moremi , karen85
26.08 - beti97 , AnnaMaria , Tysia 85 , Bluberry ,
27.08 - Biedroneczka83 ,
28.08 - Neli ,
29.08 -
30.08 - gosia86 ,
31.08 - Motyl 1993 ,
odwiedził w tym miesiącu 28 sierpniówek
Natka098 lubi tę wiadomość
-
Czesc MartaAvi jak tam wieczor mija? Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam ten ostatni test ovu i kurcze 2 krechy myslam ze ten pierwszy jakis trafny hmmm ciekawe...
-
miscelle wrote:a jednak fałszywy alarm, beta negatywna. No cóż, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję.
-
no wyczytałam więcej o tych pepino, robią fałszywe alarmy niestety. Nie fajne uczucie mieć nadzieje i 2h później już nie. Sparzyłam się bardzo, bo to mój pierwszy cs, teraz na pewno podejdę do wszystkiego z większym luzem. Ten pierwszy cykl był dla mnie mocno edukacyjny uszy do góry i za tydz zaczynam urlop
Ewa99, Wonderwall, Ewelcia, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześc wam ja dziś dopiero wróciłam do domu
najpierw pojechaliśmy negocjować cenę za drzwi (bo przez ich niedopatrzenie nie zamówili ościeżnicy) wynegocjowałam 250 zł a wcześniej mój mąż wynegocjował 500zł więc w sumie 750 jesteśmy do przodu
następnie pojechałam odebrać dowód i prawo jazdy, więc już oficjalnie jestem panią K. potem byłam w szkole żeby zmienić nazwisko.
A następnie mój mąż zabrał mnie na zakupy
potem byłam na mieszkaniu i skręcaliśmy ostatnie szafki do mojej kuchni
a teraz najlepsze jechaliśmy do Katowic i po drodze widziałam bilbord z napisem " Pan Bóg ci błogosławi" na tle kobiety w ciąży, aż mi się miło i ciepło zrobiło na sercu. I od razu myśl że może to jakiś znak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:07
Agga lubi tę wiadomość