Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
wpadłam tylko z informacją, że żyję i korzystam z wakacji i...niestety moje plany co do wyjazdu szlag trafił i dupa. Siedzę w domu i pracuję...szkoda...jak by ktoś chciał wiedzieć ;P
Gratuluję nowym mamuśkom i nie wiem czemu pojawiłam się znowu na liście, skoro się skasowałam nie testuję. Mam zaplanowane półroczne leczenie i nie zamierzam psuć Wam pieknej już listy
Buziaaki i trzymam za dalsze mamuśki kciukasy! Ściskam!
Ewelcia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Gliwice witaja Katowice i Pszczyne:) Wiec co do mojego zapytania miala tak ktoras kiedys z tymi ovu ze po ovu wyszedl pozytywny?
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Agga wrote:wita was Sosnowiec;p Tolcia niestety nie pomoge bo nie mialam z nimi do czynienia. czy was tez tak zmeczenie meczy? coz za pogoda..
Tak, okropnie mi sie chce spac od kilku dni;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Agga Tak jak pislam pogoda ja w sumie jak bym mogla przespala bym caly dzien Ale obowiazki po domu mi piega 3letni urwis i niestety oczow sie przy nim nie da zamknac
-
Tolcia25 wrote:Agga Tak jak pislam pogoda ja w sumie jak bym mogla przespala bym caly dzien Ale obowiazki po domu mi piega 3letni urwis i niestety oczow sie przy nim nie da zamknac
Tez bym chciala zeby mi tak ktos biegal po domu<3
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
zobaczcie na ten moj wykres i powiedzcie mi czy jest ok bo w sumie od tego miesiaca zaczelam mierzyc temp i niewiem czy powinna byc taka czy jak bym byla w ciazy byla by wyszsza?