Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taki producent testów powinien odpowiadać za błędny produkt! W USA pewnie nikt by się z nimi nie pierdzelił tylko do sądu o szkody moralne!
Przecież jak ja zobaczę kiedyś cień cienia to będę wyła ze szczęścia, nie wiem jak bym zareagowała na negatywny wynik bety
Jesteś bardzo silna miscelle!
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Witam się :*
Co do detektora, za przeproszeniem gówno !
W tamtym cyklu miałam 98% haha
Nie rozumiem jednego kuzwa..
Testy owulacyjne mega pozytywne..
Testowa ciemniejsza od kontrolnej, endometrium powiększone, i od rana czuje, ze malpa idzie.. bóle brzucha juz się zaczęły.. mokro w majtkach sorry ale inaczej tego nie mogę nazwać.. bez sensu
Kuźwa niech ta @ juz przychodzi, albo nie wiem..
Jestem taka wkurzona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 15:01
-
Czesc dziewczeta jak wam mija dzien? U mnie pochmurnie pogoda do d...,tak wogule mam do was pytanie czy ktoras z was urzywala testow amil plytkowych owu?
-
Tolcia25 ja używałam amila płytkowych i szczerze...nie czuję różnicy z tymi z allegro - no może po za tym, że są ładniejsze wizualnie.
Za 5 testów zapłaciłam 27 zł! Nie ukrywam, że kupiłam od razu dwie paczki - a co! Czyli zapłaciłam więcej niż za 50 testów allegrowych!
Kochana szkoda kasy!
Zajsonku ja dzisiaj też biegam do tojleta cały czas, bo mam tak mokro, że szok! W pewnym momencie myślałam, że @ przyszła
karo_line jest dokładnie tak jak piszesz, ból głowy +5, dobry śluz +5, ból jajnika +5 ;p
-
Wiem tylko w tym rzecz ze chcialam sie dowiedziec czy sa wiarygodne zostaly mi 2 i chcialam zobaczyc jaki wynik i czy dobrze owu pokazuja i tu 2 krechy wiec nie kumam troche gdyz jestem 8dzien po owu