Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taki producent testów powinien odpowiadać za błędny produkt! W USA pewnie nikt by się z nimi nie pierdzelił tylko do sądu o szkody moralne!
Przecież jak ja zobaczę kiedyś cień cienia to będę wyła ze szczęścia, nie wiem jak bym zareagowała na negatywny wynik bety
Jesteś bardzo silna miscelle!Isia93 lubi tę wiadomość
-
Witam się :*
Co do detektora, za przeproszeniem gówno !
W tamtym cyklu miałam 98% haha
Nie rozumiem jednego kuzwa..
Testy owulacyjne mega pozytywne..
Testowa ciemniejsza od kontrolnej, endometrium powiększone, i od rana czuje, ze malpa idzie.. bóle brzucha juz się zaczęły.. mokro w majtkach sorry ale inaczej tego nie mogę nazwać.. bez sensu
Kuźwa niech ta @ juz przychodzi, albo nie wiem..
Jestem taka wkurzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 15:01
-
Czesc dziewczeta jak wam mija dzien? U mnie pochmurnie pogoda do d...,tak wogule mam do was pytanie czy ktoras z was urzywala testow amil plytkowych owu?
-
Tolcia25 ja używałam amila płytkowych i szczerze...nie czuję różnicy z tymi z allegro - no może po za tym, że są ładniejsze wizualnie.
Za 5 testów zapłaciłam 27 zł! Nie ukrywam, że kupiłam od razu dwie paczki - a co! Czyli zapłaciłam więcej niż za 50 testów allegrowych!
Kochana szkoda kasy!
Zajsonku ja dzisiaj też biegam do tojleta cały czas, bo mam tak mokro, że szok! W pewnym momencie myślałam, że @ przyszła
karo_line jest dokładnie tak jak piszesz, ból głowy +5, dobry śluz +5, ból jajnika +5 ;p
-
Wiem tylko w tym rzecz ze chcialam sie dowiedziec czy sa wiarygodne zostaly mi 2 i chcialam zobaczyc jaki wynik i czy dobrze owu pokazuja i tu 2 krechy wiec nie kumam troche gdyz jestem 8dzien po owu