Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ankara wrote:Czytałam w zeszłe wakacja ta ksiazke. Z koleżanka wyrywałyśmy sobie jak jedna szła do basenu, druga leżala na leżaku i czytała i tak na zmianę. W niektórych momentach płakać mi sie chciało-własnie zwrusza najbardziej to, że to wszystko dzieje sie obok nas i tak cześto dziewczyny to spotyka. Ehhh- przeczytaj sobie jeszcze inne z tej serii.
Na razie biorę się za 3 część 50twarzy Greya, bo dwie przeczytałam juz dość dawno, a ta cały czas czeka na swoją kolej ;p Zrobiłam sobie przerywnik lekkim romansidłem Gruba http://lubimyczytac.pl/ksiazka/48578/gruba, potem dramatem - Sprzedana, teraz wracam do Greya.
Ostatnio czytałam też książki polskiej autorki Anny Ficner-Ogonowskiej - Alibi na Szczęście i dalejsze części - też fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:22
-
nick nieaktualnyOj jaki temat się nawinął
Gdzieś kiedyś zakładałam nawet wątek, żeby dzielić się takimi perełkami
Ja mam tyle książek nazbierane, ale czasu brak żeby czytać. Aktualnie śmigam "Kota Boba"
50 Twarzy Graya, czeka w kolejce z polacenia bratowej, a "sprzedaną" już wrzucam na czytnik - dzięki, bo zapowiada się fajnie
-
Katarzyna87 wrote:Na razie biorę się za 3 część 50twarzy Greya, bo dwie przeczytałam juz dość dawno, a ta cały czas czeka na swoją kolej ;p Zrobiłam sobie przerywnik lekkim romansidłem Gruba http://lubimyczytac.pl/ksiazka/48578/gruba, potem dramatem - Sprzedana, teraz wracam do Greya.
Ostatnio czytałam też książki polskiej autorki Anny Ficner-Ogonowskiej - Alibi na Szczęście i dalejsze części - też fajne
A zna któaś jakaś fajna stronke z której mozna wrzucac na kompa ksiażki aby podcas "nudów" w pracy czytać?? -
nick nieaktualny
-
ogólnie lepiej ściągać książki .mobi, dlatego że mają mniejszy format. Często na chomikuj.pl książka w pdf ma np. 2-3 mb, więc chcą by za nią zapłacić. W .mobi ma 0,5 mb (ta sama książka).
Mnie mąż kupił na urodziny Kindla, bo widział jak się męczę na tel i to był jeden z najlepszych prezentów
Zawsze w torebce (o ile mi nie podbiera) w niewielkim formacie z 400 książek, wiec jak mi się jakaś nie spodoba to - delete - i lecę z kolejną
Największy Lęk - JusWik już mi się podoba, ściągam
Kot Bob, wydaje mi się, że to nie moja bajka, ale zobaczymy co to - 50 twarzy greya też miało mi się nie podobać ;p
Jak lubicie książki kryminalno sensacyjne np. Kod leonadra da vinci - polecam książki Toma Knoxa - super! Wszystkie przeczytałam i mam nawet w wydaniu papierowym ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:50
-
nick nieaktualnyKota Boba akurat pożyczyłam od mamy w papierowej wersji
Poszukaj na Woblinku, tak często są fajne promocje, a za zakupy zbierasz kody rabatowe na kolejne zakupy. Ebooki na szczęście są tańsze niż papierowe książki
Katarzyna ja tak samo, nie chciałam Kindla, ale mąż się uparł i mi kupił, najpierw byl na niego ogromny foch, a teraz wszędzie go zabieram i mogę czytać ( w sensie cyztnik, nie męża )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:56
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Ściągnęłam sobie na kompa Calibre - fajny program
Agga zrób tak - ściągnij sobie Calibre, odtwarza pliki z rozszerzeniem .mobi
Szukasz np. tak jak ja przed chwilą - Nowe Oblicze Greya.
Wpisuję w google "Nowe oblicze Greya - E. L. James *mobi"
ściągam albo z chomika (są tak małe pliki że jest to bezpłatne) albo z peb.plAgga lubi tę wiadomość
-
Agga nie mam pojęcia
Ale zawsze możesz ściągnąć jakiś program, który zamienia mobi na pdf (wystarczy wpisać w google) i na tel czytasz w adobe albo innym prgramie który odtwarza pdf
Nie kojarzę programu, który odtwarza pdf i mobi na tel...ale może warto w google poszukać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny