Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiu mi od razu of wyznaczył ciągła linię, 3 dni po owulacji. W zeszłym cyklu mi zmieniał i była wpierw przerywana, wiec w sumie nie wiem na czym to polega.
Dziewczyny proponuje, żebyśmy gadały o wszystkim tylko nie o testowaniu. Może jakimś cudem o tym zapomnimyKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyech u mnie 9 dpo i jest tak jak ostatnio do 8 dnia temp. rosła a od 9 spadała więc pewnie nici z boćka.
Porozmawiajmy o pogodzie hehe albo o tym czy długo wasi mężowie albo partnerzy starali się o was czy od razu wiedzieliście że to ten?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:21
-
Hej Już jestem w domu
Wczoraj powtarzałam badania i tsh spadło do 1,3 niestety progesteron spadł do 22 a beta urosła do 12656. Czyli znowu średnie te wyniki chyba. W czwartek za tydzień mam wizytę u gina (niestety bez usg) a kusi mnie coraz bardziej żeby zobaczyć co tam w środku mieszka (sztuka czy dwie?). Do 9 września ćwiczę silną wolęKatarzyna87, Agga, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem za tym, by gadać także o czymś innym, bo do głowy dostanę ;p
Własnie skonczyłam czytać http://lubimyczytac.pl/ksiazka/143149/sprzedana-moja-historia
Powiem Wam, ze dawno mnie tak książka nie ruszyła! Jest dziewczynie uwiedzionej przez 'przyjaciela', który potem zmusza ją do prostytucji. O tym co dzieje się w głowie takiej dziewczyny.
Najgorsze jest to, że to książka na faktach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:28
-
nick nieaktualny
-
Ja ksiazek za bardzo nie czytam za to wciaglam sie w serial ''Gra o tron'' ale kolejny sezon jesli dobrze pamietam dopiero w kwietniu;/ mose w takim razie przeczytam ksiazki zeby czas szybciej zlecial;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Moja druga połówka chciała ze mną "chodzić" jak mieliśmy 16 lat, ja wtedy jakoś nie wyobrażałam sobie mieć chlopaka na stałe. Wysyłał mi walentynki, spotykaliśmy się czasem, on coś się starał, a ja ... cóż ;p
Po dwóch latach umówiłam się na randkę z pewnym gościem, okazało się, że to był kolega z klasy mojego lubego.
Przez dwa lata chłopak zabiegał o mnie, a ja to olewałam, jak na owej randce usłyszałam, że zarywa to jakiejś innej coś mi odwaliło ;p - jak to z inną, przecież on jest mój ;p
Po jakiś 2 mc byliśmy razem i jesteśmy do teraz
Tadaaaam - moja historia w wielkim skrócie -
Do mnie moj zaczal pisac wiadomosci na fb, po jakims tygodniu spotkalisjy sie i pozniej juz szybko poszlo tylko,nze ja tego na poczatku nie traktowalam calkiem powaznie ale z csasem coraz bardziej mi zalezalo no i jestesmy razem juz 3 lata:-) niesamowicie szybko to zlecialo;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
miscelle wrote:dziewczyny u mnie dzisiaj CIEŃ CIENIA CIENIOWATEGOOOOOO 13dpo testami pepino czułość 10...
Ale za Ciebie 3mam kciuki
A tak wgl. to życzę Wam udanego długiego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:47
-
Magda_lena88 wrote:mam nadzieję, że z dnia na dzień kreska będzie ciemniała albo potwierdzisz sobie wynik badaniem z krwi bo nie chcę zabierać nadziei ale pepino o czułości 10 (paskowy) lubi oszukiwać nie wiem co jest z tymi testami ale sporo dziewczyn tak miało, że pozytyw a ciąży brak. Ja tak miałam w 3cs pp dwa pozytywne ten mój cień to nawet nie był aż takim cieniem bo dość intensywna była ta kreska i to było 13dpo i 14dpo a hcg z krwi wynosiło tylko troszkę powyżej 3..więc ja wiem, że już nigdy testu przed terminem @ nie robię a już wgl. paskowych pepino o czuł.10...
Ale za Ciebie 3mam kciuki
A tak wgl. to życzę Wam udanego długiego weekendu -
dzień dobry,
u mnie pepino nigdy nie wyszedł pozytywny, ale za to te z allegro to namiętnie bladziuteńka druga kreska..... test testowi nierówny a i organizmy różne.
pozostaje nam cierpliwie czekać (taaaaaa, mówię to ja, która testy robi od 10dpo ) i cieszyć się pozytywami innych mamusiek
Ja się w tym miesiącu pogubiłam już totalnie, jesteśmy w trakcie przeprowadzki z jednego końca Polski na drugi więc i na serduchowanie czasu/ochoty/siły brak. Może to i lepiej, pierwszy miesiąc nie będę jak głupia testów trzaskała
Miscelle, a może wrzucisz nam fotkę Twojego cienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:02
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Ja też jestem za tym, by gadać także o czymś innym, bo do głowy dostanę ;p
Własnie skonczyłam czytać http://lubimyczytac.pl/ksiazka/143149/sprzedana-moja-historia
Powiem Wam, ze dawno mnie tak książka nie ruszyła! Jest dziewczynie uwiedzionej przez 'przyjaciela', który potem zmusza ją do prostytucji. O tym co dzieje się w głowie takiej dziewczyny.
Najgorsze jest to, że to książka na faktach!