Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam się z Zajsonkiem, lepiej wpisywać (-), na liscie pierwsze miejsce mają mieć boćki. Ja bym nie chciała takiego znaczka testu z jedną krechą bo będzie mi po ludzku przykro...
W sumie nie wiem po co te minusy, przeciez test ciążowy może potem wyjść...
Zajsonku mnie się wydaje ze miałam owulkę 11.08 (program wyznaczył mi na 12.08), ze względu na śluz i monitoring u lekarza.
Dziwi mnie to, że program wyznacza owulkę na podstawie śluzu i tempki, a nie bierze na 1 miejscu wskazań ginekologa.
Landryneczko jakbyś mogła zmienić z 26 na 22.08 *tak mi teraz of wyznacza @
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 13:06
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:jaką zgubiłam ?
ty dwa razy wpisałaś jedną
a co do tych testów założyłam wątek i tak sobie o nich pomyślałam więc tak zostawię chcesz przejąć ten wątek to proszę
z tego co wiem i widzę po wykresie 88macola jest z 13 sierpnia, a nie z 12
ale mniejsza o to .
zapytałam tylko czy nie byłoby lepiej, bo ten test rzuca sie za bardzo w oczy..
dlaczego twierdzisz, że chcę przejąć ten wątek? nie nie chce ! a po drugie jak "przejąć" ? założyłaś go, więc jest założony przez Ciebie i tyle
A co do tych testów - wyraziłam tylko opinię na ich temat, z tego co się orientuje to jest forum, więc obowiązuje wolność słowa, a co za tym idzie wolność wyrażania swojej opinii na dany temat
Ale mniejsza o to jak wam mija dzionek?
mój zapisał się do pracy i dziś i jutro pracuje -
Landryneczka wrote:Zajsonku wiele dziewczyn są z innych terminów jak dziewczyny wrzucają linki wykresów i poprawiam .
Założyłam ale dostałam @ więc nie muszę go dalej prowadzić botylko więcej zamieszania jest.
oczywiście, że nie musisz, ale i ja nie chcę ci go "podebrać"
tylko napisałam co sądzę o tych testach i tyle.. -
Landryneczka możesz dać link nie mogę zaleźć..
http://kobieta.onet.pl/dziecko/niemowle/walker-urodzil-sie-w-26-tygodniu-ciazy-80-dni-przebywal-w-szpitalu/y6m8w
http://kobieta.onet.pl/dziecko/jackie-sheaks-z-ohio-zrobila-zdjecia-wnuczce-w-brytfance/eghwq
wstrząsające.. -
nick nieaktualny
-
Napisze tak...jestem w stanie zrozumieć, że rodzice chcieli mieć zdjęcia córeczki. Widać na nich, że musiała umrzeć późno - 8 - 9 mc lub nawet przy porodzie.
Forma pamiątki (jeszcze dwa pokolenia temu u Nas robiło się zdjęcia martwych dziadków w trumnach!), odreagowania, terapii.
Ale po jakiego wrzucać takie zdjęcia na FB! To takie "spójrzcie wszyscy, urodziłam dziecko ale ono nie żyje"
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Napisze tak...jestem w stanie zrozumieć, że rodzice chcieli mieć zdjęcia córeczki. Widać na nich, że musiała umrzeć późno - 8 - 9 mc lub nawet przy porodzie.
Forma pamiątki (jeszcze dwa pokolenia temu u Nas robiło się zdjęcia martwych dziadków w trumnach!), odreagowania, terapii.
Ale po jakiego wrzucać takie zdjęcia na FB! To takie "spójrzcie wszyscy, urodziłam dziecko ale ono nie żyje"
dokładnie tak jak napisałaś
żenada.. i te uśmiechy na twarzy, aż mi normalnie ciary przeszły -
Aktualizacja :
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine @ , SZANIA , Ania1986 @ , kamilka @ , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Aurelka , nejsi 88 ,
3.08 - Aga89 , Kaśka @ , Natka098 @ , marzen2210 @ , dziubasekk , Fasia ,
4.08 - vercia @ , Aga_502 @ ,
5.08 - Maluszek22 , BLANKA 90 ,
6.08 - aisza @ , Alinna , mf , littletwig ,
7.08 - shimmer_lip , kluska , Grepade ,
8.08 - Landryneczka @ , Lena 87 @ ,
9.08 - motyl1993 @ , kierzynka @ , małolata @ , soniuska ,
10.08 - madzianka @ , Natu 93 , pinka 425 , bianka , W ,
11.08 - MartaAlvi , czekolada , Niufka , adk_1989 , olga84 ,
12.08 - Jaga , Blue @ , 88macola ,
13.08 - miscelle , a1000 , polinka ,
14.08 - JusWik @ , Inezka* , Bąbelek86 , mySzqa , Dziubeek ,
15.08 - inezka , apaczka , roletka , tomania2806 , szuszu , MoNa_2603 , ania1509 ,
16.08 - Kicia , BATTINKA , Edka
17.08 - Asiula 257 , sylwusia25 , lady_89 , angela2005
18.08 - Marteczka 91 , Ewelcia , Joanka466 , magda-ck ,
19.08 - Ankara ,
20.08 - kitaja , versense , Agga
21.08 - asiek191 ,
22.08 - karo_line , Nancy87 , Katarzyna87
23.08 - nadia199191 , olka 281 , Isia93
24.08 - takasobieja , polkosia , Gosiaa , agus3004 , Gosiacu , Zajsonek
25.08 - Maslanka , moremi , karen85
26.08 - beti97 , AnnaMaria , Tysia 85 , Bluberry ,
27.08 - Biedroneczka83 ,
28.08 - Neli ,
29.08 -
30.08 - gosia86 ,
31.08 - Magic , Motyl 1993 ,
odwiedził w tym miesiącu 31 sierpniówek
-
wpisałam się na 24, najwyżej jak będzie (-) to się przepiszę, bo ta owulka dziwnie.. przez tą laparo
test owulacyjny pozytywny..
ciekawi mnie to moje przerośnięte endometrium, czy wgl. są jakieś szanse ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 14:43
-
nick nieaktualnyDla nich to jest jedyna pamiatka po dziecku. Ale dopóki nie obrażają drugiego człowieka to niech robią co chcą w końcu każdy ma do tego prawo.
I to że ktoś wstawił zdjęcie nie znaczy że trzeba go nazwac ze jest popierd* itp co nie Zasjonku?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 14:32
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:Dla nich to jest jedyna pamiatka po dziecku. Ale dopóki nie obrażają drugiego człowieka to niech robią co chcą w końcu każdy ma do tego prawo.
I to że ktoś wstawił zdjęcie nie znaczy że trzeba go nazwac ze jest popierd* itp co nie Zasjonku?!
dla mnie to jest popierdolone.. rozumiem zrobili sobie pamiątkowe zdjęcie, ale żeby od razu wstawiać na FB?
Po co tym się chwalić ? Rozumiem jak by było jeszcze czym, ale w tej sytuacji naprawdę nie ma czym !
To jest moje zdanie i tyle..
I tak jak napisałaś mają do tego prawo, ale ja osobiście nie toleruje takiego zachowania i tyle..
To tak jakby, któraś z nas staraczek wrzuciła takie zdjęcie tu na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 14:40
-
Ja osobiscie nie chcialabym takich zdjec. Nie potrafilabym patrzec na moje martwe dziecko, odnawialo by moj bol;( ale moze im to pomaga wiec szanuje ich decyzje i nie oceniam...
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.