Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to juz dlugo;) my jestesmy razem 3 lata;) mieszkamy razem od stycznia, o slubie rozmawiam ale jakos nam sie nie spieszy:-) jest ok tak jak jest:-)
Zajsonek lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Landryneczka wrote:Zajsonku to ty o rok starsza ode mnie
fajny temat o ślubie tylko zeby potem nie było że gadamy o niczym
to fajnie ja myślałam, że będę tu najmłodsza super
trzeba pogadać czasem o czymś innym
bo zwariować można
A ty kiedy powiesz "TAK" przy ołtarzu/w urzędzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 17:06
-
Aktualizacja :
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine @ , Ania1986 @ , kamilka @ , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Aurelka , nejsi 88 ,
3.08 - Aga89 , Kaśka @ , Natka098 @ , marzen2210 @ , dziubasekk , Fasia ,
4.08 - vercia @ , Aga_502 @ ,
5.08 - Maluszek22 , BLANKA 90 ,
6.08 - aisza @ , Alinna , mf , littletwig ,
7.08 - shimmer_lip , kluska , Grepade ,
8.08 - Landryneczka @ , Lena 87 @ ,
9.08 - motyl1993 @ , kierzynka @ , małolata @ , soniuska ,
10.08 - madzianka @ , Natu93 @ , pinka 425 , bianka , W ,
11.08 - MartaAlvi , czekolada , Niufka , adk_1989 , olga84 ,
12.08 - Jaga , Blue @ , 88macola , Nilakshi
13.08 - miscelle , a1000 , polinka ,
14.08 - JusWik @ , Inezka* , Bąbelek86 , mySzqa , Dziubeek ,
15.08 - inezka @ , apaczka @ , roletka , tomania2806 , szuszu , MoNa_2603 , ania1509 ,
16.08 - Kicia , BATTINKA , Edka
17.08 - Asiula 257 , sylwusia25 , lady_89 , angela2005
18.08 - Marteczka 91 , Ewelcia , Joanka466 , magda-ck ,
19.08 - Ankara ,
20.08 - kitaja , versense , Agga
21.08 - asiek191 ,
22.08 - karo_line , Nancy87 , Katarzyna87
23.08 - nadia199191 , olka 281 , Isia93
24.08 - takasobieja , polkosia , Gosiaa , agus3004 , Gosiacu , Zajsonek
25.08 - Maslanka , moremi , karen85
26.08 - beti97 , AnnaMaria , Tysia 85 , Bluberry ,
27.08 - Biedroneczka83 ,
28.08 - Neli ,
29.08 -
30.08 - gosia86 ,
31.08 - Magic , Motyl 1993 ,
odwiedził w tym miesiącu 32 sierpniówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 17:37
-
Zajsonek wrote:Hejka kochane
u mnie OF, wyznaczył owulacje. Mi osobiście wydaje się, że była wczoraj (jak wgl. była), ale wróżką nie jestem więc nie wiem..
Ten cykl po laparo jest okropny
Brzuch mnie boli jak bym miała zaraz dostać małpiszona, jajnik lewy kłuje,śluzu od zarąbania, bez sensu..
Teraz się zastanawiam czy testować w tym cyklu czy nie..
Gratulację, dla nowych mamusiek :*
Mizzelciu jak się czujecie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 17:37
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:nam się poszczęściło bo mój dostał mieszkanie od ojca
O no to super macie:-) my raczej nie predko bedziemy mieli cos swojego ale mamy swoje pietro wiec nie narzekam;)Zajsonek lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
mizzelka wrote:dziękuję że pytasz a w miarę, wczoraj widziałam moje dziecko na USG, chyba miał foszka bo pokazał się od tyłka strony zgaga strasznie mi dokucza ale da się przeżyć, a Ty jak tam? jak po laparo? bolało zaraz po? mialas jakieś ranki? nacięcia? bo nawet nie wiem jak to przebiega oby szybko się zagoiło i cykl wróci do normy
cieszę się, że z wami wszystko dobrze
Boleć wgl. nie bolało, tylko szwy ciągły troszkę (ale oszczędzili mi dyskomfortu, który występuje przy ściąganiu i dali rozpuszczalne)
Czułam się znakomicie, ani jednej tabletki p/bólowej nie wzięłam po powrocie do domu, a wypuścili mnie na drugi dzień mam 4 malutkie ranki jedna w pępku i trzy na linii majtek do pełnej sprawności doszłam już 5 dni po zabiegu, bo było właśnie 5 dni po uczucie jak bym miała zakwasy na brzuchu teraz byłam na kontroli i wszystko w porządku, tylko powiedział, że mam troszkę przerośnięte endometrium i teraz nie wiem czy jak doszło do owulki czy to endometrium w niczym nie przeszkodzi, orientujesz się może ?mizzelka lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:cieszę się, że z wami wszystko dobrze
Boleć wgl. nie bolało, tylko szwy ciągły troszkę (ale oszczędzili mi dyskomfortu, który występuje przy ściąganiu i dali rozpuszczalne)
Czułam się znakomicie, ani jednej tabletki p/bólowej nie wzięłam po powrocie do domu, a wypuścili mnie na drugi dzień mam 4 malutkie ranki jedna w pępku i trzy na linii majtek do pełnej sprawności doszłam już 5 dni po zabiegu, bo było właśnie 5 dni po uczucie jak bym miała zakwasy na brzuchu teraz byłam na kontroli i wszystko w porządku, tylko powiedział, że mam troszkę przerośnięte endometrium i teraz nie wiem czy jak doszło do owulki czy to endometrium w niczym nie przeszkodzi, orientujesz się może ?
to super że szybko wróciło do normy i nic nie boli, ale już masz z głowy i możesz spać spokojnie jak nie wtym cyklu to w następnym na pewno się udaZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny