Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobaczymy, ale i tak jest troche kiepsko bo jesli owulacja dopiero bedzie tooznacza ze mam bardzo krotka faze lutealna, mam 17dc a 25 dc zazwyczaj zaczyna mi sie @, zobaczymy jak to bedzie;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
wg. ginekologów kobieta ma zawsze stałą fazę lutealną
może dostaniesz troszkę później@, albo i wgl. jej nie dostaniesz
i myślę, że tylko ta druga opcja wchodzi w grę
widzisz ja powinnam dostać jutro @, a mam dopiero owulacje
ale u mnie był zabieg i dużo stresu -
Mam nadzieje, ze bedzie ta druga opcja ale nie nastawiam sie;) to dobrze, ze jestes juz po zabiegu i wszystko bedzie ok;) ja mysle, ze moze mnie tez to czeka bo mam podobne objawy jak pisalas tzn okropny bol podczas okresu, nie potrafie siedziec, chodzic nawet lezec, bol podczas stosunku, zaparcia i wzdecia itp ale niestety lekarze to lekcewaza;( ale przycisne mojego gina przy nastepnej wizycie;)
to mysle, ze za niedlugo zobacze u Ciebie zielen<3Zajsonek lubi tę wiadomość
Katarzyna87 wrote:Ja zawsze z mężem 14 dc bo myślalam, że tak mam owulację. Dopiero tu okazało się, że owulka jest poźniej, a ja mam 9-11 dniową f. lut.
To OF to przydatna rzecz, mozna sie dowiedziec wielu rzeczy o sobie;)Zajsonek lubi tę wiadomość
Isia93 wrote:Mam nadzieje, ze bedzie ta druga opcja ale nie nastawiam sie;) to dobrze, ze jestes juz po zabiegu i wszystko bedzie ok;) ja mysle, ze moze mnie tez to czeka bo mam podobne objawy jak pisalas tzn okropny bol podczas okresu, nie potrafie siedziec, chodzic nawet lezec, bol podczas stosunku, zaparcia i wzdecia itp ale niestety lekarze to lekcewaza;( ale przycisne mojego gina przy nastepnej wizycie;)
to mysle, ze za niedlugo zobacze u Ciebie zielen<3
Mi PANI ginekolog, która mnie wypisywała do domu po zabiegu powiedziała, że mam zakaz współżycia przez 14 dni, bo może być niespodzianka w formie dzidziusia.. Że tak powiem zlałam jej zalecenie i już 5 dni po zabiegu było bardzo bym chciała, bo już mam dość tej okropnej, bolącej @ !
Kiedyś się musi udaćIsia93 lubi tę wiadomość
-
no pogoda musi być fajna
we wtorek przylatuje do mnie świadkowa z Anglii i idziemy poszukiwać sukni, chociaż ja już mam tą wymarzoną : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/475f0e9892f8.jpg
a ty juz po slubie?Isia93, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
No jest sliczna;) nie jeszcze nie mamy slubu, myslimy, ze moze tak za 3 lata;) jakbym zaszla w ciaze to prawdopodobnie wzielybysmy wczesniej ale cywilny a koscielny pozniej;)
Od lipca 2014 na ovufriend.