Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:zignorowałaś 19dc bo wstałaś o 40 min wcześniej? dobrze przeczytałam notatkę?
możesz uznać tą tempkę bo do 45 minut spokojnie można dopisać tą tempkę (według NPR).. gorzej jakbyś wstała później i była po 7:30 (a widzę że mierzysz o 5-dobry czas )... niektórzy nawet nie ignorują do półtorej godziny
więc według mnie owulka na bank była w 19 dc. -
agus3004 wrote:Kurde teraz patrze ze mam poprzedni cykl pod podpisem, a jestem na tel wiec nie mam jak wstawic aktualnego linka
spoglądając na śluz, bo w 19dc jest krem.. a to juz nie jest śluz płodny...
no i spadek może być przed owulką, tzw taki sygnał ale niekoniecznie już nie musi być jej wyznacznikiem.
z tego co widzę to od 20dc sześć poprzednich temp to najwyższą masz 36,20
a 4 dni po owulce przewidywanej masz 36,38(ignorowana ale mniej wiecej - musi być różnica o 0,2 stopnia i pewnie była) a znow jakbyśmy cofnęły się o 6 poprzednich temp od 19 dc to już tej cudnej różnicy nie ma, szkoda że nie masz prawdziwej dzisiaj tempki.. ona duzo by nam pokazała. No ale myślę że ovu w tym przypadku się nie myli bo jest na lini podstawowej, dopiero w 21dc odbiła tempka i jest już faza wyższa -
nick nieaktualny
-
właśnie katarzyna ma rację, ale plamienie czy krew?? Bo to istotna róznica. Jeśli uprawiałaś seks to może to byc uszkodzenie szyjki dość mocno ukrwionej, jeśli nie boli Cię brzuch mocno to myslę, że spokojnie w pon leć na beta hcg i się okażeLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Tomania z tymi testami różnie bywa niestety nie doszukuj się cienia tylko zrób jeszcze raz test - będzie pewniak
Bąbelek krwawienie na początku ciąży jest możliwe więc ja jeszcze bym poczekała. Temp w górze więc jest dobrze, chociaż nie raz mi się zdarzyło że tem spadła dopiero po przyjściu @ Trzymam kciuki. Potwierdź może betę jak nie przyjdzie normalna @ do poniedziałku :* -
Lutealna 13 dni. Wczoraj dostalam krwawienia przy zalatwianiu sie. Jak leze to nic sie nie dzieje. Martwi mnie ta tempka, zawsze przed @ spadala. Wczorajszy i dzisiejszy bol jak nigdy dotad. Narazie chyba nic nie poradze poza leżeniem. Jesli temp sie utrzyma to w poniedzialek beta..moniqa
-
nick nieaktualny
-
Bąbelek86 wrote:Test- a zaparcia są. Krew leci tylko tylko przy sikaniu + miejscami kremowy sluz. Chce jak najszybciej przespac weekend:/
-
mizzelka wrote:właśnie już zczaiłam temat, to jednak w tym przypadku to była w 20 dc
spoglądając na śluz, bo w 19dc jest krem.. a to juz nie jest śluz płodny...
no i spadek może być przed owulką, tzw taki sygnał ale niekoniecznie już nie musi być jej wyznacznikiem.
z tego co widzę to od 20dc sześć poprzednich temp to najwyższą masz 36,20
a 4 dni po owulce przewidywanej masz 36,38(ignorowana ale mniej wiecej - musi być różnica o 0,2 stopnia i pewnie była) a znow jakbyśmy cofnęły się o 6 poprzednich temp od 19 dc to już tej cudnej różnicy nie ma, szkoda że nie masz prawdziwej dzisiaj tempki.. ona duzo by nam pokazała. No ale myślę że ovu w tym przypadku się nie myli bo jest na lini podstawowej, dopiero w 21dc odbiła tempka i jest już faza wyższa
dzisiejsza zignorowalam bo pare razy sie budzilam w nocy i o 4 nad ranem bylam siku a temp mierze o 5 stad ignor -
hejka
u mnie już od 3 dni, bóle @.. prawidłowo powinnam ją dostać dzisiaj, ale chyba się wszystko poprzesuwało po tym zabiegu już sama nie wiem.. jak wstałam to miałam tak mokro w majtkach, że myślałam, że @ przyszła, a to tyle śluzu..
już sama nie wiem
jak ma się pojawić ta wredna @ to niech już przychodzi i zacznę nowy cykl..
a tak to bez sensu jak nic nie wiem co się dzieje -
Zajsonek wrote:dziewczyny Mała.Mi(przepraszam za to okropnie brzydkie i nielubiane przez nas słowo) poroniła https://ovufriend.pl/wykres,5a41c17e53f3ac9ce591dfb7b820bfca.html
Przykro mi;(;(
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.