Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia gratulacje
Ewelcia lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dzięki dziewczyny :* boję się strasznie no ale cóż... jutro jeszcze jeden sikaniec, beta, za 48g znów beta i endokrynolog. Od pozytywnego testu biorę luteinę więc mam nadzieję że progesteron już mi nie będzie przeszkadzał w utrzymaniu ciąży...
Skusiłam się na test w sobotę rano bo od czwartku czy piątku ziewam odkąd wstanę Cały czas chce mi się spać. Przejrzałam wykresy i okazało się ze poprzednimi razami było identycznie - choć w sumie to dobra i zła wiadomość: zła bo poprzednie się nie udały [*],[*].
Ewelinkie wrote:Ewelcia super, a udostepnisz serduszka, bo ja prowadze statystyki czy bardzej owocne codzienne czy co 2-dni serduszka
No nie wiem, może człowiek faktycznie tworzy sobie teorię do sytuacji ale coraz częściej myślę że właśnie to miało znaczenie
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Dziękuje Ci bardzo za odpowiedz i wyjasnienie :-*
dzisiejsza zignorowalam bo pare razy sie budzilam w nocy i o 4 nad ranem bylam siku a temp mierze o 5 stad ignor
a widzę że dziś masz piękny skok, powodzenia
Ewelcia Gratulacje
pamiętaj myśl pozytywnie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 13:50
Ewelcia, agus3004 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Powinny być udostępnione, zresztą zaraz zobaczę. Jeśli chodzi o mnie trzymałam się wersji co 2 dni, chociaż ostatnio coś inaczej poszło (przed samą owulką było codziennie). Poprzednie dwa cykle mi się nie udały i chyba znalazłam problem u siebie... w poprzednie dwie ciąże zaszłam brzydko mówiąc "od tyłu" Później z racji tego że nie jest to dla mnie najwygodniejsza pozycja zrezygnowaliśmy z niej. @ cykle w plecy i w tym stwierdziłam że trudno - jedziemy jeszcze raz tak samo i znów się udało Myślę że coś w tym jest - nie podnosiłam nóg do góry, ale czułam że wszystko wpłynęło do środka Sorry za dokładne opisywanie ale to w moim przypadku wydaje się być bardzo istotne
No to macie sprawdzony sposób gratulacje
jakaś dziewczyna pisała na forum (tak coś kojarzę), że lekarz taką pozycje polecił, szczególnie jak kobiety mają tyłozgięcie, ale może i przy przodozgięciu warto spróbować a co tam
-
Ewelcia ja tez wczoraj mialam ten problem z wylewaniem...nie lubie rano ♥ bo wlasnie takie sa skutki wiwc tylko i wylacznie wieczorem i schemat ♥ jest na wykresie dwa dni pod rzad i.przerwa :
A od tyłu to prawda i przy tylozgieciu pomocne jak i trzymanie nog przez 10-15 min po. Ewelcia jak masz tylozgiecie to polecam duzo teraz zwlaszcza lezenie na brzychu bo niestety my z ta uroda mamy trudniej bo poprzez oochylenie macicy do tylu mamy czesty problem z zastojem zylnym i plod sie nie rozwijaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 14:46
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ewelcia gratulacje niech fasolka rośnie zdrowo. Dziewczyny mam takie pytanie- jaki test o największej czułości polecacie? Mnóstwo jest tych testów w aptece, ale jaki jest najabardziej czuły i wiarygodny według Waszych doświadczeń?
-
Ankara wrote:Dziewczyny które zaszły w ciążę. .. Mialyscie w dniu spodziewanej @ lekkie plamienia a jednak okres nie przyszedł? Czy jak jest już plamienie to jak to się mówi jest po ptakach?
Mogą się zdarzyć plamienia w czasie spodziewanego okresu, to jest całkiem normalne ponoć Ja nie miałam, ale lekarz mi o tym mówił.
Ewelcia, jeszcze raz MEGA GRATULACJE!! :*Ewelcia lubi tę wiadomość
-
No właśnie podobno mam przodozgięcie ale teraz to już się sama zastanawiam czy to prawda. Moja gin twierdzi że przodo ale raz na wypisie z IP po poronieniu miałam wpisane tyłozgięcie... sprawdzę to u gin jeszcze raz
Dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie i mam nadzieję że do 3 razy sztuka i tym razem nam się uda Widzę że doczekałam się swojego bociana Dzięki Landryneczko. Za parę dni mam urodziny więc prezent jest cudowny -
alma wrote:Ewelcia gratulacje niech fasolka rośnie zdrowo. Dziewczyny mam takie pytanie- jaki test o największej czułości polecacie? Mnóstwo jest tych testów w aptece, ale jaki jest najabardziej czuły i wiarygodny według Waszych doświadczeń?
alma lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja nie polecam tych bardzo czułych testów. Normalne 25 są najlepsze. 10 nie pokazała mi nawet cienia w 11 dpo a 25 13 dpo bardzo wyraźną kreskę.
Dzięki za info shimmer_lip, myślałam, że im czulsze tym lepsze, a tu zonk...choć ja jeszcze mam 2 tyg, do testowania, to już nie mogę się doczekać... Hmmm, czym by się tu zająć? -
Ewelcia gratulacje!!! Ale super.
Ja chyba zwariuje. Nie wytrzymałam i zrobiłam test po południu. Pod światło ewidentnie jest druga kreska. I teraz się tak zastanawiam, czy wszystkie negatywne testy tak mają po nasiusianiu? Co o tym myślicie? Moja kreska jest taka, jak Ewelci, ale tylko pod światło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 17:46