Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy ale zrobiłaś test teraz czy rano? Bo jeśli teraz to bez sensu - nie wiem który masz dzień cyklu po owulacji. Proponuję powtórzyć rano i nie zakładać od razu że wynik jest fałszywy
Czułość 10 czy 25? Życzę żeby to było to :*
Dasz radę wstawić zdjęcie? Może zobaczymy coś więcej niż Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 17:55
-
Nancy87 wrote:Ewelcia gratulacje!!! Ale super.
Ja chyba zwariuje. Nie wytrzymałam i zrobiłam test po południu. Pod światło ewidentnie jest druga kreska. I teraz się tak zastanawiam, czy wszystkie negatywne testy tak mają po nasiusianiu? Co o tym myślicie? Moja kreska jest taka, jak Ewelci, ale tylko pod światło...
Jeśli bardzo się niecierpliwisz zrób z porannego moczu, może wyjdzie wyraźniejsza... a najbezpieczniej poczekać do dnia przewidywanej miesiączki, ale rozumiem Twoją niecierpliwość Nancy Oby się udało, trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Hej widzę że zaledwie weekend mnie nie było i tyle bocianów przyleciało
Mnie dzisiaj rano obudził dziwny ból. Jakby na ściance macicy, ale po lewej stronie (owulka była z prawprawego jajnika). W sumie to do teraz go czuję, ale do południa dość mocno bolało.
Już się nie umiem testowania doczekać. Dziś mam 6dpo zdaniem of i 7dpo moim :p faza lut. trwa 10-12 dni. Mam nadzieję że te bóle źle nie wróżą
-
Landryneczko - pierwszy raz! Zawsze było coś nie tak z moim cyklem. Ten się wyróżnia, mam nadzieję, że na +.
Kochanie u Ciebie czekamy na owulację
Karo_line - kiedy testujesz? Ja mam zmienne nastroje bardzo. Raz jestem pewna, że rośnie we mnie nowe życie, za chwilę liczę dni do BeerFestu (impreza Tyskiego na śląsku) z myślą, ze będziemy imprezować, bo ja na 100% nie jestem w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:27
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Landryneczko - pierwszy raz! Zawsze było coś nie tak z moim cyklem. Ten się wyróżnia, mam nadzieję, że na +.
Kochanie u Ciebie czekamy na owulację
Karo_line - kiedy testujesz? Ja mam zmienne nastroje bardzo. Raz jestem pewna, że rośnie we mnie nowe życie, za chwilę liczę dni do BeerFestu (impreza Tyskiego na śląsku) z myślą, ze będziemy imprezować, bo ja na 100% nie jestem w ciąży.
Moze te zmienne nastroje to jakis objaw ciazy:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Katarzyna87 wrote:Hej widzę że zaledwie weekend mnie nie było i tyle bocianów przyleciało
Mnie dzisiaj rano obudził dziwny ból. Jakby na ściance macicy, ale po lewej stronie (owulka była z prawprawego jajnika). W sumie to do teraz go czuję, ale do południa dość mocno bolało.
Już się nie umiem testowania doczekać. Dziś mam 6dpo zdaniem of i 7dpo moim :p faza lut. trwa 10-12 dni. Mam nadzieję że te bóle źle nie wróżą
U mnie w cyklu w którym się udało złapał mnie potworny ból brzucha w nocy aż wstałam i wzięłam nospe także może to dobry znak Trzymam kciuki -
JESTEŚCIE CUDOWNE! KAŻDA Z OSOBNA I WSZYSTKIE RAZEM!!!
Isia Zmienności nastrojów nie traktuję jako "objawu ciąży" dlatego, że ja ogólnie dość zmienna jestem
Landryneczka mam nadzieję, że to będzie szczęśliwy cylk
Ola89 mam nadzieję, że u mnie to dobry znak, choć gdyby ten ból był z lewej strony (czyli od jajnika, z którego poszło jajeczko) mogłabym to "w głowie" podciągnąć pod zagnieżdżanie ;p